Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ένα μεσουλίντ και ξάπλωσε (που κάνει καλό σε όλα, σαν την κόκα κόλα). Αύριο θα είσαι περδίκι. Και όταν σκύβεις, λύγιζε τα πόδια αντί να γέρνεις μπροστά.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Kill τον kirile τον man τώρα :)

Ρε man με το συμπάθιο κι όλας δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα, το μεσουλιντ δεν είναι καραμέλα το μεσουλιντ είναι ότι πιο δυνατό μπορείς να πάρεις σε χάπι μετά πας σε ενέσιμη θεραπεία! Επίσης έχει παρενέργειες που αν δεν τις αντέχει ο οργανισμός σου μπορεί να σε στείλουν μέχρι και νοσοκομείο! Μην παρεξηγηθείς απλά δεν είναι αστείο και δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα γιατί μπορεί να είναι λίγο 'ελαφρύς' ο άλλος και να τα πάρει! Κοπελιά αν σε έχει πιάσει τόσο πολύ θέλει γιατρό! Μέχρι τότε μην κάνεις τίποτα που την επιβαρύνει, μόνο ξάπλα σε εμβρυακή στάση που ανακουφίζει την μέση σε κάθε περίπτωση ..

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να πεθάνει όχι νοσοκομείο πάντως έχει πάει φίλη μου από μεσουλιντ! όπως και να έχει φίλε Μάνο δεν είναι καραμέλα.

Δημοσ.

Ναι το ξερω υπαρχει και οριο στο μεχρι ποσες μερες μπορεις να παρεις το φιλτραρει το συκωτι και του γαμει τα ραμματα.

Δημοσ.

μεγαλος πονος στη μεση.δεν μπορω να κουνηθω.τι κανω?μονο κρεβατι?σχετικη εμπειρια καποιος?

Οπωσδηποτε να πας σε γιατρο και μεχρι να πας να κρατας την μεση σου ζεστή....Θερμοφορα,ζεστο νερο,καποια αλοιφη κλπ..Ξαπλα σε σταση εμβρου με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια,κι αν ξαπλωνεις ανασκελα το κορμι ισιο και τα ποδια ψηλα σε μαξιλαρια σε ορθη γωνια με τον κορμο σου.. Μην παρεις χαπια οτι ναναι προς το παρον.ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

Ολοι την εχουμε παθει,μην στενοχωριεσαι (παθων φυσικα κι εγω)...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει διάφορα για το mesulid. Παθολόγος είπε σε θείο μου να μην το παίρνουν και άλλος γιατρός ανέφερε οτι ετοιμάζονται να το αποσύρουν από την κυκλοφορία γιατί είχε πολλές παρενέργειες.

• Like 2
Δημοσ.

Kill τον kirile τον man τώρα :)

Ρε man με το συμπάθιο κι όλας δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα, το μεσουλιντ δεν είναι καραμέλα το μεσουλιντ είναι ότι πιο δυνατό μπορείς να πάρεις σε χάπι μετά πας σε ενέσιμη θεραπεία! Επίσης έχει παρενέργειες που αν δεν τις αντέχει ο οργανισμός σου μπορεί να σε στείλουν μέχρι και νοσοκομείο! Μην παρεξηγηθείς απλά δεν είναι αστείο και δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακα γιατί μπορεί να είναι λίγο 'ελαφρύς' ο άλλος και να τα πάρει! Κοπελιά αν σε έχει πιάσει τόσο πολύ θέλει γιατρό! Μέχρι τότε μην κάνεις τίποτα που την επιβαρύνει, μόνο ξάπλα σε εμβρυακή στάση που ανακουφίζει την μέση σε κάθε περίπτωση ..

Αν είναι τόσο χαζή ώστε να πάει να πάρει φάρμακο που της πρότεινε ένας άγνωστος στο ίντερνετ, τοτε με λες και ανθρωπιστή, με την ευρύτατη έννοια.
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλά παίζουν, ριζίτιδες, κύλες, οσφιαλγίες κτλ κτλ. Πρέπει να πας σε γιατρό, χθες, όχι σήμερα. Γενικά ότι κάνεις τώρα σταμάτα το και πήγαινε στο γιατρό. Με τέτοια θέματα δεν παίζουν γιατί παίζει να αποκτήσεις χρόνιο πρόβλημα που θα σε αχρηστέψει κιόλας από το πουθενά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...