pokedtodeath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε στο ps3. Καταρχάς, έχω ένα αυθεντικό δίσκο Dark souls 2, και σήμερα όπως και άλλες μέρες μπήκα να παίξω, και με πέταξε μετά από κάποια ώρα από το psnetwork, λόγο κακού σήματος. Μετά από αυτό στην bonfire που ήμουν στο game δεν φόρτωνε τις περιοχές, οπότε πάτησα start>quit game και μετά PS button και quit game ξανά, αλλά μου έδειχνε μια μαύρη οθόνη για λίγη ώρα και το ps3 έκλεισε μόνο του. Το ξανανοίγω και μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε πως δεν είχε κλείσει σωστά το σύστημα και να πας στο Users<shut down, και μετά να το ανοίξω πατώντας το κουμπί στο ps3 για 2 δευτερόλεπτα. Μετ'α ακριβώς από αυτό το μήνυμα σχετικά με system restore και να τσεκάρει αν υπάρχουν corrupted files. Κάνει το check και μετά έκανα όπως έλεγε το πρώτο μήνυμα. Μετά από όλο αυτό μπήκα στο dark souls 2 αλλά εμφανιζόταν μόνο μια μαύρη οθόνη. Περίμενα 5 λεπτά αλλά δεν γινόταν τίποτα. Δεν μπορούσα να πατήσω ούτε το PS button στο χειριστήριο αλλά ούτε έκλεινε από το κουμπί στο ps3 πάνω, οπότε το έκλεισα από το κουμπί από πίσω. Μετά το ξανάνοιξα και εμφανίστηκαν τα μηνύματα που ανέφερα πριν. Τα ξανάκανα όλα αυτά και έκανα log out από το psnetowork, μήπως φταίει αυτό. Αυτή τη φορά με έβαλε στο παιχνίδι αλλά όταν διάλεξα το save file μου, μου πέταξε πάλι μια μαύρη οθόνη και όλα τα υπόλοιπα τα ξέρετε... Ξαναμπήκα στο game αλλά με άλλο save file και αυτή τη φορά με έβαλε, αλλά δεν με έβαζε στο main save file μου. Έψαξα για το πρόβλημα και σε πολλά φορουμ είδα πως πρέπει να κάνω uninstall το game kai reinstall. Οπότε πήγα στο Game data utility και διέγραψα τα δύο αρχεία του dark souls 2. Ξαναέβαλα τον δίσκο και έκανε το latest update for Dark souls 2. Μετά από αυτό άρχισε το install του game. To άφησα λίγη ώρα και είδα πως είχε κολλήσει στο 50%. και ξανά στο ps3 δεν ανταποκρινόταν οπότε το ξαναέκλεισα από πίσω και όταν το ξανάνοιξα δεν μου βγάζει το disc στο game, αλλά ενα Unknown<Corrupted File. Και το χειρότερο, δεν το κάνει μόνο στο dark souls 2 δισκο αλλά σε ότι άλλο και να βάλω. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει!!
mikele13- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 μπες recovery menu και δοκιμασε να κανεις restore file system + rebuild database μετα. και δες αν εφτιαξε....
pokedtodeath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 μπες recovery menu και δοκιμασε να κανεις restore file system + rebuild database μετα. και δες αν εφτιαξε.... Tα εκανα ολα αυτα αλλα και παλι τιποτα. Βαζω μεσα καποιον δισκο και μου πεταει an error occured. Επισης, πως μπορω να κανω backup ολα τα save file και τα installation ωστε μετα το format να μπορω να παιξω με τα συγκεκριμενα save file; Γιατι θυμαμαι πιο παλια ειχα κανει backup αλλα οταν πηγα να παιξω με τα παλια save file μου εβγαζε ενα μυνημα πως ειναι απο αλλον χρηστη και δεν μπορω να παιξω.
mikele13- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δοκιμασε και με αλλον σκληρο αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα..
pokedtodeath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δοκιμασε και με αλλον σκληρο αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα.. Δεν εχω καποιον σκληρο για να δοκιμασω. Παντως παρατηρησα πως το gta v κολλαει το installation se καποιο σημειο, και μετα δεν αναγνωριζει τον δισκο. Μονο μετα απο system file restore τον αναγνωριζει.
mikele13- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καντον φορματ στο pc η αργο φορματ στο ps3(οχι γρηγορο). Σιγουρα ειναι δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα