Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

Φοβάμαι πως το λάπτοπ μου είναι στα τελευταία του... έχει χτυπήσει 100 βαθμούς.. με βάση από κάτω..

Το μοντέλο είναι Α300-1mm Toshiba satellite.. Πείτε καμιά ιδέα..

post-245616-0-36757100-1434837853_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν ίσχυε η θερμοκρασία θα έπρεπε να είχε κλείσει για προστασία νομίζω και θα έλιωναν τα πλαστικά και θα είχες αποσμητικό χώρου :P  αλλά αν ζεσταίνεται σταμάτα να τον δουλεύεις και καθάρισε τον και βάλε και καινούργια πάστα αν μπορείς αλλά αρχικά βγάλε τις αράχνες το μαλλί και την σκόνη

• Like 3
Δημοσ.

Το λαπτοπ σου δεν είναι στα τελευταία του,απλά χρειάζεται έναν καθαρισμό και αλλαγή πάστας και pads.Είναι μια διαδικασία μου μπορεί εύκολα να δυσκολέψει τον απλό χρήστη μιας και πρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις να λυθεί ολόκληρο το λαπτοπ για να φτάσεις στο ανεμιστηράκι να το λύσεις και να το καθαρίσεις και μετά να αλλάξεις τις πάστες και τα pads στον επεξεργαστή και στα γραφικά...οπότε πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό ώστε να στο καθαρίσει,να στο γυαλίσει να περάσει ο,τι πρέπει και δεν πρέπει και να το πάρεις πίσω στα χέρια σου σαν καινούργιο.

Η παραπάνω διαδικασία ανάλογα τον τεχνικό και την δουλειά που θα σου κάνει και την κοστίζει περίπου από 30 εως 50 ευρώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

Μετά από καθαρισμό του ανεμιστηρακίου, αλλαγή πάστας στον επερξεργαστή και μετά από format η κατάσταση συνεχίζει... Δηλ μετά από 10 λεπτά η θερμακρασία του επεξεργαστή να είναι στο 98-100 βαθμούς και το περιέργο είναι ότι ενώ καίει το λαπτοπ δεν κλείνει.. Λέτε να είναι ο επεξεργαστής η μητρική??    

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις ομως καινούργιες πάστες κτλπ ετσι δεν αρκεί καθαρισμός απο σκόνες , το ανεμιστηράκι δουλεύει σωστά ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει διαφορά αν το έκανες σωστά.Αν όμως μου έβαλες πάστα εκεί που είχε pads τότε έκανες περισσότερο ζημιά παρά καλό!Επίσης πρέπει να ανοίξεις τον ανεμιστήρα τελείως  αλλιώς δεν βγαίνουν οι σκόνες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...