Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Αντε αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ξεκλειδωνουν περιμενουμε και εμεις να μας πεις τα νεα.Επομενο νημα του interkirilos: "Απατεωνας μου εφαγε 200€"<br /> Φράγκα δεν παίζει να δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω  Πάντως,άμα ποτέ το καταφέρω,θα κάνω και αντίστοιχο νήμα.Πάραυτα,ακόμα θα ήθελα να αιτιολογήσεις τεχνικώς γιατί δεν μπορεί να γίνει<br /> <br />Το στηριζω οτι δεν εχει βγει ουτε ΕΝΑΣ να πει οτι οντως το εκανε.<br /> "Μην μου στειλεις κανενα βιντεο απο youtube η screenshot"
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 <br /> Το στηριζω οτι δεν εχει βγει ουτε ΕΝΑΣ να πει οτι οντως το εκανε.<br /> "Μην μου στειλεις κανενα βιντεο απο youtube η screenshot" Υπάρχουν στα mentions των twitter accounts.Δεν ξέρω τι άλλο περίμενες να βρεις
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Το στηριζω οτι δεν εχει βγει ουτε ΕΝΑΣ να πει οτι οντως το εκανε. "Μην μου στειλεις κανενα βιντεο απο youtube η screenshot"<br /> Υπάρχουν στα mentions των twitter accounts.Δεν ξέρω τι άλλο περίμενες να βρεις<br /> <br />Εχεις γνωστο εμπιστο φιλο που να το εχει κανει;<br /> Η εστω καποιο γνωστο και εμπιστο μελος σε καποιο ελληνικο φορουμ;;<br /> Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε....
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 <br /> Εχεις γνωστο εμπιστο φιλο που να το εχει κανει;<br /> Η εστω καποιο γνωστο και εμπιστο μελος σε καποιο ελληνικο φορουμ;;<br /> Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.... Εάν είχα δεν θα ήμουν εδώ >.<
genious1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εάν είχα δεν θα ήμουν εδώ >.< εδω σου λεμε ολοι οτι δεν γινεται, και εσυ μας ζητας αποδειξεις και μας λες για κατι αγνωστα φορουμ και twitter account που σου ζητανε 200ευρα 3
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Απ'όσο ξέρω κάποτε (πριν 1-2 χρόνια) υπήρχε μια τρύπα και ξεκλειδώσανε κάμποσες συσκευές. Τώρα νομίζω πως μόνο αν έχεις άνθρωπο μέσα στην apple γίνεται (πρακτικά δεν γίνεται δηλαδή)
forgotten Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Απ'όσο ξέρω κάποτε (πριν 1-2 χρόνια) υπήρχε μια τρύπα και ξεκλειδώσανε κάμποσες συσκευές. Τώρα νομίζω πως μόνο αν έχεις άνθρωπο μέσα στην apple γίνεται (πρακτικά δεν γίνεται δηλαδή) ξεκλειδωνουν μεσω gsx account αλλα θελουν γυρω στα 150ευρω οποτε δεν αξιζει τετοιο κοστος . υπαρχει ακομα μια λυση temporary αλλα δεν ειναι παρα για να σερφαρεις στο νετ 1
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Εχεις γνωστο εμπιστο φιλο που να το εχει κανει; Η εστω καποιο γνωστο και εμπιστο μελος σε καποιο ελληνικο φορουμ;; Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε....<br /> Εάν είχα δεν θα ήμουν εδώ >.<br /> <br />Σωστα.Αρα αφου μπηκες εδω για να ρωτησεις καποιους που ξερουν κατι παραπανω τοτε τι μας λες οτι γινεται και δεν ξερω εγω τι;<br /> Εαν δεν ξερουμε καντο με τον τροπο σου 1
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 <br /> Σωστα.Αρα αφου μπηκες εδω για να ρωτησεις καποιους που ξερουν κατι παραπανω τοτε τι μας λες οτι γινεται και δεν ξερω εγω τι;<br /> Εαν δεν ξερουμε καντο με τον τροπο σου ρε αδερφέ,το απόλυτο υφάκι δεν μου αρέσει,τίποτα άλλο.Κάνεις τον χαζό τόση ώρα;Σου παραθέτω στοιχεία για μια βάσιμη υποψία ότι μπορεί να γίνεται και δεν επιχειρηματολογείς ενάντια σε αυτή,απλά πετάς απόλυτα λογίδρια που δεν αποσκοπούν τίποτα.Δεν σε κρατάμε στο νήμα άμα βαριέσαι
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Σωστα.Αρα αφου μπηκες εδω για να ρωτησεις καποιους που ξερουν κατι παραπανω τοτε τι μας λες οτι γινεται και δεν ξερω εγω τι; Εαν δεν ξερουμε καντο με τον τροπο σου <br /> ρε αδερφέ,το απόλυτο υφάκι δεν μου αρέσει,τίποτα άλλο.Κάνεις τον χαζό τόση ώρα;Σου παραθέτω στοιχεία για μια βάσιμη υποψία ότι μπορεί να γίνεται και δεν επιχειρηματολογείς ενάντια σε αυτή,απλά πετάς απόλυτα λογίδρια που δεν αποσκοπούν πουθενά.Δεν σε κρατάμε στο νήμα άμα βαριέσαι<br /> <br />Δεν ειναι υφακι.Ειναι η αληθεια.<br /> Το οτι εγω και ολοι οι αλλοι σου λεμε οτι δεν γινεται δεν μετραει.<br /> Ε μετα απο ολα αυτα και με αυτα που λες και screenshot (ελεος) που πιστευεις μονο κοροιδια μπορω να σου βγαλω.<br /> Μηπως εχεις και κανενα μυστικο για jailbreak ios8.3;;<br /> Εχω δει κατι βιντεακια στο youtube σαν αποδεικτικα..... 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις;Γιατί να πιστέψω ότι έχεις δίκιο εσύ,χωρίς καμία αιτιολόγηση και όχι δεκάδες ακάουντς με χιλιάδες followers και καμιά 50αριά screenshots/videos με unlocked devices ο καθένας; Είναι απλό. Αν γινόταν θα το ξέραμε! Σκέψου μόνο πόσα site και πόσα γατόνια της τεχνολογίας περιμένουν την Apple στη γωνία να βρουν μια τρύπα στο iOS. Θα είχε βουτήξει ο τόπος. Σε μερικά πράγματα καλύτερα να εμπιστεύεσαι τη λογική σου παρά αυτά που διαβάζεις στο internet. 1
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εστω οτι υπηρχε τρυπα στο ios για να γινει, λες η apple να μην εβγαζε patch για να κλεισει το κενο….. ή μηπως θα το κρατουσαν κρυφο απο την apple ? Accounts και χιλιαδες followers, φτιαχνεις πανευκολα… take a look here….. http://leaderswest.com/2012/08/07/how-fake-twitter-follower-bots-work/ 1
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλά στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχαν τρύπες,σε αρκετές μάλιστα.Η 8.3 δεν έχει βγει 2 μήνες μόλις.
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης zio10 είπε:<br /> Μην δώσεις λεφτά! Απόσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει οπότε δεν πιστεύω κανέναν που λέει ότι τα ξεκλειδώνει...εκτός αν έχω χάσει κάτι<br /> Λεφτά και να θέλω δεν έχω να δώσω lol,αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που ανοίγουν.Όπως είπα,ξανά ψάξε.<br /> </p><p> </p><p>Δλδ εσυ μας λες πως εχεις βρει ατομο που το ξεκλειδωνει με πληρωμη, αλλα δεν εχεις να δωσεις τα λεφτα κ ψαχνεις τσαμπα εδω μεσα;<br /> Εισαι σιγουρος ετσι;<br /> Κ τελος παντων, δεν σου περασε καν απο το μυαλο να βρειτε τον κατοχο με καποιο τροπο και να του το επιστρεψετε;</p>
ramarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Mην ασχολείστε άλλο..Η apple έχει ύψιστη ασφάλεια στον τομέα του icloud activation lock και δεν χρειάζεται να το αποδείξει κανείς.Εξυπακούεται.Είτε βρήκε την συσκευή είτε του την έδωσαν η συσκευή είναι χαμένη και όσο την κρατά κλεμμένη. Εφόσον στο icloud εμφανίζει το mail του apple id της συσκευής(και άρα του χρήστη) το μόνο που έπρεπε ήδη να έχει κάνει είναι να επικοινωνήσει σε αυτό το εμαιλ για να συνενοηθεί με τον χρήστη για την χαμένη συσκευή (και εαν φοβάται να μην κατηγορηθεί για κλοπή να επισκευτεί το πλησιέστερο σε αυτόν ΑΤ στο οποίο θα παραδώσει την συσκευή ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη που βρίσκεται η συσκευή και από πού θα την παραλάβει).Έχει γεμίσει το topic από καημένους/εξαπατημένους/τυχερούς χρήστες που βρέθηκαν με icloud locked συσκευή και ξέχασαν/προσπαθούν να βρουν/θυμηθούν τον κωδικό.....Θυμήστε τους ότι είναι άδικος ο κόπος τους και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στην apple !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα