livefreeordie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 γεια σας. ποια ειναι η αποψη σας? εχουν τα windows καλυτερο λογισμικο απο τα android ?
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δοκιμάζεις, το ψάχνεις κι αποφασίζεις Το καλό είναι ότι έχουμε τρία πολύ καλά λειτουργικά, τα δύο (android και windows) είναι και πολύ προσιτά, το τρίτο (ios) δεν είναι τόσο προσιτό από οικονομικής άποψης αλλά η ουσία παραμένει, υπάρχουν επιλογές για όλους! Προσωπικά, μετά από κάποια χρόνια με android είμαι έτοιμος να πάω σε windows για κάτι διαφορετικό και γιατί βλέπω μια καλή προοπτική εκεί
Makis38 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το Android σήμερα είναι ώριμο και με μια nexus συσκευή 1-2 ετών είσαι μια χαρά. Προσπάθησα με 930 στα Windows αλλά δεν μπόρεσα τελικά, όχι εξαιτίας του market αλλά με τον τρόπο που δούλευαν οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Οπότε στη θέση σου θα έπαιρνα ένα nexus 5 και χαίρεται. 1
kekos123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δοκιμάζεις, το ψάχνεις κι αποφασίζεις Το καλό είναι ότι έχουμε τρία πολύ καλά λειτουργικά, τα δύο (android και windows) είναι και πολύ προσιτά, το τρίτο (ios) δεν είναι τόσο προσιτό από οικονομικής άποψης αλλά η ουσία παραμένει, υπάρχουν επιλογές για όλους! Προσωπικά, μετά από κάποια χρόνια με android είμαι έτοιμος να πάω σε windows για κάτι διαφορετικό και γιατί βλέπω μια καλή προοπτική εκεί τεσσερα εχουμε,το Blackberry 10 OS ξεχασες....κι ειναι εξαιρετικο σε πληροφορω. http://demos.blackberry.com/blackberry-passport/na/ca/gen/how-to/blackberry-passport/blackberry-passport-overview/smartphone-interface/index.html 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 τεσσερα εχουμε,το Blackberry 10 OS ξεχασες....κι ειναι εξαιρετικο σε πληροφορω. http://demos.blackberry.com/blackberry-passport/na/ca/gen/how-to/blackberry-passport/blackberry-passport-overview/smartphone-interface/index.html Έχεις δίκιο, όντως το ξέχασα! Ακούω ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ποτέ... 1
arma1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 blackberry os ειναι το καλυτερο λογισμικο αλλα υποφερει πααααααρα πολυ στις εφαρμογες, καλυτερα κοιτα android με win ,θα σου ελεγα ios αλλα εκει δε παλευονται με τιποτα
kekos123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 blackberry os ειναι το καλυτερο λογισμικο αλλα υποφερει πααααααρα πολυ στις εφαρμογες, καλυτερα κοιτα android με win ,θα σου ελεγα ios αλλα εκει δε παλευονται με τιποτα μα....μπορεις ευκολα να του εγκαταστησεις το GOOGLE PLAY STORE και να εχεις εφαρμογες Android ! Υπαρχει και το Amazon store για android εφαρμογες περασμενο απο το εργοστασιο.... Και βεβαια οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν και στο BB Store....
arma1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 μα....μπορεις ευκολα να του εγκαταστησεις το GOOGLE PLAY STORE και να εχεις εφαρμογες Android ! Υπαρχει και το Amazon store για android εφαρμογες περασμενο απο το εργοστασιο.... Και βεβαια οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν και στο BB Store.... δε τα λες καλα, ναι μπορεις να κανεις εγκατασταση amazon store κλπ κλπ αλλα δεν αρκει, πολλες εφαρμογες δεν τρεχουν σωστα η και καθολου , ειχα blackberry και δεν αντεξα γι αυτον τον λογο
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δε τα λες καλα, ναι μπορεις να κανεις εγκατασταση amazon store κλπ κλπ αλλα δεν αρκει, λίγες εφαρμογες δεν τρεχουν σωστα η και καθολου , ειχα blackberry και δεν αντεξα γι αυτον τον λογο Fixed. Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν με θέματα σε ανδροιδ apps.. (ξέρω για 2-3 εφαρμογές) 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 κατα την αποψη μου παντως το wp ειναι πολυ καλυτερο απο το android σε θεμα λογισμικου. πολυ ελαφρυ και δε κολλαει πουθενα ακομη και σε βαριες εφαρμογες σε αντιθεση με τα περισσοτερα android. ειδικα αν παρεις ενα android με 100-150 ευρω κι ενα αναλογο wp με τα ιδια λεφτα η διαφορα τους ειναι ξεκαθαρη εκει! 1
arma1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 καλα ενταξει ,αν δε παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει ,τεσπα
mdimitr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό. Παλιότερα ήταν εύκολο να απαντήσεις, όταν πρωτοβγήκε το iphone και μέχρι να φτάσει το android σε gingerbread το ios ήταν το καλύτερο, ενώ το windows phone μέχρι την 8.1 δεν το έβαζες καν σε σύγκριση. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο κοντά και είναι θέμα προτίμησης με μόνο μεγάλο μείον το store των windows που δεν σχετίζεται απόλυτα με την ποιότητα του λειτουργικού. Το android δουλεύει παντού και κάνει τα πάντα, είναι όπως πολλοί λένε τα windows των κινητών. Αυτό δίνει τεράστια ευελιξία αλλά δημιουργεί και προβλήματα, αν ο κατασκευαστής δεν φτιάξει σωστά τον kernel τότε το κινητό θα έχει θέματα, και επειδή επιτρέπει πραγματικό multitasking αν οι εφαρμογές και ο launcher δεν είναι σωστά φτιαγμένα η διαχείριση της μνήμης αποτυγχάνει να προσφέρει ομαλή λειτουργία. Αν όλα τα android ήταν βελτιστοποιημένα όσο τα nexus η ιστορία θα ήταν άλλη (ίσως να έλεγα ότι είναι το καλύτερο) επομένως το android χάνει κυρίως λόγο κακών υλοποιήσεων και όχι γιατί το ίδιο είναι κακό. Το ios από την άλλη δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένο hardware επιτρέποντας την καλύτερη βελτιστοποίηση πάνω σε αυτό. Επίσης περιορίζει το πως δουλεύουν οι εφαρμογές και τις λειτουργίες του κινητού προς όφελος της ομαλότερης και πιο απροβλημάτιστης λειτουργίας. Επίσης η apple έχει την τάση να αποφασίζει αυτή πως πρέπει να δουλεύει κάτι χωρίς να ακούει αρκετά τους χρήστες, αν και αυτό ακριβώς είναι που έφερε και την αρχική επανάσταση στα smartphones. Έχει καταφέρει γενικά να ορίζει τα trends φέρνοντας νέες λειτουργίες όχι απαραίτητα πρώτη αλλά ίσως με την πρώτη σωστή υλοποίηση (το apple watch μία από τις εξαιρέσεις). Τέλος το windows phone είναι κάπου στην μέση. Δουλεύει σε πολλά, αλλά συγκεκριμένα hardware, για τα οποία αναλαμβάνει η ίδια η microsoft την ανάπτυξη του kernel, ενώ ακολούθησε την οδό του ios στην διαχείριση της μνήμης του multitasking και της διαχείρισης αρχείων. Παράλληλα όμως αντίθετα με την apple ακούει τις απαιτήσεις των χρηστών και ενσωμάτωσε λειτουργίες όπως ραδιόφωνο, bluetooth file transfer, micro sd ... , απέχει όμως ακόμα από τις συνολικές δυνατότητες του android όπου πέρα από το ίδιο το λειτουργικό ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να προσθέσει/αναπτύξει ότι λειτουργία θέλει. Να πούμε και του στραβού το δίκιο πέρα από τα live tiles δεν έφερε κάτι πραγματικά καινούργιο απλά παίζει catch up με τις λειτουργίες του android (υλοποιώντας τες λίγο διαφορετικά, μερικές φορές και καλύτερα). Με τα windows 10 και το continuum ίσως δούμε κάτι πραγματικά καινούργιο. υ.γ. Για blackberry δεν ξέρω αρκετά για να γράψω. οπότε η (επιλογή/τι είναι καλύτερο) είναι θέμα προτιμήσεων, budget Εγώ: windows phone (lumia 930) Γιατί: stability, value for money hardware και μ' αρέσει να διαφοροποιούμε. 4
kekos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δε τα λες καλα, ναι μπορεις να κανεις εγκατασταση amazon store κλπ κλπ αλλα δεν αρκει, πολλες εφαρμογες δεν τρεχουν σωστα η και καθολου , ειχα blackberry και δεν αντεξα γι αυτον τον λογο Μια χαρα τα λεω φιλε,εχω Blackberry Passport και περασαν 2 Ζ30 απο τα χερια μου χωρις κανενα προβλημα σε android εφαρμογες...ειτε με το Amazon store ειτε με το Google Play Store..... Tα Windows τα εχω κι εγω σε μεγαλη εκτιμηση παρεπιπτοντως.
arma1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 μακαρι να σου εκατσε καλα , το os της blackberry το εχω σε μεγαλη εκτιμηση ,απλα εγω προσωπικα σε εφαρμογες που χρειαζομουν δε δουλευε σωστα γι αυτο και την κοπανισα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα