zxcv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Έχω ενα MacBook pro 15 retina με Yosemite. Σκοπεύω να το πουλήσω και προσπαθώ να του κάνω επαναφορά αλλά ξανανοίγει με τον δικό μου λογαριασμό. Το έχω επιχειρήσει με δυο τρόπους. Option και μετά επαναφορά απο το partition και δεύτερο με command r. Και τις δυο φορές άνοιξε με τι δικό μου Apple ID. Πως μπορώ να το κάνω σαν να ανοίγει πρώτη φορά που ζητάει τα στοιχεία του χρήστη Apple ID κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iluvatar1981 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Φίλε μου δεν γίνεται Clean Install με επαναφορά! Κάνε τα έξης: 1) Στην εκκίνηση του υπολογιστή κράτα πατημένο το Option(Alt). 2) Επέλεξε να μπεις στο recovery του δίσκου. 3) Στον πίνακα OS X Utilities, επέλεξε το Disk Utility. 4) Στο Disk Utility στα αριστερά που εμφανίζει τους δίσκους, κάνε κλικ επάνω στον δίσκο σου και μετά από τις επιλογές (τις καρτέλες) στα δεξιά επέλεξε το erase. Προσοχή: Στην επιλογή Format θα πρέπει να είναι επιλεγμένο το Mac OS X Extended (Journaled). 5) Εάν θέλεις να μην ξαναβρεθεί τίποτα από τον δίσκο, κάνε κλικ εκεί που λέει Security Options και μετακίνησε το βελάκι της μπάρας εκεί που λέει Most Secure. Με αυτή την επιλογή θα κάνει αρκετές ώρες να διαγραφεί ο δίσκος σου βέβαια αλλά δεν θα μπορεί να γίνει ποτέ recovery. Εξασφαλίζεις με λίγα λόγια ότι δεν θα βρει ποτέ κανείς τίποτα από τα αρχεία σου όσο και να ψάξει εάν ψάξει. 6) Μόλις τελειώσει η διαδικασία κλείνεις το Disk Utility και μπορείς να κάνεις Reinstall Software από τις επιλογές στο πινακάκι του OS X Utilities εκεί δηλαδή που στην αρχή επέλεξες το Disk Utility. Θα κατέβει το λειτουργικό, θα το κάνεις εγκατάσταση και θα είναι σαν καινούριο το μηχανάκι. Απλά μην ολοκληρώσεις τίποτα από τα βήματα. Αστό σαν να ήρθε από το εργοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex69 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ. Να σαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα