Oxygene Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Η φωτό με την κοπέλα είναι fail... Φλας σε λιβάδι με άπλετο ήλιο; Να δούμε τι άλλο θα βγεί για ικανοποιήσουν το ψώνιο τους μερικοί/ες
Smky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 <p>Χάμος θα γίνει με τις αγορές ότι και να λέτε... Ειναι ενα όμορφο φθηνό s6 με φλας στην μπροστινή κάμερα και καλές selfie. Τι άλλο να θέλει ένας απλός χρήστης - γκομενα? Χάμος θα γίνει !!!</p>
BladeGT7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εχει καταντησει αηδια πραγματικα. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να δωσουμε σε καποιον το κιν να βγαλει την φωτογραφια μας και προτιμαμε να βγαλουμε σελφι γιατι ειναι της μοδας. Γιατι πρεπει να φαινεται το στυλακι οτι ειναι SELFIE!. Εχει τυχει να χω ατομο μαζι μου κ να προτιμαει να τραβηξει την φωτο μονος/η του τον εαυτο του παρα να παρω εγω το κιν στο χερι κ να "αποθανατησω τη στιγμη" Να μην μιλησω για την ηλιθιοτητα με τα κονταρια.. Παρ'αυτα θα μπορουσαν απλα να βαλουν μια οθονη 1.5 ιντσων απο τη πισω πλευρα του κινητου να τελειωνουμε
Tragic! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορά που το insomnia ανεβάζει μια είδηση (για οποιοδήποτε θέμα) κάποιοι "χασομέρηδες" αισθάνονται την "ανάγκη" να αφήσουν κάποιο (.......) σχόλιο, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσουν. Ενώ εσύ, θυσίασες το πρώτο και μονάκριβο σου post για να γράψεις το τίποτα, ή ακόμα και αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους. Βασικά, μόλις το ίδιο έκανα κι εγώ. Όου Σιτ.
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έφτασε στα γραφεία τους το leak για facetime κάμερα με flash στα iphone και έτρεξαν κλασσικά να τους προλάβουν για να μην τους πουν μετά ότι αντιγράφουν ! To αντιστροφο εγινε φιλε, μην λες ανακριβειες: Πρωτα διερευσαν τα νεα κινητο samsung με flash στην μπροστινη καμερα και υστερα βγηκαν φημες για iphone με flash στην μπροστινη καμερα. Εδω ειδηση για το samsung με flash στην μπροστινη καμερα στις 10 Απριλιου 2015: http://www.smartphoneandprice.com/samsung-galaxy-j7-full-specifications-and-price-bigger-galaxy-j-series-device.html ...Also there is presence of 5 MP of front facing shooter secondary camera with LED Flash ...
Tragic! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έφτασε στα γραφεία τους το leak για facetime κάμερα με flash στα iphone και έτρεξαν κλασσικά να τους προλάβουν για να μην τους πουν μετά ότι αντιγράφουν ! Μα ποιος ενδιαφέρεται για τις γελοίες κόντρες τους;;;; Ανταγωνίζονται ποιος θα αποτύχει παταγωδώς, ποιος θα ρεζιλευτεί πρώτος και ποιος θα πατεντάρει την μακράν μεγαλύτερη ανοησία έβερ. Βορειοκορεάτες...
Regulus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ανατρίχιασα. Είχα κάνει σε παλαιότερο post έναν παραλληλισμό με τα αυτοκίνητα που σαν φοβερή καινοτομία είχαν πιτσιλίθρες στα φώτα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, λαμπάκι στο σκίαστρο, παλιότερα αναπτήρα τσιγάρου και σταχτοδοχείο και άλλα τέτοια θαυμαστά. Φλας στην μπροστινή κάμερα. Κι εγώ που έλεγα τι μου λείπει ρε γαμώτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα