Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 3 (N-9005)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειράζει που κατεβάζω την ελληνική;

Μετά τα Updates θα γίνονται αυτόματα ή όχι;

Ανάλογα τη χώρα θα πάρεις και τα update που υπάρχουν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς έχει θεματάκια η Lollipop.
Κάποιες εφαρμογές όπως το Youtube, το Mail, κλπ κρασάρουν. Από μία δυο φορές το mail και μία το Youtube.
Μου έχει τύχει δύο φορές αν σηκωθώ το πρωί, το κινητό να φορτίζει και όταν πάω να δω τι γίνεται κολλάρει ολόκληρο. Σε φάση που κάνω Restart.
Σήμερα το αποκορύφωμα... Το βρήκα κολλημένο στο boot screen που γράφει Samsung...

Δημοσ.

Δυστυχώς έχει θεματάκια η Lollipop.

Κάποιες εφαρμογές όπως το Youtube, το Mail, κλπ κρασάρουν. Από μία δυο φορές το mail και μία το Youtube.

Μου έχει τύχει δύο φορές αν σηκωθώ το πρωί, το κινητό να φορτίζει και όταν πάω να δω τι γίνεται κολλάρει ολόκληρο. Σε φάση που κάνω Restart.

Σήμερα το αποκορύφωμα... Το βρήκα κολλημένο στο boot screen που γράφει Samsung...

Wipe data/factory reset και wipe cache partition μέσω recovery mode και θα στρώσει. Προσοχή πάρε πρώτα back up οτιδήποτε δεν είναι στην sd και μετά κάνε και τα 2

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά τα έχω κάνει αυτά.
Με το που έκανα την αναβάθμιση έκανα Factory Reset και χθες δοκίμασα να κάνω και Wipe Cache Partition.

Σήμερα είχα και άλλο κουλό.
Δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι πως με το Lollipop αργεί να ανοίξει η γραμμή. Σήμερα ήμουν έξω και όποιον έπαιρνα δεν καλούσε ποτέ. Έκανα Restart και έφτιαξε.

Φυσικά δεν χρησιμοποιώ προγράμματα καθαρισμού, Antivirus, κλπ. Κάνω ότι έκανα και με την KitKat η οποία ήταν άριστη.

Δημοσ.

Χθες μέσα σε μία ώρα 2 επανεκινίσεις... 

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να γυρίσω στην Kitkat;
Αν δεν γίνεται χωρίς Root, θα πρέπει να το δώσω το τηλέφωνο και να πάω σε κάποιο iPhone, όπου δεν υπάρχουν χρήματα για το τελευταίο, οπότε με βλέπω για κάνα Dummy phone. Έχει αχρηστευτεί το Note 3 με την Lollipop.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περίεργο. Σε εμένα όλα λειτουργούν άψογα με Lollipop.

Exynos ή snapdragon φοράει; Το δικό μου snapdragon.

Απο όσο γνωρίζω μπορείς να γυρίσεις στην kitkat μεσω odin χωρίς να γράψει το knox

αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πες μου να σου στείλω Link

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ είναι δοκιμασμένο και δουλεύει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58232403&postcount=31

απλά αν κολλήσει στο boot logo κάνε τα παρακάτω βήματα που περιγράφει (ίσως χρειαστεί να βγάλεις την μπαταρία για να σταματήσει να κάνει restarts όταν πατάς το power button για να κλείσει.)

use at your own risk φυσικα

Δημοσ.

Snapdragon.

Να το φλασάρω ξανά;

Ένας φίλος μου λέει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Απ'οτι βλεπω η lollipop σε snapdragon δεν εκατσε καλα σε μερικους.

Οσοι εχουν exynos(για το Note 4 μιλαω) δεν διαβασα προς το παρον τετοια προβληματα σε σημειο που να καταρρεει η συσκευη.

Εαν το κινητο ειναι μεσα στην εγγυηση καλο ειναι να μιλησεις με το service.

Εαν δεν ειναι μεσα σε εγγυηση με odin περνας την Kit kat και τελος.

Μπορεις μεσα απο τα επισημα Links της samsung να κατεβασεις την official rom και να την φλασαρεις.

Γιατι να αλλαξεις κινητο απο την στιγμη που η συσκευη ειναι αψογη;

Απλα παιδια μην τρεχετε να κανετε αναβαθμιση εαν δεν συντρεχει λογος.

Δημοσ.

Προς το παρόν έκανα Format την SD και απεγκατέστησα το CPUZ και το Mouse Remote καθώς έτρεχαν από μόνα τους κατά την εκίνηση.
Για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...