shreder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γεια σας θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας τους τελευταιους 3 μηνες εχω συχνες διακοπες και αποσυγχρονισμους στο ιντερνετ, το τηλεφωνο δουλευει κανονικα. Ηρθε δυο φορες τεχνικος του παροχου και μαλιστα στο δευτερο ραντεβου χρεωθηκα κιολας με την δικαιολογια οτι η βλαβη ειναι η ιδια: επαφη στην καθετη και σας ρωτω λοιπον τι να κανω και τι ακριβως ειναι αυτο που μου ειπαν.Σας ευχαριστω πολυ. Καθετη καλωδιωση λεγεται το καλωδιο που ερχεται απο την εισαγωγη της οικοδομης στο διαμερισμα σου.Ειτε σε χωνευτη ειτε στην α κεντρικη τηλ πριζα. Οριζοντια καλωδιωση λεγονται τα καλωδια που ενωνονται με την καθετη και διαμοιραζονται στα δωματια. Πιθανον το ζευγαρι της καθετης καπου να βραχυκυκλωνει η να ακουμπαει και αλλο καλωδιο σε καποια χωνευτη. Θα το δεις με ηλεκτρολογο. Σε ποιον οροφο εισαι? παραθέτω εδώ και μία πολύ ωραία απάντηση απο τον φίλο mitsus στο θέμα αυτό μέσα απο άλλη συζήτηση σε ένα άλλο topic εδώ στο insomnia απλά ξεκινάω το θέμα απο την αρχή για να γίνει πιο κατανοητό από όλους. Επίσης να πω ότι δεν μου επετραπηκε απο τον δαιχειριστή της πολυκατοικίας να βγάλω εξωτερικό καλώδιο προς την ρεγκλέτα αλλά μου το απαγόρεψε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βλέπετε φίλοι μου μένω και στο νοίκι αλλιώς θα ήταν πιο εύκολα κάποια πράγματα. όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την μέχρι τώρα βοήθειά σας στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα