interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Hola, Ο αδερφός μου δουλεύει σε μπαρ στην Μύκονο.Κάθε σεζόν που πάει,γυρνάει με 2-3 κινητά τα οποία ξεχνάνε εκεί τουρίστες και τουρίστριες και εφόσον δεν πάνε να τα παραλάβουν,το "αφεντικό" τα μοιράζει στους υπαλλήλους.Φέτος,αν και έχει ακόμα δρόμο η σεζόν,του έδωσαν ένα iphone 5c.Αυτό βρίσκεται στην έκδοση 8.3 και είναι iCloud locked.Υπάρχει κανένας τρόπος να ανοίξει;
corsair04 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Hola, Ο αδερφός μου δουλεύει σε μπαρ στην Μύκονο.Κάθε σεζόν που πάει,γυρνάει με 2-3 κινητά τα οποία ξεχνάνε εκεί τουρίστες και τουρίστριες και εφόσον δεν πάνε να τα παραλάβουν,το "αφεντικό" τα μοιράζει στους υπαλλήλους. Φέτος,αν και έχει ακόμα δρόμο η σεζόν,του έδωσαν ένα iphone 5c.Αυτό βρίσκεται στην έκδοση 8.3 και είναι iCloud locked.Υπάρχει κανένας τρόπος να ανοίξει; Πες του μίας και είναι στην Μύκονο να το βάψει μπλε και να το ρίξει στην θάλασσα 1
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Φετος δεν βλεπω να καβατζωνεται κανενα iphone!<br /> Μονο για ανταλλακτικα
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν σίγουρα άτομα που ανοίγουν,επί πληρωμής.Είναι γεγονός.Το θέμα είναι γλυτώσουμε αυτό,εάν νομίζετε ότι δεν σπάει με τίποτα,ψάξτε το λίγο καλύτερα.πχ,όλοι αυτοί: https://twitter.com/iCl0udL0ckSux/status/609882847013277696
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν σίγουρα άτομα που ανοίγουν,επί πληρωμής.Είναι γεγονός.Το θέμα είναι γλυτώσουμε αυτό,εάν νομίζετε ότι δεν σπάει με τίποτα,ψάξτε το λίγο καλύτερα. πχ,όλοι αυτοί: https://twitter.com/iCl0udL0ckSux/status/609882847013277696 Μην δώσεις λεφτά! Απόσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει οπότε δεν πιστεύω κανέναν που λέει ότι τα ξεκλειδώνει...εκτός αν έχω χάσει κάτι
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μην δώσεις λεφτά! Απόσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει οπότε δεν πιστεύω κανέναν που λέει ότι τα ξεκλειδώνει...εκτός αν έχω χάσει κάτι Λεφτά και να θέλω δεν έχω να δώσω lol,αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που ανοίγουν.Όπως είπα,ξανά ψάξε. 1
genious1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 καλα δεν εχεις να δωσεις 20-50ευρω για ενα iphone που μπορεισ να πουλησεις ανετα 400+ (αν και πιστευω οτι το 99% ειναι fake)
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 καλα δεν εχεις να δωσεις 20-50ευρω για ενα iphone που μπορεισ να πουλησεις ανετα 400+ (αν και πιστευω οτι το 99% ειναι fake) μα που τα είδες τα 20-50;200 δολάρια ζητάνε συνήθως.Οι Έλληνες αντίστοιχοι ζητάνε 200 ευρώ!
taslikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μην ασχολείσαι..δεν υπάρχει περίπτωση με ΤΙΠΟΤΑ να ξεκλειδώσει ο μόνος τρόπος να αγοράσεις άλλη πλακέτα ξεκλείδωτη απο κανένα αλλο κινητό και να την βάλεις...όποτε ξεχνά το... 1
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μην ασχολείσαι..δεν υπάρχει περίπτωση με ΤΙΠΟΤΑ να ξεκλειδώσει ο μόνος τρόπος να αγοράσεις άλλη πλακέτα ξεκλείδωτη απο κανένα αλλο κινητό και να την βάλεις...όποτε ξεχνά το... Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις;Γιατί να πιστέψω ότι έχεις δίκιο εσύ,χωρίς καμία αιτιολόγηση και όχι δεκάδες ακάουντς με χιλιάδες followers και καμιά 50αριά screenshots/videos με unlocked devices ο καθένας;
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντε αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ξεκλειδωνουν περιμενουμε και εμεις να μας πεις τα νεα.Επομενο νημα του interkirilos: "Απατεωνας μου εφαγε 200€" 2
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντε αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ξεκλειδωνουν περιμενουμε και εμεις να μας πεις τα νεα.Επομενο νημα του interkirilos: "Απατεωνας μου εφαγε 200€" Φράγκα δεν παίζει να δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω Πάντως,άμα ποτέ το καταφέρω,θα κάνω και αντίστοιχο νήμα.Πάραυτα,ακόμα θα ήθελα να αιτιολογήσεις τεχνικώς γιατί δεν μπορεί να γίνει
genious1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις;Γιατί να πιστέψω ότι έχεις δίκιο εσύ,χωρίς καμία αιτιολόγηση και όχι δεκάδες ακάουντς με χιλιάδες followers και καμιά 50αριά screenshots/videos με unlocked devices ο καθένας; τους χιλιαδες followers μπορεισ να τους αποκτείσεις μεσα σε 2-3 ωρες ή για ~5ευρω, τα 50 screenshots μεσα σε 1 ωρα editing, πριν που ειπα 20-50ευρω το ειπα γιατι πιστευα οτι θα ειχαν "λογικες τιμες" αλλα οπως φενεται αυτοι βγαζουν ποιο πολλα απο οτι πιστευα , λιγα hacking/jailbreak (που δεν ειναι σε φυσικη αλλα ψηφιακη μορφη) πραγματα δεν ειναι free (ps3 jailbreak,ios jailbreak...) αυτα που δουλευουν free, τα fake ειναι επι πληρωμη/survey
interkirilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 τους χιλιαδες followers μπορεισ να τους αποκτείσεις μεσα σε 2-3 ωρες ή για ~5ευρω, τα 50 screenshots μεσα σε 1 ωρα editing, πριν που ειπα 20-50ευρω το ειπα γιατι πιστευα οτι θα ειχαν "λογικες τιμες" αλλα οπως φενεται αυτοι βγαζουν ποιο πολλα απο οτι πιστευα , λιγα hacking/jailbreak (που δεν ειναι σε φυσικη αλλα ψηφιακη μορφη) πραγματα δεν ειναι free (ps3 jailbreak,ios jailbreak....) αυτα που ζητανε να πληρωσεις ειναι φακε Πιθανό αλλά δύσκολο το βρίσκω.Όσοι θα είχαν πέσει στο σκαμ(που σίγουρα θα είναι πολλοί),θα είχαν ξεσηκώσει το internet.Θα τους έκαναν καθημερινά άπειρα mentions κτλπα... http://forum.gsmhosting.com/vbb/f685/ Εδώ μερικά 100άδες site/άτομα που επίσης ισχυρίζονται ότι μπορούν. Υγ.Σε αυτό το φορουμ υπάρχει και section,όπου άμα κάποιος παραγγείλει unlock,του το κάνουν και μετά δεν πληρώσει τα λεφτά με paypal του το ξανά κάνουν lock και γράφουν το imei για να μην την πατήσει και άλλος... Άμα είναι απάτη,είναι πολύ καλά στυμμένη από εκατοντάδες άτομα,που βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες...Βασικά απλά δεν παίζει >.<
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα