thanos89010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω ενα παλιο λαπτοπ aspire 7520 πηρα εναν ssd και διο 2ρες ραμ να του βαλω... οταν βαζω τς ραμ το λαπτοπ ανοιγει για κανα πενταλετο και ξαφνικα κλεινει... εβαλα τς παλιες ραμ και ολα καλα...πηγα και ειδα οτι τ λαπτοπ παιρνει μεχρι 4 gb ραμ οποτε τι λετε να φταιει?
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω πιστευω φταιει το ηλεκτρικο ρευμα στα σπιτια μας..μια φορα που το ειχα μετρησει με πολυμετρο δεν ηταν ακριβως 220 βολτ. Οταν αποφασισεις να γινεις πιο συγκεκριμενος.. π.χ. τι ραμ ειχε πανω ? τι ραμ πηγες να βαλεις..τι σημαινει "ανοιγει για κανα πενταλεπτο"..μπουταρει?δεν μπουταρει? μπαινει windows ?δεν μπαινει?στα 5 λεπτα ακριβως σβηνει? ή στα 6? ή στα 10? ή παντα ακριβως "στο πενταλεπτο"? και πως σβηνει?μπαμ και κατω?κανει shutdown διαδικασια απο μονο του?Τι ειδους μνημες παιρνει?τσεκαρες ονλαιν σε κανα manual? 333αρες?667αρες?800αρες?τι ειχε ?τι εβαλες?τι επεξεργαστη εχει? ισως τοτε λοιπον σου δωσω και πιο σοβαρη απαντηση. Εχουμε φτασει την σημερον ημεραν ακομα και για μια παρανυχιδα να ρωταμε το φορουμ...ημαρτον..γοογλε γοογλε γοογλε..ψαξτο και λιγο μονος σου...και αν δεν κατεχεις το αθλημα...τουλαχιστον οταν ρωτας ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..ανθρωποι ειμαστε οχι πυθειες. Λιγη κοινη λογικη.
mitsus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δες σε τι volt δουλευουν οι παλιες και τι οι καινουριες. Αν ειναι ιδιες, δοκιμασε τες μια-μια και τρεξε το memtest
thanos89010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ειχε δυο τον 1gb εβαλα δυο τον 2gb τρεχουν 667 και οι δυο 1.8 volt βοοταρι κανονικα μου εκλεισε και οταν ημουν στο βιος και οταν μπαιν στ windows πανω απο απο 5 λεπτα δεν μενει ανοιχτος..οταν λεω σβηνει εννοω μπαμ και κατω σβηνει γενικα...με τς παλιες ραμ ολα κομπλε ομως Κατι αλλο που παρατηρησα οταν σβησει και πατισω το κουμπι να ανηξει δεν ανοιγει πρεπει ν βγαλω και να ξανα βγαλω το καλοδιο τροφοδοσιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα