Hal9000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 3)o aul τον μαιο ειπε οτι οσοι ειναι στο windows insider ΔΕΝ θα εχουν τιποτα free αλλα θα πρεπει να εχουν εναν κωδικο απο win 7/8.1 http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2408175/microsoft-insiders-running-windows-xp-or-vista-wont-get-free-windows-10-upgrade Αξιόπιστη πηγή βρήκες http://arstechnica.com/information-technology/2015/06/heres-how-to-get-windows-10-for-free-even-if-you-dont-have-windows-7-or-8/ 2
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Soteras θα ξερει οπως ξέρει και τώρα οτι εχω γνήσια. Αφου η αναβαθμιση θα γίνει μεσα απο τα 7, για οσους δεν ειναι insiders
shadowmann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν έχω καταλάβει αν εμείς που έχουμε 7 ή 8.1 αυθεντικά εκτός από το update που θα μας έρθει θα μπορούμε να κάνουμε clean install κατευθείαν τα windows 10 ή θα πρέπει να περνάμε παλαιοτερη έκδοση και να κάνουμε αναβάθμιση στα 10?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 θα μπορούμε από ότι είπαν...
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ποιο πολλές ερωτήσεις γέννησε το άρθρο βλέπω παρά απάντησε Δεν είναι να γράφει κανείς στις μέρες μας. 3
Apple fanboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και τσάμπα να τα δώσουν πιστεύω οτι αρκετοί θα προτιμήσουν όντως τα πειρατικά. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το ξούρι Πάντως μου κάνει εντύπωση η κίνηση αυτή της MS να δίνει δωρεάν τα 10αρια ακόμη και σε πειρατές. Κάτι έχουν στο μυαλό τους αυτοί. Δηλαδή τόσο καιρό που ανέχονταν,και όχι διακριτικά,την πειρατεία,τι διαφορετικό έκαναν; Τόσο καημό για το αν θα πάρεις τσάμπα,κάτι το οποίο ούτως ή άλλως έπαιρνες τσάμπα,είναι λόγος για κοινωνιολογική μελέτη. Τόσα θέματα για τα win10,και όλα αφορούν πως θα τα πάρεις,και τι χρώμα και σχέδια θα έχει το DE. Να υπήρχε και τόσο ενδιαφέρον για το τι είναι τα win10,και τι διαφορετικό έχουν από τα λοιπά spywareOS της MS,και δεν θα υπήρχαν και τόσα ποστ για αυτά.
Tragic! Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και τσάμπα να τα δώσουν πιστεύω οτι αρκετοί θα προτιμήσουν όντως τα πειρατικά. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το ξούρι Πάντως μου κάνει εντύπωση η κίνηση αυτή της MS να δίνει δωρεάν τα 10αρια ακόμη και σε πειρατές. Κάτι έχουν στο μυαλό τους αυτοί. Πρώτα να προτιμηθούν, ύστερα να επεκταθούν και αργότερα (όχι στο μακρινό μέλλον) να κατακλύσουν σπίτια, γειτονιές, πόλεις, χώρες και εν τέλει να κυριαρχίσουν τον κόσμο
darkphantomggr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αξιόπιστη πηγή βρήκες http://arstechnica.com/information-technology/2015/06/heres-how-to-get-windows-10-for-free-even-if-you-dont-have-windows-7-or-8/ http://www.windows10update.com/2015/05/windows-10-rtm-only-free-for-preview-users-with-valid-licenses/
soteras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μια ακόμα ερώτηση θα μας δίνει και το ISO πες ότι μετά απο χ καιρό αλλάξω δίσκο εκεί τι γίνετε περνάω τα 7 πάλι και με Update ta 10
darkphantomggr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αμα εχεις κανει msa (microsoft account) δεν εχει σημασια οτι και να κανεις μετα
Thrylos7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αααααλλος ενα τροπος για να παρεις win10 δωρεαν δηλαδη... Ε ας πουνε στο τελος οτι τον 1ο χρονο οσοι θελουν μπορουν να κανουν αιτηση για δωρεαν κλειδι να τελειωνει το θεμα, πηξαμε στους τροπους να τα παρεις δωρεαν ουτως η αλλως... ΥΓ: Δεν κραζω, μπραβο τους και χαιρομαι, δε ξερω ποιον τροπο να πρωτοδιαλεξω απλα κατανταει λιγο αστειο!
Physiciant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Λογικά αν έχει περάσει ο ένας χρόνος που θα είναι free το update, και θες να κάνεις φορματ, μετά θα πρεπει να τα αγορασεις
efkairiakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πολύ φασαρία στα σχόλια για το τίποτα!!! είναι ξεκάθαρα τα βήματα για να αποκτήσεις δωρεάν γνήσια 10αρια. Τρόποι υπάρχουν πολλοί... ΝουΝού Όμως ΕΝΑ!!!
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αααααλλος ενα τροπος για να παρεις win10 δωρεαν δηλαδη... Ε ας πουνε στο τελος οτι τον 1ο χρονο οσοι θελουν μπορουν να κανουν αιτηση για δωρεαν κλειδι να τελειωνει το θεμα, πηξαμε στους τροπους να τα παρεις δωρεαν ουτως η αλλως... ΥΓ: Δεν κραζω, μπραβο τους και χαιρομαι, δε ξερω ποιον τροπο να πρωτοδιαλεξω απλα κατανταει λιγο αστειο! Κοίτα, σίγουρα υπάρχουν άτομα που δεν θα το πάρουν χαμπάρι. Εμένα προσωπικά με έχουν πάρει τηλέφωνο αρκετοί και με ρωτάνε τι είναι αυτή η βλακεία (το εικονίδιο) που έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά στο ρολόι των Windows. Μάλιστα κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν ιός και ερχόντουσαν άρον άρον να τους το φτιάξω. Λογικά αν έχει περάσει ο ένας χρόνος που θα είναι free το update, και θες να κάνεις φορματ, μετά θα πρεπει να τα αγορασεις Αυτό έχει συζητηθεί πολλές φορές και από ότι έχω καταλάβει ΔΕΝ ισχύει, ας μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Αρκεί να πάρεις το κλειδί μέσα στο διάστημα ενός χρόνου, μετά μπορείς να κάνεις φορμάτ όποτε θέλεις, ακόμη και αν έχει περάσει ένας χρόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις