Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι αυτή που είπα και ποιο πάνω πως θα ξέρει η microsoft μετά ότι εγώ είχα πριν αυθεντικά 7 αφού το κάθε λειτοργικό έχει διαφορετικό key

• Like 1
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πρεπει να το κανουμε οπωςδηποτε οσοι εχουμε 8.1 γνησια?

Όχι γιατί η είδηση αφορά μόνο όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider. Οι χρήστες Windows 7/8, θα λάβουν κανονικά την ειδοποίηση να αναβαθμιστούν μέσω Windows Store, και ήδη μπορούν "να πάρουν σειρά". σύμφωνα με την ειδοποίηση που εμφανίζεται στη taskbar.

Δημοσ.

χτές έκανα format με 8.1 θείου και είμαι μια χαρά,πέρασα και ένα transformation pack για 10 και όλα μέλι γάλα,τα 10 technical preview πολύ lag και προβλήματα στο laptop που τα πέρασα,αλλά έχουν πολύ ωραίο ui.

Δημοσ.

Όχι γιατί η είδηση αφορά μόνο όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider. Οι χρήστες Windows 7/8, θα λάβουν κανονικά την ειδοποίηση να αναβαθμιστούν μέσω Windows Store, και ήδη μπορούν "να πάρουν σειρά". σύμφωνα με την ειδοποίηση που εμφανίζεται στη taskbar.

Αρα ουσιαστικα οσοι εχουν κανει το παραπανω περιμενουμε να τα λαβουμε μεσω store οπως εγινε και απο τα 8 στα 8,1.

Δημοσ.

Όσοι κάνουμε update σε win10 θα γίνει μέσω overwrite (με το γνωστό φάκελο oldwindows) κτλ..? ή θα γίνει καθαρή εγκατάσταση?? 

Δημοσ.

1. Γράφεσαι στο Windows Insider

2. Εγκαθιστάς στο PC σου τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 και συνδέεσαι με το ms account σου

3. Στις 29 Ιουλίου κατεβάζεις, εγκαθιστάς την τελική έκδοση, και κάνεις κανονικά activate.

ουσιαστικά αυτή είναι η είδηση, ότι ΟΛΟΙ θα μπορούν να πάρουν τσάμπα και νόμιμα τα Win10, όχι μόνο αυτοί με original win7/8...

Ειμαι ηδη στο προγραμμα αυτο αλλα δεν τα δουλευω καν γιατι τα ειχα σε vm και πλεον το εχω σβησει :P Εγω δε καταλαβαινω αφου υποτιθεται θα τα δωσουν σε ολους (ειτε με 7 ειτε με 8 ειτε με 10beta) γιατι μας λεει αυτο το πραμμα τωρα για τους insiders? Κι αμα μεσα απο την δοκιμαστικη κανω την αναβαθμιση, πως θα τα ενεργοποιησω; Θα δωσει product key για να το εχω για τα επομενα μου φορματ? Και με τους υπολοιπους που εχουν παρει την ειδοποιηση στα 7 και στα 8 θα δωσει κι εκει Product key και απλα θα κατεβασουν το .iso απο καπου;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να γραφτεί τώρα στο insider? Δηλαδή να γραφτώ σε καμιά 10αριά μέρες και να πάρω τσάμπα αδειούλα?

P.S λέτε να βγάλει κανέναν έυκολο τρόπο να βάζουμε το παλιό μας κλειδί και να μας δίνει των windows 10 το καινούριο χωρίς να τα κάνουμε εγκατάσταση? Να υπάρχουν δλδ πρόχειρα...

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει εγγραφή στο Windows Insider,αλλά σε όλους τους υπολογιστές είτε έχουν 7 είτε 8 έχει εμφανιστεί το μήνυμα στο taskbar. Σε αυτή την περίπτωση τί είναι το καλύτερο ? Φυσικά όταν έρθει η στιγμή να κάνω αλλαγές Win θέλω καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα 

1)μονο με clean install 

2) εαν τυχων κανει κανεις Update να ετοιμαστει για πολλα νευρα με τους drivers ειδικα της gpu με το wddm 2.0

3)o aul τον μαιο ειπε οτι οσοι ειναι στο windows insider ΔΕΝ θα εχουν τιποτα free αλλα θα πρεπει να εχουν εναν κωδικο απο win 7/8.1

Δημοσ.

Τελικά το άφησα θα περιμένω τέλος ιουλίου να τα περάσω και με καθαρή εγκατάσταση που θα ειναι και τελική έκδοση

Δημοσ.

Ειμαι ηδη στο προγραμμα αυτο αλλα δεν τα δουλευω καν γιατι τα ειχα σε vm και πλεον το εχω σβησει :P Εγω δε καταλαβαινω αφου υποτιθεται θα τα δωσουν σε ολους (ειτε με 7 ειτε με 8 ειτε με 10beta) γιατι μας λεει αυτο το πραμμα τωρα για τους insiders? Κι αμα μεσα απο την δοκιμαστικη κανω την αναβαθμιση, πως θα τα ενεργοποιησω; Θα δωσει product key για να το εχω για τα επομενα μου φορματ? Και με τους υπολοιπους που εχουν παρει την ειδοποιηση στα 7 και στα 8 θα δωσει κι εκει Product key και απλα θα κατεβασουν το .iso απο καπου;

Όσοι έχουν 7αρια η 8αρια θα τα πάρουν δωρεάν έτσι κι αλλιώς. Εγώ προσωπικά όμως, όπως και αρκετοί άλλοι, μπορεί να έχουμε παλιότερη έκδοση (Vista ή παλιότερη), αν έχουμε γραφτεί στο insider θα τα πάρουμε και εμείς σύμφωνα με την είδηση. Όσον αφορά το κλειδί ενεργοποίησης, όταν γράφτηκες στο insider δήλωσες το email σου, οπότε υποθέτω πως θα σου στείλουν εκεί το κλειδί ή με κάποιο τρόπο θα σου στείλουν οδηγίες για το πως θα γίνει η ενεργοποίηση.

Εγώ πάντως τα είχα εγκαταστήσει σε Virtual Machine και προετοιμάζομαι σιγά σιγά να τα εγκαταστήσω και σε κανονικό σκληρό στον υπολογιστή μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...