Sibi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Geia xara se olous. Edw ke merikes meres katevazw tragoudia apo to Kazaa lite ta opoia einai provlimatika: to kammati pezei gia ligo xrono ke meta ksafnika mpenei ena trello diakekomeno parasito (den akougete pleon katholou to kommati para mono afto to parasito). Afto mou simvenei me diafora tragoudia (to idio eidos parasitou se ola). Vevea iparxoun ke merika kommatia ta opoia den exoun provlima. Ti simvenei,einai kapoios ios i kanoun polemo sto Kazaa? Iparxei lisi sto provlima? Enallaktika apo Kazaa ti allo programma proteinete na xrisimopoiisw, iparxei kati kalitero i toulaxiston antaksio tou Kazaa? Efxaristw gia tin opoiadipote voitheia.
Dreamstorm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 einai ta simadia tou polemou sto kazaa...dokimase na katevazeis auta pou sto description exoun oti den iparxoun interrupts,kopsimata koinos.paratireitai se kainourgia kommatia tis pio polles fores.alli lisi den iparxei,profanos ennoeis me kapoio programma na ta ftiakseis...enallaktika mporeis na dokimaseis kai ta alla p2p pou kikloforoun px...soulseek,imesh ktl.
Nitrous18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 SOULSEEK poli kalo, to idio provlima exo kai go me kazaa, alla sto soulseek den mporo na sindetho merikes fores. giati ?
The_Judas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Στο Soulseek όταν βγαίνει η νέα έκδοση του προγράμματος οι προηγούμενες εκδόσεις δε λειτουργούν σωστά ή δε λειτουργούν καθόλου. Υπάρχουν και κάποιες φορές φυσικά που έχει πρόβλημα ο server και δε συνδέεται.
PeiramatoZwo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Vasika paidia einai kai thema tou polemou pou kanei i RIAA alla kapoia kommatia pou peftei stadiaka i poiotita (dld ksekinane apo 192 kai kataligoun 128) ekei yparxei provlima kai den ta paizei to winamp oute to windos media player ... Ego pantos frontizo oti kommati den einai kalo na min to moirazome kai fysika svinete sto epitopou.
oneirobatis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Dokimaste to Mp3 doctor exei kapoia apotelesmata Alla soulseek ola ta lefta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.