ANDITHEGREEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 εχω στο ελλειπτικο μηχανημα χρονο 54 λεπτα περιπου τα 42195 μετρα.οσο δηλαδη τον μαραθωνιο.Ξερετε ποσο αντστοιχει αυτο σε κανονικο μαραθωνιο: Επισης θα ειναι εθκολη η προσαρμογη; ξερετε καμια καλη ομαδα να γραφτω συμφωνα με τον χρονο μου; επισης συμφωνα με τον χρονο μου θα πληρωνομαι η θα πληρωνω θελω να τρεχω εναν μαραθωνιο την εβδομαδα στο ελλειπτικο ειχα ολη την ωρα αντισταση 6 εχω στο ελλειπτικο μηχανημα χρονο 54 λεπτα περιπου τα 42195 μετρα.οσο δηλαδη τον μαραθωνιο.Ξερετε ποσο αντστοιχει αυτο σε κανονικο μαραθωνιο: Επισης θα ειναι εθκολη η προσαρμογη; ξερετε καμια καλη ομαδα να γραφτω συμφωνα με τον χρονο μου; επισης συμφωνα με τον χρονο μου θα πληρωνομαι η θα πληρωνω θελω να τρεχω εναν μαραθωνιο την εβδομαδα στο ελλειπτικο ειχα ολη την ωρα αντισταση 6 Αξίζει τον χρόνο να ασχοληθώ εχω στο ελλειπτικο μηχανημα χρονο 54 λεπτα περιπου τα 42195 μετρα.οσο δηλαδη τον μαραθωνιο.Ξερετε ποσο αντστοιχει αυτο σε κανονικο μαραθωνιο: Επισης θα ειναι εθκολη η προσαρμογη; ξερετε καμια καλη ομαδα να γραφτω συμφωνα με τον χρονο μου; επισης συμφωνα με τον χρονο μου θα πληρωνομαι η θα πληρωνω θελω να τρεχω εναν μαραθωνιο την εβδομαδα στο ελλειπτικο ειχα ολη την ωρα αντισταση 6 Αξίζει τον χρόνο να ασχοληθώ;
4saken Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Υπαρχει μαθηματικος τυπος μετατροπης, ψαχνω ωρα να το βρω στο google αλλα δεν μπορω! Εννοειται οτι θα πληρωνεσαι, ο Βεγγος χαζος ηταν?
ANDITHEGREEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΗΔΑΝΕ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΟ 24 ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΞΑΝΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ.
vsl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Σε ποιο σωματείο πήγες; Επίσης, πόσο είσαι; Αφού σου αρέσει το τρέξιμο, βρες ένα στάδιο ή πάρκο και πήγαινε εκεί. Σε ελλειπτικό/διάδρομο χοροπηδάς, δεν τρέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα