Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα μας!Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με τα Anroid και ειδικά με τη Samsung;Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος και δεν μου έχει έρθει το Lollipop. Σε φίλους μου έχει έρθει.Συμβαίνει κάτι με τη συσκευή μου; Και των φίλων που έχει πάρει το Update είναι ξένα τηλέφωνα. Δεν ξέρω από ποια χώρα βεβαίως. Εμένα είναι Γερμανικό.Έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Ευχαριστώ.
Giannis316 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε με αυτό το app https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en -->Firmware Browser και θα δεις ακριβώς για το μοντέλο που έχεις αν είναι διαθέσιμο το update.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Με το kies τιποτα;;;. Μηπως το ειχες πειραξει καποτε(root) και εγραψε ο knox;;;
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Γιάννη το έχω βάλει. Δεν καταλαβαίνω τι μου λέει το πρόγραμμα. Όχι πότε δεν έχω κάνει Root.
Giannis316 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Στο μενού έχει Firmware browser πατάς εκεί και σου λέει ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη Rom για την συσκευή σου
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Η 4.4.2 είναι αναμμένη, αλλά και η υπόλοιπες 4.4.2 είναι... Τι σημαίνει αυτό;
kataramenos32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Περνα μια ευρωπαικη απο εδω http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/να ησυχασεις
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πάρω Root Permisions για να περάσω χειροκίνητα.Μέσω του Kies δεν μου δείχνει ούτε από εκεί ότι μπορώ να κάνω τη διαδικασία κανονικά.
Giannis316 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει βγει ακόμα lollipop για το δικό σου μοντέλο.
king2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πάρω Root Permisions για να περάσω χειροκίνητα. Μέσω του Kies δεν μου δείχνει ούτε από εκεί ότι μπορώ να κάνω τη διαδικασία κανονικά. Εγώ πριν αρκετούς μήνες είχα περάσει την πολωνική Lolipop μέσω Odin. Νομίζω ότι δεν γράφει ο Knox με τη συγκεκριμένη μέθοδο.
kataramenos32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πάρω Root Permisions για να περάσω χειροκίνητα. Μέσω του Kies δεν μου δείχνει ούτε από εκεί ότι μπορώ να κάνω τη διαδικασία κανονικά. Όχι δεν χρειάζεσαι κανένα root access για να περάσεις official rom. Απλά την κατεβάζεις και περνάς μέσω odin χωρίς να γράψει κανένας counter ούτε knox ούτε τίποτα και έχεις την εγγυησούλα σου κανονικότατα. Το έχω κάνει 6 φορές σε δικές μου συσκευές και άλλες πόσες δεν ξέρω σε φίλων
vdeseris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Για δες εδώ. Από ποια χώρα είναι το κινητό σου? (Τώρα είδα ότι είναι γερμανικό) Από ότι βλέπω έχει βγει η 5.0
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγώ πριν αρκετούς μήνες είχα περάσει την πολωνική Lolipop μέσω Odin. Νομίζω ότι δεν γράφει ο Knox με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Όχι δεν χρειάζεσαι κανένα root access για να περάσεις official rom. Απλά την κατεβάζεις και περνάς μέσω odin χωρίς να γράψει κανένας counter ούτε knox ούτε τίποτα και έχεις την εγγυησούλα σου κανονικότατα. Το έχω κάνει 6 φορές σε δικές μου συσκευές και άλλες πόσες δεν ξέρω σε φίλων Θέλω να γίνεται εύκολα και γρήγορα το Update χωρίς ψάξιμο... Θα ρίξω μια ματιά να δω πως γίνεται και ανάλογα θα πράξω. Από που μπορώ να βρω την τελευταία Official έκδοση του Lollipop; Για δες εδώ. Από ποια χώρα είναι το κινητό σου? (Τώρα είδα ότι είναι γερμανικό) Από ότι βλέπω έχει βγει η 5.0 Και όμως, όχι. Κατεβάζω την Ευρωπαϊκή για Ελλάδα... Με 200Kb/s βέβαια..
vdeseris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Θέλω να γίνεται εύκολα και γρήγορα το Update χωρίς ψάξιμο... Θα ρίξω μια ματιά να δω πως γίνεται και ανάλογα θα πράξω. Από που μπορώ να βρω την τελευταία Official έκδοση του Lollipop; Και όμως, όχι. Note 3.JPG Κατεβάζω την Ευρωπαϊκή για Ελλάδα... Με 200Kb/s βέβαια.. Lol. Εχει βγει για γερμανικη vodafone, o2 και t-mobile και δεν εχει βγει unbranded! Κουλο! Αν βαλουμε αλλης χωρας θα εχουμε θεμα? Εμενα ελβετικο ειναι και δεν το εχω κανει ακομα αναβαθμιση
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Θέλω να γίνεται εύκολα και γρήγορα το Update χωρίς ψάξιμο... Θα ρίξω μια ματιά να δω πως γίνεται και ανάλογα θα πράξω. Από που μπορώ να βρω την τελευταία Official έκδοση του Lollipop; Και όμως, όχι. Note 3.JPG Κατεβάζω την Ευρωπαϊκή για Ελλάδα... Με 200Kb/s βέβαια.. Το παραπάνω που είπα είναι πανεύκολο φίλε. Κατεβάζεις την πολωνική Rom και μέσω Odin σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος με ένα καινούργιο κινητό χωρίς να γραψει το Knox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα