kanadesu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Λοιπόν πήρα σήμερα το iphone 6 σε άσπρο(silver) κα καθώς ήμουν στην στάση λεωφορείου του έριξα μία πιό καλή ματιά εξωτερικά που το είχα στο κουτί,παρατήρησα κάποια μικρά χτυπηματάκια και σκέφτηκα πώς δεν τους φέρονται καλά(οταν το πηγαίνουνε για παράδοση) και ειδικά όταν δίνεις τόσα λεφτά είναι μαλακία. Πιό συγκεκριμένα όταν το άνοιξα και του έβγαλα την εξωτερική ζελατίνα απο το κουτί,είδα γρατσουνιές στην ζελατίνα του κινητου και θέλω να ρωτήσω αν είναι κανονικό?Το κινητό είναι μία χαρά απο όσο πρόλαβα να δώ(γιατι πήγα στην δουλειά τώρα)δεν έχει κάτι πέρα απο αυτό αλλά δεν μου φαίνεται σωστό να δίνεις τόσα λεφτά και να μην είναι όλα όπως πρέπει. Εσείς όταν το ανοίξατε ήταν έτσι η όχι,απλά μου την έδωσε αρκετά κ τους πήρα και τηλέφωνο για να ενημερώσω την υπεύθυνη στο πλαίσιο αλλά δεν μου είπε και τίποτα πέρα ότι καλά που τους πήρα για να τους ενημερώσω... Για πείτε μου!!
kanadesu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναί απο όσο νομίζω,αφού έβγαλα με το χέρι την ζελατίνα του κουτιού κα μετά το μόνο που έκανα ήταν να σηκώσω το κουτί για να βγάλω το κινητό χωρίς να τραβήξω κανά αυτοκόλλητο η ξέρω γώ.Απλά είνα απαράδεκτο να δίνω κάπου στα 700 ευρώ και να μην προσέχουν τα πάντα. Τώρα είναι λογικό που είχε γρατσουνιές η ζελατίνα πάνω στο κινητό?
taslikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Συνήθως ειναι άψογες οι συσκευασίες και γενικά όλα...ίσως έπεσες σε ειδική περίπτωση αλλα αν ειναι οκ η συσκευή μην ασχολείσαι..
arc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εφόσον η συσκευασία ήταν σφραγισμένη και είχε ελαφριές εκδορές, τοτε όλα καλα. Προφανώς κατά την αποθήκευση κάπου τρίφτηκε με κάτι αλλο και έγινε το πρόβλημα. Συμβαίνει και στα καλύτερα μαγαζιά. Εμένα δεν θα με ανησυχούσαν μικρές εκδορές, αλλά θα ανησυχούσα οτι έδωσα τόσα χρήματα για ένα κινητό. Σε κάθε περιπτωση, με'γεια σου, καλοδούλεφτο και σιδερένιο. EDIT: Το οτι δίνεις 700 ευρώ δε ισοδυναμεί οτι το φέρνουν σε πούπουλα και σελοφαν. 1
kanadesu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Θα έπρεπε όμως να υπάρχει μία μεγαλύτερη προσοχή όταν το ποσό ανεβαίνει είνα μεγάλο και το μαγαζί θέλει να είναι σωστό με τους πελάτες του.Όπως και να έχει μου φάνηκε περίεργο να έχει γρατσουνιές μέσα η ζελατίνα του κινητού και όχι τόσο με το κουτί που τις περισσότερες φορές όλα έτσι έρχονται.Θα με ενδιέφερε κιόλας ένα παιδί που το έχει να μας έλεγε το δικό του πώς ήταν με το που το άνοιξε. υγ μπά δε γουέι δεν με ανησυχεί που έδωσα για το κινητό τόσα μιάς και είχα χρόνια να το κάνω,απλά με ανησύχησε που είδα πρώτα αυτό που συζητάμε όταν το πρωτό άνοιξα.
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αφου ηταν κομπλε ολα οκ.Γιατι εμενα μου ειχε τυχει στο iphone 5 με το που ανοιγω το κουτι να δω σημαδι, μικρη χαρακια/βουλιαγμα πανω στο bezel!!!<br /> Οτι χειροτερο να σου τυχει !!
Κomos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μπορουσες απλά να το επέστρεφες εκεί που το αγόρασες και να έπαιρνες άλλο
Athens44 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω πιο πολυ στεκομαι στο οτι εδωσες τοσα τοσα λεφτά....εν μεση κρισης χωρις να ξερουμε τι θα γινει με οσα ακουμε...και θα μετακινιόσουν με λεωφορείο.... οκ, μάλιστα....καλά..... με-γειά σου το κινητό! (...μακροχρόνιος άνεργος) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2015 από Athens44
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγω πιο πολυ στεκομαι στο οτι εδωσες τοσα τοσα λεφτά....εν μεση κρισης χωρις να ξερουμε τι θα γινει με οσα ακουμε...και θα μετακινιόσουν με λεωφορείο.... οκ, μάλιστα....καλά..... με-γειά σου το κινητό! (...μακροχρόνιος άνεργος) Δηλαδη επειδη εχει iphone επρεπε να ειχε και αμαξι?..
mpompo13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όλα στο ίδιο μέρος παράγονται (Κίνα) και η απόσταση που έχει να διανύσει η συσκευασία είναι μεγάλη. Προφανώς και στην πορεία το κουτί ενδεχομένως να κακοποιηθεί εξωτερικά αλλά - θεωρητικά - τα κουτιά κ το περιεχόμενο είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην παθαίνει ζημιά το προιόν. Απλά είνα απαράδεκτο να δίνω κάπου στα 700 ευρώ και να μην προσέχουν τα πάντα. Εδώ έγκειται και το πρόβλημα. Θα αντιγράψω από διπλανό θέμα και θα σε ρωτήσω αυτός που πληρώνει πιο πολλά τι να περιμένει; (βλεπέ την ακριβή αγορά λάπτοπ). Προσωπικά και από κινητό lumia των 60 ευρώ περιμένω άψογα τα πάντα. Εν πάσει περιπτώσει τα σχόλια για το ποσό που έδωσες -εν μέσω κρίση μπλα μπλα μπλα- είναι offtopic. Ο καθένας αποφασίζει πως θα ξοδέψει τα χρημματά του μόνος του.
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εαν η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική άδικα ανησυχείς και άδικα το συζητάμε.Απλά ξεψάχνισε την μήπως βρεις κάποιο ελάτωμα τώρα που έχεις το χρονικό πλεονέκτημα του doa.
kanadesu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Thanks για τις απαντήσεις και έχει πλάκα κάτι σχόλια για το που δίνω τα λεφτά μου κτλπ χωρίς να με ξέρουν!!
Tolisappletehnology Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 <p>Πιθανός ...πιθανός λέω αν το αναφέρεις στην Apple ....και το παραμικρό "ψεγάδι " του τηλεφώνου <br /> Τους ανησυχεί .γιατι υπόκεινται σε αμερικανική νομοθεσία και αν δεν ακουστείς εδώ (η κακή μας νοοτροπία ) στην Αμερική δεν παίζουν <br /> Με τα λεφτά των πελατών .αλλα απο όσο γνωρίζω η apple στην Ελλάδα έχει υιοθετήσει αυτή τη συμπεριφορά και είναι πολύ εξυπηρετικοί !</p>
ramarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <p>Πιθανός ...πιθανός λέω αν το αναφέρεις στην Apple ....και το παραμικρό "ψεγάδι " του τηλεφώνου <br /> Τους ανησυχεί .γιατι υπόκεινται σε αμερικανική νομοθεσία και αν δεν ακουστείς εδώ (η κακή μας νοοτροπία ) στην Αμερική δεν παίζουν <br /> Με τα λεφτά των πελατών .αλλα απο όσο γνωρίζω η apple στην Ελλάδα έχει υιοθετήσει αυτή τη συμπεριφορά και είναι πολύ εξυπηρετικοί !</p> Όσο δεν έχουμε επίσημα apple store στην Ελλάδα φώναζε όσο θες.Και στην ίδια την apple να το αναφέρεις μέσω livechat στο site τους θα σε παραπέμψουν στον τοπικό reseller ! Δώρο άδωρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα