Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να δώσω ΜΟΝΟ για σήματα πρίν τα 18;

Oneos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, ειμαι 17 και κατι μηνες, και λεω να τελειωνω μια ωρα πιο νωρις με το διπλωμα ξερω οτι μπορω να δωσω για 50cc παπακι το οποιο μεσα εχει και τα σηματα, και θελω να μαθω αν μπορω να δοσω ΚΑΘΑΡΑ και μονο τα σηματα τωρα πριν τα 18 να τα εχω ετοιμα δηλαδη μην χρονοτριβω μιας που μολις κλεισω τα 18 εχει καλοκαιρι και θελω να το εχω το αμαξι  :X  :devil:  :-D ξερεις κανεις στανταρακι αν μπορω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

στανταρακι δε μπορεις!

οπως και να χει τα σηαμτα αντε να σε καθυστερησουν 1 βδομαδα με την προυποθεση οτι τα παιρνας αμεσως.

αν δεν τα περασεις με την πρωτη τοτε δεν σε καθυστερουν τα σηματα αλλα αλλοι παραγοντες

στανταρακι δε μπορεις!

οπως και να χει τα σηαμτα αντε να σε καθυστερησουν 1 βδομαδα με την προυποθεση οτι τα παιρνας αμεσως.

αν δεν τα περασεις με την πρωτη τοτε δεν σε καθυστερουν τα σηματα αλλα αλλοι παραγοντες

όχι

Υποθετουμε με την πρωτη, θα πεσει τρελο διαβασμα μιας οπως ειπα θα ερχετε καλοκαιρι και η χαλκιδικη διπλα ειναι πειρασμος αλλα γιατι ρε γαμωτο οταν περνεις το 50αρι περνεις και τα σηματα, δηλαδη τι; πρεπει να παρω και καλα ολο το διπλωμα για 50αρι και να μου αφησω μονο την οδηγηση για το αμαξι; γαμιεται οποτε αστο..

• Moderators

αν και δεν καταλαβα τι λες το 50cc ειναι της τροχαιας αυτοκινητο,μηχανη 125 και πανω κτλ ειναι του Υπουργειου Συγκοινονιων,μεταφορων πως σκατα λεγεται

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Θέλεις να πάρεις και δίπλωμα για 50cc ή θέλεις απλώς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις πιο γρήγορα του αυτοκινήτου?

αν και δεν καταλαβα τι λες το 50cc ειναι της τροχαιας αυτοκινητο,μηχανη 125 και πανω κτλ ειναι του Υπουργειου Συγκοινονιων,μεταφορων πως σκατα λεγεται

Άλλαξε αυτό, όλα τα διπλώματα στο υπουργείο και τις σχολές είναι πλέον

Ολα στο υπουργειο ειναι πλεον :/

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Θέλεις να πάρεις και δίπλωμα για 50cc ή θέλεις απλώς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις πιο γρήγορα του αυτοκινήτου?

Άλλαξε αυτό, όλα τα διπλώματα στο υπουργείο και τις σχολές είναι πλέον

Εγω θελω να παρω μονο τα σηματα αλλα λετε πως δεν γινεται και απλα σκεφτομαι πως γινεται στα 16 ενω περνεις διπλωμα για παπι να περνεις επισης και τα σηματα ενω αμα θες ΜΟΝΟ τα σηματα να μην γινεται δηλαδη αναγκαστικα αν θελω να εχω ετοιμα τα σηματα πρεπει να παρω ολο το διπλωμα για το παπι; (που δεν αξιζει)

ελπιζω να καταλαβατε

Εγω θελω να παρω μονο τα σηματα αλλα λετε πως δεν γινεται και απλα σκεφτομαι πως γινεται στα 16 ενω περνεις διπλωμα για παπι να περνεις επισης και τα σηματα ενω αμα θες ΜΟΝΟ τα σηματα να μην γινεται δηλαδη αναγκαστικα αν θελω να εχω ετοιμα τα σηματα πρεπει να παρω ολο το διπλωμα για το παπι; (που δεν αξιζει)

ελπιζω να καταλαβατε

Έτσι όπως τα λες είναι. Ε δεν έχει νόημα να πας να βγάλεις σήματα χωρίς να δώσεις και πρακτικό. Όπως σου είπαν με τα σήματα θα ξεμπερδέψεις αμέσως, δε θα σε καθυστερήσουν. Κάτσε διάβασε τα από τώρα και δώστα με το που πας 18.

ελπιζω να καταλαβατε

ελπιζω να καταλαβατε

Δεν γίνεται λέμε...Με το που θα είσαι 18+μισή ώρα πήγαινε κάνε το φάκελό σου...π@υτάνα κενωνία...αλλά έτσι είναι!!!

Επίσης τα σήματα έχουν κάποια χρονική ισχύ απ ότι θυμάμαι...δλδ αν έπαιρνες τα σήματα και κοβόσουν στην οδήγηση..την τρίτη φορά τα ξαναέδινες..

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά το δίπλωμα για το 50ρι απ τα 16 το έπαιρνες (εγω έτσι το είχα τουλάχιστον) με υπογραφή κηδεμόνα.

Και άλλο το πΑΙρνεις...αυτό που γράφεις εσύ είναι το περνώ ;)

Έτσι όπως τα λες είναι. Ε δεν έχει νόημα να πας να βγάλεις σήματα χωρίς να δώσεις και πρακτικό. Όπως σου είπαν με τα σήματα θα ξεμπερδέψεις αμέσως, δε θα σε καθυστερήσουν. Κάτσε διάβασε τα από τώρα και δώστα με το που πας 18.

Αυτο θα γινει αφου δεν υπαρχει και αλλη λυση αλλα ειναι περιεργο αυτο που ειπα πιο πανω δεν εχει και νοημα βασικα αλλα τι να κανουμε..υπομονη

γιατι εδω εγω που οδηγαω μηχανακι απο τα 16 και αμαξι απο τα 18 δεν θυμαμαι ολα τα σηματα ποσο μαλιστα καποιος που δεν οδηγαει..

καλα αυτο ισχυει στο 70% των οδηγων τα μισα τα ξεχνανε ...ετσι ειναι κλασικα

Δεν γίνεται λέμε...Με το που θα είσαι 18+μισή ώρα πήγαινε κάνε το φάκελό σου...π@υτάνα κενωνία...αλλά έτσι είναι!!!

Επίσης τα σήματα έχουν κάποια χρονική ισχύ απ ότι θυμάμαι...δλδ αν έπαιρνες τα σήματα και κοβόσουν στην οδήγηση..την τρίτη φορά τα ξαναέδινες..

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά το δίπλωμα για το 50ρι απ τα 16 το έπαιρνες (εγω έτσι το είχα τουλάχιστον) με υπογραφή κηδεμόνα.

Και άλλο το πΑΙρνεις...αυτό που γράφεις εσύ είναι το περνώ ;)

Καταλαβα οτι δεν γινεται απλα ηθελα να το κανω πιο κατανοητο στα παιδια, προφανως και θα παω στα 18 με την μια να τελειωνω γρηγορα ;)

Συνολικά θες ένα μήνα πάνω κάτω μέχρι να δώσεις. Από κει και πέρα το δίπλωμα μπορεί να θέλει άλλον ένα μήνα για να τυπωθεί. Η φωτοτυπία που μπορούν να σου δώσουν από το τμήμα συγκοινωνιών πρακτικά δεν έχει καμία ισχύ και αν θέλουν σε γράφουν οπότε νόμιμος είσαι μετά το δίμηνο άρα καλό τέλος Αυγούστου. Το να δώσεις τα σήματα πιο νωρίς δε θα σε σώσει, άντε να κερδίσεις καμιά βδομάδα.

οχι οχι οχι

κριμα κριμα κριμα

Συνολικά θες ένα μήνα πάνω κάτω μέχρι να δώσεις. Από κει και πέρα το δίπλωμα μπορεί να θέλει άλλον ένα μήνα για να τυπωθεί. Η φωτοτυπία που μπορούν να σου δώσουν από το τμήμα συγκοινωνιών πρακτικά δεν έχει καμία ισχύ και αν θέλουν σε γράφουν οπότε νόμιμος είσαι μετά το δίμηνο άρα καλό τέλος Αυγούστου. Το να δώσεις τα σήματα πιο νωρίς δε θα σε σώσει, άντε να κερδίσεις καμιά βδομάδα.

Ε κοιτα σιγουρα θα μου παρει καποσο χρονο, αλλα ξερω ενα γνωστο που φετος το εβγαλε σε 1.5 μηνα το πακετο, 12 μαθηματα που ειναι τα υποχρεωτικα ολα καθε μερα στα σηματα ηταν διαβασμενος με τη μια και απλα περιμενε να τυπωθει το χαρτι του πηρε 1.5 μηνα περιπου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...