Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Οπως καταλάβατε έχω στο σύστημα μου μια asus 760.Εχω βρει μια 960 κάτω απο 200e.Αξίζει να την πάρω?Απο κάποιες συγκρίσεις που είδα,οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές μεταξύ των καρτών.Να περιμένω καλύτερα μέχρι να πέσουν οι τιμές σε 970 να πάω εκεί;Παίζω σε 1080p,κυρίως rpg-strategy.

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.

Δημοσ.

οχι δεν αξιζει... την 970 εχω και γω αλλα θα σου προτεινα να περιμενεις τις Pascal που παιζει να βγουν σε περιπου 8 μηνες ..

ασε που δε πιστευω να πεσει αλλο η τιμη της 970 διοτι και η καινουρια r9 390 θα εχει γυρω στα 350ευρω kai η 390x 450ευρω(στο ελλαδισταν)

Δημοσ.

οχι δεν αξιζει... την 970 εχω και γω αλλα θα σου προτεινα να περιμενεις τις Pascal που παιζει να βγουν σε περιπου 8 μηνες ..

ασε που δε πιστευω να πεσει αλλο η τιμη της 970 διοτι και η καινουρια r9 390 θα εχει γυρω στα 350ευρω kai η 390x 450ευρω(στο ελλαδισταν)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Θα περιμένω αν είναι τον νέο πυρήνα σε 8 μήνες που μου λέει και ο φίλος.Μιά ερώτηση μόνο:τα 4ΜΒ μνήμη είναι αρκετά για 1080p ανάλυση;Αυτό το witcher 3 πολύ ...φαγάνα μου φαίνεται. :-D

Δημοσ.

Δεν αξίζει να πας σε 960 όπως σου παν.Οι pascal αργούν και αν είναι να υιοθετήσεις την λογική του να περιμένεις πολύ για την επόμενη σειρά θα μπεις σε φαύλο κύκλο γιατί και ο ανταγωνιστής θα βγάλει πιθανόν κάτι καλύτερο μετά και ούτω καθεξής.Μιλάω για τη περίπτωση που δε σε καλύπτει τώρα η κάρτα και θες αλλαγή.

Μια χαρά είναι τα 4gb.

Δημοσ.

Οι 970 δεν προκειται να πεσουν πανω απο 10-20 ευρω το επομενο εξαμηνο.Απλα για να μην περιμενεις καποια θεαματικη αλλαγη στην τιμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...