Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης hardware εγκαινιάζει από σήμερα η Apple, αυτή τη φορά για τους δίσκους των 3TB οι οποίοι υπήρχαν σε όλα τα μοντέλα iMac 27' ιντσών τα οποία κυκλοφόρησαν το διάστημα Δεκεμβρίου του 2012 έως Σεπτέμβριο του 2013.Οι συγκεκριμένοι δίσκοι ήταν διαθέσιμοι μόνο ως επιλογή αναβάθμισης κατά την παραγγελία του μοντέλου, καθώς και ως μέρος μιας εγκατάστασης Fusion Drive. Σύμφωνα με την Apple οι συγκεκριμένοι σκληροί δίσκοι μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα στη λειτουργία τους κάτω από ειδικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης λήγει φέτος στις 19 Δεκεμβρίου ή σε ένα διάστημα 3 ετών από την ημερομηνία αγοράς του iMac. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισάγουν το σειριακό κωδικό του iMac στην παρακάτω σελίδα, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν ο σκληρός δίσκος είναι ανάμεσα σ' αυτούς που μπορούν να αντικατασταθούν.

Link.png Site: Apple

Δημοσ.

Καλο ακούγετε αλλα θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην εμφανίζονται τέτοια προβλήματα σε τοσο ακριβά μηχανήματα..τουλάχιστον θα αλλαχτούν γρήγορα και ανώδυνα(θελω να πιστευω) :P

Δημοσ.

Δεύτερη φορά πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκων η Apple! Απαράδεκτοι!!! Πανάκριβα μηχανήματα και όλο προβλήματα! Στο Harware: Σκληροί δίσκοι, κάρτες γραφικών, πάνελ με σκιές, Back Light Bleeding και δεν συμμαζευόμαστε, και στο Software: Έχουμε γίνει όλοι beta tester.

Όλο φρου φρου και αρώματα!

• Like 4
Δημοσ.

Δεύτερη φορά πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκων η Apple! Απαράδεκτοι!!! Πανάκριβα μηχανήματα και όλο προβλήματα! Στο Harware: Σκληροί δίσκοι, κάρτες γραφικών, πάνελ με σκιές, Back Light Bleeding και δεν συμμαζευόμαστε, και στο Software: Έχουμε γίνει όλοι beta tester.

Μην χαλάς το όνειρο κάποιον...

Δημοσ.

Τι λες βρε παιδί μου, σε 30 χρόνια δυο φορές αντικατάσταση δίσκου; Άσε, άσε, απαράδεκτη, σε κάθε μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει υπάρχει και ένα πρόβλημα. Απορώ πως δεν έχει χρεοκοπήσει ακόμα.

• Like 3
Δημοσ.

φταίει η apple εδώ η ο κατασκευαστής δίσκου? προσωπικα δεν την πολυπάω την apple αλλά ρε φίλε εδώ ξοδεύεται χωρίς να φταίει και εξυπηρετεί ταχύτατα,σε αντίθεση με άλλους,γιατί νομίζεις άλλη εταιρία θα έβγαινε να κάνει τέτοια? πόσα θέματα έχουν βγάλει υπολογιστές σε κάρτες δικτύου,οθόνες(απειρα turbo-x),σκληρούς κλπ? είδες κανέναν να αντικαθιστά τίποτα? όχι παρά ελάχιστων εξαιρέσεων.

προσωπικά την αντιπαθώ για το κάκιστο vmf σε υπολογιστές και κινητά,αλλά εδώ δεν φταίει,αντίθετα κάνει κάτι σωστό και ας μην την συμφέρει. 

Δημοσ.

φταίει η apple εδώ η ο κατασκευαστής δίσκου? προσωπικα δεν την πολυπάω την apple αλλά ρε φίλε εδώ ξοδεύεται χωρίς να φταίει και εξυπηρετεί ταχύτατα,σε αντίθεση με άλλους,γιατί νομίζεις άλλη εταιρία θα έβγαινε να κάνει τέτοια? πόσα θέματα έχουν βγάλει υπολογιστές σε κάρτες δικτύου,οθόνες(απειρα turbo-x),σκληρούς κλπ? είδες κανέναν να αντικαθιστά τίποτα? όχι παρά ελάχιστων εξαιρέσεων.

προσωπικά την αντιπαθώ για το κάκιστο vmf σε υπολογιστές και κινητά,αλλά εδώ δεν φταίει,αντίθετα κάνει κάτι σωστό και ας μην την συμφέρει. 

Φίλε μου εγώ προσωπικά είμαι αρκετά δυσαρεστημένος από την Apple. Είχα έναν iMac 27" i7 Late 2009! Γνωρίζεις τα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει? Προφανώς και όχι! Ας μην πάρουμε όμως το σύνολο, θα σου πω μόνο για μένα. Τον Νοέμβριο του 2009 έβγαλε η Apple το πρώτο πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκων για μία σειρά μηχανημάτων όπως και τώρα. Επειδή είχε και σκιές το πάνελ έστειλα το μηχάνημα για αντικατάσταση και του δίσκου αλλά και του πάνελ. Για να μην μακρηγορώ σου λέω ότι βρέθηκε και η κάρτα γραφικών προβληματική. Μία επισκευή 3 προβλήματα μαζεμένα! Σε διάστημα 2 μηνών καταστράφηκαν άλλα 3 πάνελ + 2 κάρτες γραφικών. Η Apple μου έκανε αντικατάσταση μηχανήματος μετά από όλα αυτά!!! Στον καινούριο iMac i5 Late 2012 έχουν καταστραφεί άλλα 2 πάνελ+ότι είχαν Back Light Bleeding!

Ίσως και να μην φταίει η Apple όπως το εννοείς αλλά ο πελάτης που έχει π.χ. δώσει 2000€ πρέπει να είναι και ευχαριστημένος? Εγώ έπαθα οικονομική ζημιά γιατί για 2 μήνες την πρώτη φορά και 20 μέρες την δεύτερη δεν μπορούσα να δουλέψω.

Όσο για την ταχύτατη εξυπηρέτηση δεν θα το έλεγα. Να μην σου πω για την εξυπηρέτηση που είχα από την Ελλάδα όταν έγινε η αντικατάσταση μηχανήματος.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ προσωπικά είμαι αρκετά δυσαρεστημένος από την Apple. Είχα έναν iMac 27" i7 Late 2009! Γνωρίζεις τα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει? Προφανώς και όχι! Ας μην πάρουμε όμως το σύνολο, θα σου πω μόνο για μένα. Τον Νοέμβριο του 2009 έβγαλε η Apple το πρώτο πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκων για μία σειρά μηχανημάτων όπως και τώρα. Επειδή είχε και σκιές το πάνελ έστειλα το μηχάνημα για αντικατάσταση και του δίσκου αλλά και του πάνελ. Για να μην μακρηγορώ σου λέω ότι βρέθηκε και η κάρτα γραφικών προβληματική. Μία επισκευή 3 προβλήματα μαζεμένα! Σε διάστημα 2 μηνών καταστράφηκαν άλλα 3 πάνελ + 2 κάρτες γραφικών. Η Apple μου έκανε αντικατάσταση μηχανήματος μετά από όλα αυτά!!! Στον καινούριο iMac i5 Late 2012 έχουν καταστραφεί άλλα 2 πάνελ+ότι είχαν Back Light Bleeding!

Ίσως και να μην φταίει η Apple όπως το εννοείς αλλά ο πελάτης που έχει π.χ. δώσει 2000€ πρέπει να είναι και ευχαριστημένος? Εγώ έπαθα οικονομική ζημιά γιατί για 2 μήνες την πρώτη φορά και 20 μέρες την δεύτερη δεν μπορούσα να δουλέψω.

Όσο για την ταχύτατη εξυπηρέτηση δεν θα το έλεγα. Να μην σου πω για την εξυπηρέτηση που είχα από την Ελλάδα όταν έγινε η αντικατάσταση μηχανήματος.

φίλε μου δεν ξέρω τι είναι mac pc,είμαι των pc,χαλάει οθόνη αλλάζει οθόνει,χαλάει ραμ αλλάζει ραμ μπαμ μπαμ και πάει λέγοντας.

για αυτό και τα allinone-laptop δεν τα θεωρώ αξιόπιστα,όσο καλή και να είναι η εταιρία,όλα σχεδόν τα πράγματα τα προμηθεύεται απο κατασκευαστές,άρα δεν ελέγχει κάποια πράγματα στο βαθμό που πρέπει.

επίσης άμα χαλάσει κάτι πχ η μητρική ειδικά πάει όλα τα άλλα άχρηστα εκτός απο δίσκο,ραμ και επεξεργαστή που τα δύο τελευταία συνήθως χαλάνε μαζί με μητρική,ενώ στο desktop τα πάντα σχεδόν επιβιώνουν.

αν βγει ένας δίσκος προβληματικός πιστεύω είναι σε λογικά περιθώρια αλλά στην περίπτωση σου μάλλον ο διας συνουσιάστηκε......ξέρω τι πάει να πει απώλεια υπολογιστή γιατί είμαι φοιτητής και τα πάντα απο εργασίες και σχέδια μέχρι εξαμηνιαίες κλπ περνάνε απο κει....προχτές έκανα format λόγω προβλήματος και δεν ηρέμησα μέχρι που έφτιαξα τον υπολογιστή και του πέρασα ξανά ότι πρόγραμμα χρειαζόμουν γιατί αν έμενα χωρίς pc μέσα σε εξεταστική έγινε ζημιά.

Δημοσ.

Αυτό το "μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα στη λειτουργία τους κάτω από ειδικές συνθήκες" μου τη δίνει στα νεύρα. Δεν μπορούμε να μάθουμε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι ειδικές συνθήκες; Γιατί μπορεί για παράδειγμα μια "ειδική συνθήκη" να είναι η 2ωρη συνεχής χρήση του δίσκου. Όταν έχεις σκάσει τα λεφτά που έχει ένα iMac δεν πρέπει να το ξέρεις;

Και γι' αυτούς που λένε ότι δεν φταίει η Apple αλλά ο κατασκευαστής του δίσκου έχω να πω ότι σκας τα 2000€ στην Apple για να σου πουλήσει premium μηχάνημα. Αν φταίει ο κατασκευαστής είναι δικό της πρόβλημα να το ελέγξει και όχι δικό μου. Για να μην πω τι PC μπορείς να φτιάξεις με 2000€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...