margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ο,τι ακριβως σου ειπαν τα παιδια (εκτος μεσουλιντ) , σημερα κρεββατι, εμβρυικη σταση με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια, θερμοφορα. Αλοιφη μπορεις να βαλεις βολταρεν, καουντερ πεϊν.. Κ αν δε περναει γιατρο, ο οποιος λογικα θα σε παραπεμψει για καμια μαγνητικη. 1 1
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 αμα σηκωνεσε απο τον καναπε και πας και παιρνεις το λαπτοπ παντως νταξει θα ζησεις.Αμα θελεις γερανο για να σηκωθεις αρχισε να ανησυχεις 2 1
David20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ο,τι ακριβως σου ειπαν τα παιδια (εκτος μεσουλιντ) , σημερα κρεββατι, εμβρυικη σταση με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια, θερμοφορα. Αλοιφη μπορεις να βαλεις βολταρεν, καουντερ πεϊν.. Κ αν δε περναει γιατρο, ο οποιος λογικα θα σε παραπεμψει για καμια μαγνητικη. Και επισης αν υπαρχει ζωνη για την μεση ας την φορεσει ωσπου να την δει γιατρος ,ειδικα αν η ζωνη εχει και εκεινες τις "μπαλενες", που κρατανε την μεση πιο ορθια ας πουμε,ακομη καλυτερα. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μετά την δεύτερη, τριτη μέρα πήγαινε για κολύμπι. Βοηθάει αρκετά να περάσει 1
dollyyy19 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 αν μετα την τριτη μερα μπορει να κολυμπαει,δεν εχει κανενα προβλημα..... 2
ADHD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι κακο εχει το mesulid? αν εχει ξαναπαρει δεν υπαρχει κινδυνος, αν δεν εχει ξαναπαρει ας προτιμήσει οποιοδήποτε αντιφλεγμονώδη εχει παρει στο παρελθόν και ηταν οκ. Ακινησία να νιωσεις καλυτερα και μετα στο γιατρο προφανώς.. Εχω παθει το ιδιο μερικες φορες που σηκωνα κατι ατσαλα στο γυμναστηριο, με mesulid και norgesic τη βγαζω οταν τυχει(πηγα στο γιατρο δεν τα πηρα απο το μυαλο μου), το θεμα ειναι να προσεξεις να μη συμβει βεβαια.
dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αν γινει η αρχη,δεν υπαρχει επιστροφη....αντι για αντιφλεγμονωδη,μπορει να βαζει στο φαγητο απο λιγο κουρκουμα,εως αρκετο,χωρις παρενεργειες.... 1
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Kill τον kirile τον man τώρα Ρε man με το συμπάθιο κι όλας δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα, το μεσουλιντ δεν είναι καραμέλα το μεσουλιντ είναι ότι πιο δυνατό μπορείς να πάρεις σε χάπι μετά πας σε ενέσιμη θεραπεία! Επίσης έχει παρενέργειες που αν δεν τις αντέχει ο οργανισμός σου μπορεί να σε στείλουν μέχρι και νοσοκομείο! Μην παρεξηγηθείς απλά δεν είναι αστείο και δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα γιατί μπορεί να είναι λίγο 'ελαφρύς' ο άλλος και να τα πάρει! Κοπελιά αν σε έχει πιάσει τόσο πολύ θέλει γιατρό! Μέχρι τότε μην κάνεις τίποτα που την επιβαρύνει, μόνο ξάπλα σε εμβρυακή στάση που ανακουφίζει την μέση σε κάθε περίπτωση .. Αν και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου, για να χρησιμοποιήσω μια παιδική "δικαιολογία", ο ts άρχισε πρώτος Δεν υπάρχει καμία (μα ΚΑΜΙΑ) δικαιολογία για κάποιον που έχει θέμα υγιείας και απευθύνεται σε φόρουμ (και μάλιστα μη ιατρικό). Άντε να δεχτώ να ρωτήσει την γειτόνισα, που την ξέρει. Τον συνάδελφο, που τον ξέρει (όχι πως έχει λογική αλλά λέμε τώρα). Αλλά να ρωτήσει εσένα, εμένα, τον άλλο;;; 1
evabb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αν γινει η αρχη,δεν υπαρχει επιστροφη....αντι για αντιφλεγμονωδη,μπορει να βαζει στο φαγητο απο λιγο κουρκουμα,εως αρκετο,χωρις παρενεργειες.... κι αμα σου φυγει η φλεγμωνη πηγαινε να παραλαβεις το νομπελ ιατρικης. ήπια αντιφλεγμονωδη ειναι τα nurofen/ibuprofen που δεν χρειαζονται συνταγη γιατρου. αλλα και παλι ετσι οπως το κοβω να ειναι τεζα στο κρεβατι μαλλον θελει ορθοπεδικο και καμια αξονικη στην μεση.
idomeneas7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι της λετε μωρε να βαλει θερμαντικες αλοιφες? Κι αν έχει καμια κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου τι θα κλασουν οι κρεμες? Σαν το ετερο ημισυ που ειχε θλαση και εβαλε voltaren...ακουστηκαν σε ολο το τετραγωνο οι κραυγες πόνου και αγωνίας μετα. Γιατρο να πας, κι αμα δεν μπορεις να κουνηθεις φωναξε τον στο σπιτι ή πάρε ασθενοφόρο.
ZELDA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι τώρα σε αυτή την φάση ,πήγα να αδειάσω τον κάδο και με διαπέρασε ένας πόνος τρομερός , 2 φορές με έχει πιάσει τέτοιος πόνος .. Νιώθω την μέση μου να ανοίγει ,εάν καταφέρω να σηκωθώ περπατάω λες και είμαι 120 ετών, είμαι μόνος στο σπίτι και έκανα το λάθος να φτερνιστω παιδιά διπλωθηκα επί 15 λεπτά ,ούτε να ουρλιάξω μπορώ από τον πονο ,συρθηκα μέχρι το κρεβάτι και ευτυχώς εχω lonarid N ,ούτε μορφίνη δεν με κάνει καλά έχω τρελαθεί από το πόνο να φανταστείτε έχω μεσουλιτ στα δύο μέτρα και δεν μπορώ να σηκωθώ .. αυτοί που γράφουν για ντεπον και αλοιφές δεν έχουν ιδέα. Για τι πόνο μιλάμε .. όχι μεσουλιτ και όπιο θα κάπνιζα για να ανακουφιστω!
Gatilaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αλοιφη κατα τη διαρκεια της ημερας και πριν ξαπλωσεις βαλε ενα εμπλαστρο.Λογικα θα εχεις δει αποτελεσματα μεχρι το πρωι.Εαν δεν εχει μαλακωσει εστω και λιγο γιατρο κατευθειαν.
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ZELDA είπε Είμαι τώρα σε αυτή την φάση ,πήγα να αδειάσω τον κάδο και με διαπέρασε ένας πόνος τρομερός , 2 φορές με έχει πιάσει τέτοιος πόνος .. Νιώθω την μέση μου να ανοίγει ,εάν καταφέρω να σηκωθώ περπατάω λες και είμαι 120 ετών, είμαι μόνος στο σπίτι και έκανα το λάθος να φτερνιστω παιδιά διπλωθηκα επί 15 λεπτά ,ούτε να ουρλιάξω μπορώ από τον πονο ,συρθηκα μέχρι το κρεβάτι και ευτυχώς εχω lonarid N ,ούτε μορφίνη δεν με κάνει καλά έχω τρελαθεί από το πόνο να φανταστείτε έχω μεσουλιτ στα δύο μέτρα και δεν μπορώ να σηκωθώ .. αυτοί που γράφουν για ντεπον και αλοιφές δεν έχουν ιδέα. Για τι πόνο μιλάμε .. όχι μεσουλιτ και όπιο θα κάπνιζα για να ανακουφιστω! όπως τα λες φίλε.Μιλάνε για το mesulit λες και μιλάνε για ηρωίνη - μορφίνη - κοκαίνη ξέρω γω. Ναι είναι ισχυρό παυσίπονο αλλά να το πάρει κάποιος που δεν έχει προβλήματα υγείας δεν παιρνει φάρμακα , δεν έχει στομάχι , δεν είναι έγγυος μία φορά να ανακουφιστεί μέχρι να δει τι θα κάνει δεν χάλασε και ο κόσμος.Αναλγητικό είναι που δεν χρειάζεται και κόκκινη συνταγή.Ελεύθερα πουλιέται. Παλαιότερα που με είχε πιάσει για πρώτη φορά από όλα πήρα γιατί ειδικά τις πρώτες 15 μέρες ο πόνος ήταν αφόρητος.Την έβγαλα κανένα χρόνο με προσοχή ζώνη για κάποιες δουλειές και ευτυχώς σιγά σιγά έφυγε όπως ήρθε.Εδώ και δύο χρόνια δεν επανήλθε ακόμη και σε σκληρές δουλειές.Όλα είναι θέμα οργανισμού και θέλησης. Πάντως καλό είναι με την πρώτη ευκαιρία να πας στο γιατρό.
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 21/6/2015 στις 2:56 ΜΜ, margaritagr είπε Ο,τι ακριβως σου ειπαν τα παιδια (εκτος μεσουλιντ) , σημερα κρεββατι, εμβρυικη σταση με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια, θερμοφορα. Αλοιφη μπορεις να βαλεις βολταρεν, καουντερ πεϊν.. Κ αν δε περναει γιατρο, ο οποιος λογικα θα σε παραπεμψει για καμια μαγνητικη. Ωχ ξερει ολη τη σειρα. Μας βλεπω στα 60+ με ΠΙ
Iris_89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε όπως τα λες φίλε.Μιλάνε για το mesulit λες και μιλάνε για ηρωίνη - μορφίνη - κοκαίνη ξέρω γω. Ναι είναι ισχυρό παυσίπονο αλλά να το πάρει κάποιος που δεν έχει προβλήματα υγείας δεν παιρνει φάρμακα , δεν έχει στομάχι , δεν είναι έγγυος μία φορά να ανακουφιστεί μέχρι να δει τι θα κάνει δεν χάλασε και ο κόσμος.Αναλγητικό είναι που δεν χρειάζεται και κόκκινη συνταγή.Ελεύθερα πουλιέται. Παλαιότερα που με είχε πιάσει για πρώτη φορά από όλα πήρα γιατί ειδικά τις πρώτες 15 μέρες ο πόνος ήταν αφόρητος.Την έβγαλα κανένα χρόνο με προσοχή ζώνη για κάποιες δουλειές και ευτυχώς σιγά σιγά έφυγε όπως ήρθε.Εδώ και δύο χρόνια δεν επανήλθε ακόμη και σε σκληρές δουλειές.Όλα είναι θέμα οργανισμού και θέλησης. Πάντως καλό είναι με την πρώτη ευκαιρία να πας στο γιατρό. Βασικα το mesulid δεν κανει για μακροχρονια χρηση, προκαλει προβλημα στο στομαχι/ηπαρ. Οταν το επαιρνα συστηματικα λογω μεσης, καθε εβδομαδα μου επαιρναν αιμα για να ελεγξουν τα ηπατικα ενζυμα. Πλεον το εχω σταματησει (εχει απαγορευτει στην Αγγλια) κ την βγαζω με ενεσεις 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις