Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όταν ειχα οτε adsl 24 συγχρόνιζα στα 17 18 αν θυμάμαι καλα μετα οταν πήγα σε forthnet με πήγε κατευθείαν στα 21 22 απο την μια το καταλαβαίνω γιατι η forthnet χρησιμοποιεί χαμηλότερο προφίλ. Όσο αφορά την vdsl στην forthnet ειμαι κοντά στα 46 , πήρα otenet να ρωτήσω για vdsl και με ενημέρωσαν οτι η περιοχή μου δίνει μονο 30αρι αλλα εγώ συγχρονίζω στα 46 περίπου .... αυτο πώς γίνεται αφου ολοι απο οτε παίρνουν πως γίνεται να μην υποστηρίζεται το 50αρι στον οτε ενω με forthnet το πλησιάζω ?

Δηλαδή ειναι σε οποια εταιρία σου τύχει .... ? , γιατι αν ειναι να δοκιμάσω και cyta και μου δίνει πιο κοντά στα 50 ή 10 upload ή ακομα και wind σκέφτομαι να το τολμήσω

Δημοσ.

Περίεργο, δεν ξέρω για cyta/wind μπορεί να σου πούνε ότι δεν δίνουν καν στην περιοχή κιόλας γιατί σε γνωστό μου του είχε οτε μόνο 30αρι forthnet του έβγαζε διαθέσιμο όταν έβαλε φορτνετ κλείδωνε σε 48/5 και wind/cyta δεν έδιναν καν στην περιοχή.

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως ο ΟΤΕ βάζει πιο αυστηρά κριτήρια για αποστάσεις από το Α/Κ...

ίσως να θέλει να κρατήσει τους συγχρονισμούς στο vdsl στα ονομαστικά πακέτα? who knows...

Δημοσ.

Δικές τους γραμμές ακα δίκτυο κανένας δεν έχει οποτε ουσιαστικά ή θα δίνουν ολοι τα ίδια η οχι , δεν γίνεται η πηγή ο οτε να σου λεει πχ δεν δίνω 50αρι απο την στιγμή που συγχρονίζεις στα 45 + με forthnet. Έριξα μια ματιά με cyta απο το online συστημα τους το κλασσικό με την οδό κτλπ και δεν μου βγάζει πακέτο 50αρι μονο 35 ενω η forthnet ναι μπορείτε να βάλετε 50 και ο οτε λεει επίσης οχι δεν μπορείτε .... και η απόσταση απο το dslam ειναι 400 μέτρα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορεί να ξέρει ο ΟΤΕ πόσο συγχρονίζεις βάση της απόσταση μόνο, παίζει ρόλο το crosstalk και το πόσο μπουρδέλο ή όχι είναι η γραμμή, για αυτό υποθέτω ότι παίζει πιο συντηρητικά...

η πχ wind που έχει λάσκα τα κριτήρια καβατζώνει πελάτες και τους αλλάζει σε adsl μετά, κέρδος έιναι και πάλι...

οι πάροχοι δεν υπολογίζουν την απόσταση βάση της εξασθένισης του καλωδίου και του τωρινού σου συγχρονισμού...

πόσο attenuation είχες όταν ήσουν σε adsl?

Δημοσ.

Θα σε γελάσω δεν θυμάμαι καν αυτο που θυμάμαμι ομως ειναι οτι ημουν forthnet με πολύ καλό συγχρονισμό περίπου 22 και μετά λεω ας πάω οτε που και καλα ειναι δικές του οι γραμμές κτλπ και κλείδωνα στα 16 17 18 φυσικά με μεγαλύτερο προφίλ , για αυτον τον λόγο λοιπόν ξανά πήγα forthnet.

Υ.Γ : Κάτσε μηπως βρώ εδω κανένα post μου απο παλιά που το αναφέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...