rouxlas86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γειάς σας, έχω ξεκινήσει την μεταφορά του site μου σε wordpress, οπότε είμαι νέος στην διαδικασία. Έχω 2 προβλήματα. Το θέμα που έχω είναι το avada. i)Χρησιμοποιώ για τις σελίδες του fusion builder.Όλα καλά, όταν όμως παω Settings>reading και κάνω assign την σελίδα του blog στο post pages ότι έχει σχέση με το fusion builder εξαφανίζεται. Από sidebar μέχρι οτιδήποτε. Όταν το βγάζω όλα λειτουργόυν κανονικά. ii)Στο status μου βγάζει πρόβλημα με WP Memory Limit με PHP time limit και PHP max Inputs Vars. Το πρώτο το άλλαξα, Για τα άλλα δυο είδα στο hostgator δεν επιτρέπεται. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Αν βρω τρόπο να το αλλάξω θα έχω επιπτώσεις? Αυτά ευχαριστώ
genius_13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μα hostgator ; Έχουμε πει μακριά από το hosting τους Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις εσύ και δεν θα στο αλλάξουν ούτε αυτοί. Δοκίμασε σε localhost να δεις αν παραμένει το ίδιο πρόβλημα..διαφορετικά μόνο με αλλαγή server θα το λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα