Erosa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το Threat επειδή χρειάζομαι νέο σύστημα για επεξεργασία εικόνας και Web-Desigh. Το ποσό που διαθέτω είναι 1500 ευρώ max ούτε ευρώ παραπάνω. Όπως ανάφερα το χρειάζομαι για Web-desigh και επεξεργασία εικόνων και μόνο. Τα προγράμματα θα είναι Cracked επειδή δεν έχω χρήματα και για αυτά. Θέλω νέα οθόνη αρκετά καλη για την δουλεία που το χρειάζομαι. Πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία δεν χρειάζομαι αφου ήδη έχω. Τα κομμάτια δεν με νοίαζει απο που θα τα πάρω. Είμαι απο Κέρκυρα οπότε δεν νομίζω να έχω κάποιο προνόμειο. Θέλω να αγοράσω το κομμάτια απο διαδικτιακά καταστήματα. Θα συναρμολογίσω εγώ το μηχάνιμα. Δεν θέλω λέιτουργικό σύστημα αφου έχω ήδη αγορασμένα τα Windows 8. Θα γίνοντε αναβαθμήσεις αλλά δεν θέλω δεύτερη κάρτα γραφικών. Δεν θα γίνει OC πούθενα. Δεν θα χρεισιμοποιηθουν παλιά κομμάτια. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Χρειάζομαι νέο αρκετά καλο σύστημα για υψηλές αποδόσεις ελπίζω να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλό απόγευμα. Φιλικά Χάρης.
nightray Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το μηχανημά σου θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικό σκοπό;
Erosa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Όχι προς το παρών, σε δυο χρόνια θα χρειαστώ επαγγελματικό μηχάνημα.
nightray Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 από προσωπική μου εμπειρία σου λέω οτι η επεξεργασία εικόνων σε μεγάλη οθόνη είναι όλα τα λεφτά.και όταν λέω μεγάλη εννοώ απο 32" και πάνω.
Erosa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αν το χρηματικό μου ποσό καλύπτει μια τέτοια πολύ ευχαρίστως να την πάρω. Το γνωρίζω ότι είναι φοβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα