Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω καποια προβληματα με το internet σπιτι μου.

Πρωτα απ'ολα να εξηγησω πως παλιοτερα ειχαμε βαλει CYTA με VOIP τηλεφωνο αν θυμαμαι καλα. Για να μην εχουμε μονο μια συσκευη ειχε αλλαξει ενας τεχνικος το δικτυο. Το αποτελεσμα, τωρα που φυγαμε απο CYTA ειναι το παρακατω:

bfaCoAp.png

Να σημειωσω πως στις αλλες συσκευες στο σπιτι, δεν υπαρχουν φιλτρα και δεν εχει θορυβο. Το προβλημα τώρα είναι οτι στο υπογειο που ειμαι εγω η συνδεση ειναι κακη, και δεν ειμαι 100% ως προς το τι φταει. Εχω παρατηρησει πως το ZTE γενικα σε καποια φαση τα παιζει και εχω τραγικους χρόνους στο tracert ακομα και ως το μοντεμ. Με ενα reset 10-15 δευτερολεπτων συνηθως φτιαχνει.

Τωρα αυτο που σκεφτομουν ειναι να κατεβασω το μοντεμ κατω, και να παρω ενα repeater για να εχει το υπολοιπο σπίτι ιντερνετ. Τα προβληματα που δημιουργουνται ειναι 2. 

ajfNNkC.png

1ον, ενω το μοντεμ εχει γραμμη και συνδεεται κανονικα ολα τα τηλεφωνα κανουν απειρο θορυβο, ακομα και το ενα που εχει φιλτρο.

2ον, το repeater που σκεφτομαι να παρω, αναφερουν καποιοι στα σχολια οτι δεν λειτουργει με το ΖΤΕ του ΟΤΕ. Εχει κανεις αποψη;

3ον, αν αγορασω αλλο μοντεμ, μετα δεν προσφερει ο ΟΤΕ υποστηριξη. Μπορω να ζητησω να μου στειλουν αλλο μοντεμ;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου και καταρχήν να σου πω ότι ίσως θα έπρεπε να βάλεις φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα για να αποφύγεις θορύβους στην συνλεχεια. επίσης μήπως ξέρεις αν στην κεντρική πρίζα του σπιτιού υπάρχει κάποια εσωτερική γεφύρωση για να δίνει τηλέφωνο στο υπόλοιπο σπίτι; αν δεν το γνωρίζεις αυτό κάνε τον κόπο και κοίταξέ το γιατί μπορει στο μέλλον αυτό να μας φανεί πολύ χρήσιμο επειδή από ότι καταλαβαίνω η κεντρική σου πρίζα ειναι διπλή. τώρα για το 2ο που ρωτάς ειλκρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλα για το τρίτο ζήτα να σου στείλουν άλλο μόντεμ. Όσο για το repeater ρώτα σε ένα κατάστημα που το πουλάει να σου πούνε αν ξέρουνε και αυτοι δηλαδή με ποια μόντες είναι συμβατό λογικά όμως πρέπει να είναι με όλα συμβατό. Για ότι χρειαστείς πάντα στην διάθεσή σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι θυμαμαι παλια ητανε μονη η μπριζα. Για το VOIP την ειχαμε κανει διπλη, και αν βγαλω το "μπλε" καλωδιο το υπολοιπο σπίτι δεν εχει τηλεφωνο. Οποτε, πρεπει να ειχε κοπει το καλωδιο, για να περναει μεσα απο το VOIP router, και πισω στον τοιχο, ωστε να λειτουργουνε και οι υπολοιπες συσκευες. Πως μπορω να το κοιταξω αυτο;

Αυριο θα παρω φιλτρα και θα το ξανακοιταξω να μετακινησω το router.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...