xazo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Γεια σας!Έχω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες 2 μέρες. Έχω ένα tablet crypto 4ετίας. Το δουλεύω εδώ και ένα μήνα περίπου για χρήση κυρίως του instagram. Εκτός από τις δικές του εφαρμογές, έχω εγκαταστήσει μόνο το instagram και το viber. Σε κάθε χρήση που έκανα, πάντα στο τέλος έσβηνα τις όποιες φωτογραφίες είχα χρησιμοποιήσει και υπήρχαν στην μνήμη. Ενώ λοιπόν η μνήμη σε χρήση ήταν κάτω από το μισό, ξαφνικά προχθές δεν με άφησε να κάνω upload με το μήνυμα ''No external storage available''. Έσβησα τα πάντα, έκανα reset, έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τίποτα δεν δουλεύει. Ενώ το tablet είναι στην αρχική του κατάσταση, δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα, δεν ανοίγει καν το πρόγραμμα φωτογραφιών. Δεν κάνει ούτε update στις υπάρχουσες εφαρμογές. Δοκίμασα και έβαλα και μια εξωτερική κάρτα μνήμης. Την διάβασε κανονικά, αλλά όταν πήγα να την ανοίξω, έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει λύση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ανεβασε ενα screenshot απο ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Φαίνεται οκ; Εβγαλα φώτο γιατί screenshot δεν μπορώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Στην φωτο δεν εχεις καποια sd... Πως σου βγαζει το μνμ no external storage ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ακριβώς! Και δεν είχα ποτέ... Ξαφνικά προχθές, στέλνοντας στο viber, δεν μου φόρτωνε τα stickers και ξεκίνησε να εμφανίζει αυτό το μήνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εψαξα εψαξα βρηκα πολλα θεματα με το ιδιο προβλημα αλλα καμια αποδεδειγμενη λυση...θα σου προτεινα να ξαναφλασαρεις την ρομ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Θα το δοκιμάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harris2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Clean master μπορει να κανει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα