markoskerass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, ψάχνω ένα backpack το οποίο θέλω να χωράει πράγματα όπως βιβλία το λάπτοπ μου (15.3") και γενικά όσο πιο durable γίνεται. Εχω ψάξει λίγο αλλά δεν έχει πολλά reviews στο skroutz. Budget 50 ευρώ +- Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 προσωπικά έχω ένα της dell (half-day backpack)και με έχει βολέψει απίστευτα για το λάπτοπ συν μερικά τετράδια,νερό,ομπρέλα κλπ. βιβλία μαζί με το λάπτοπ δεν έχω δοκιμάσει να βάλω μιας και δεν έχει τύχει να το χρειαστώ κάπου+βιβλίο. Μπορείς να δεις και απο άλλες μάρκες αν θες. Επίσης χωρίς να κάνω διαφήμιση σε καμία περίπτωση αν σε βολεύει πέρνα απ το msystems στον Νέο Κόσμο,έχουν κομμάτια απο τσάντες dell και μπορείς να τις δεις.
markoskerass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Έλεγα πχ για κατι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/6870790/Case-Logic-Griffith-Park-Plus-Backpack.html Για να περάσω από msystems λίγο δύσκολο γιατί μένω Λευκάδα. Το δικό σου δεν μπόρεσα να το βρω στο skroutz σε κάποιο μαγαζι δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα