Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αναφερει παλιοτερα εδω στο insomnia οτι εχω αυτην την οθονη της LG: M2380DF.. Καποιος τοτε μου ειπε οτι η συγκεκριμενη δεν κανει για gaming και να την αλλαξω. Οποιος εχει τις γνωσεις θελω να μου πει αν ισχυει οτι η οθονη δεν ειναι οτι καλυτερο και πως ξεχωριζω αν ενα monitor ειναι καταλληλο για gaming η οχι..

Δημοσ.

δεν το λεω για να την αλλαξω συντομα απλα για να ξερω αν ισχυει οτι δεν ειναι για gaming.. ισχυει το τροφοδοτικο ειναι για πεταμα.

Δημοσ.

Ειχα αναφερει παλιοτερα εδω στο insomnia οτι εχω αυτην την οθονη της LG: M2380DF.. Καποιος τοτε μου ειπε οτι η συγκεκριμενη δεν κανει για gaming και να την αλλαξω. Οποιος εχει τις γνωσεις θελω να μου πει αν ισχυει οτι η οθονη δεν ειναι οτι καλυτερο και πως ξεχωριζω αν ενα monitor ειναι καταλληλο για gaming η οχι..

Μια χαρα κανει για παιχνιδια 23αρα 1080p ειναι οκ. Ουτως ή αλλως οπως αναφερθηκε εχεις αλλα πραγματα για αναβαθμιση πιο σημαντικα απο την οθονη :)

Δημοσ.

Oκ εγινε ευχαριστω πολυ!! Αυτη η turbo-x εχει φτιαξει την καλυτερη φημη παντως.. Oπου γραφω μου λενε να αλλαξω τροφοδοτικο. :P

Δημοσ.

Εχεις μια φθηνη οθονη του '10 με ΤΝ πανελ, σαφως και πλεον βρισκεις καλυτερες.

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-flatron-m2380df-p9165/test.html

Αν ειναι να αλλαξεις κατι παντως τωρα, για να κανεις ολοκληρωμενη αναβαθμιση θελεις καρτα γραφικων - τροφοδοτικο - οθονη. Αλλιως δεν αξιζει να βαλεις χρηματα και να εχεις λειψο αποτελεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Για την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο συμφωνω.. Απο οθονες ομως δεν σκαμπαζω και πολυ.. Γιατι πρεπει να την αλλαξω και σε τι υστερει ας πουμε με μια καινουργια οθονη? Εκτος απο την αναλυση γιατι δεν με ενδιαφερουν παραπανω αναλυσεις προς το παρων.

Δημοσ.

Για την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο συμφωνω.. Απο οθονες ομως δεν σκαμπαζω και πολυ.. Γιατι πρεπει να την αλλαξω και σε τι υστερει ας πουμε με μια καινουργια οθονη? Εκτος απο την αναλυση γιατι δεν με ενδιαφερουν παραπανω αναλυσεις προς το παρων.

Αν σε ικανοποιει η οθονη σου μην την αλλαζεις. Αλλα απο οτι βλεπω απο το review, τα χρωματα της ειναι all over the place και εχει και ghosting, σιγουρα μπορεις και καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση αλλαγής θα δεις διαφορά και στην απεικόνιση πάντως ακόμη και με μια budget λύση.Εδώ ακόμη και τα ΤΝ έχουν βελτιωθεί από παλιότερα.Αλλά προέχουν άλλες αλλάγες όπως είπαμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...