Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα δοκιμών των Windows 10 με την ονομασία Windows Insider, θα αποκτήσουν νόμιμη άδεια του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft ακόμα και αν έχουν κάποια παλιότερη πειρατική έκδοση.

Με χθεσινή ανακοίνωση της, η Microsoft μας ενημερώνει για νέες αλλαγές στο πρόγραμμα Windows Insider αλλά και το ποια θα είναι η διαδικασία αναβάθμισης στην τελική έκδοση των Windows 10 για όλους τους Insiders, χωρίς καμία χρέωση.

Ο χρήστης θα πρέπει από τώρα να ξεκινήσει κάποιες ενέργειες, με δεδομένο ότι έχει ολοκληρώσει τη δωρεάν εγγραφή του στο πρόγραμμα Windows Insider. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του την δοκιμαστική έκδοση 10130 και άνω, προκειμένου να ενημερωθεί στις 29 Ιουλίου για να κατεβάσει την τελική έκδοση, και παράλληλα να ενεργοποιηθεί η νόμιμη άδεια του.

Πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι η ανάγκη σύνδεσης στο λειτουργικό σύστημα με το λογαριασμό που διατηρείτε στη Microsoft, προκειμένου η εταιρεία να γνωρίζει ακριβώς ποιος χρήστης έχει το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα υπάρχει δυνατότητα "καθαρής εγκατάστασης". ακόμα και αν διαγράψετε τα πάντα από τον υπολογιστή σας.

Μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης των Windows 10, όσοι συμμετέχουν στο δοκιμαστικό πρόγραμμα, μπορούν να ακυρώσουν την εγγραφή τους χωρίς κάποια συνέπεια ενώ όσοι παραμείνουν, θα εξακολουθούν να λαμβάνουν δοκιμαστικές ενημερώσεις οι οποίες θα εμφανιστούν σε μελλοντική έκδοση των Windows 10.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχει ανακοινώσει η Microsoft, δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10, έχουν όλοι οι κάτοχοι νόμιμης άδειας των Windows 7 και Windows 8.x, μια προσφορά η οποία θα ισχύσει μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2016.
Link.png Site: Windows Blog

Ενημέρωση (22/6): Μετά τις αντιδράσεις για την αφαίρεση των αναφορών περί νόμιμης άδειας, η Microsoft ξεκαθαρίζει το τοπίο με νέα ενημέρωση κατά την οποία αναφέρει ότι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider, θα έχουν συνεχώς ενεργοποιημένη έκδοση των Windows 10, φτάνει να εγκαθιστούν τις νέες εκδόσεις που θα κυκλοφορούν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και είμαι γραμμένος στο πρόγραμμα Insider, μπορώ να ελέγξω αν όντως δικαιούμαι να πάρω δωρεάν τα 10άρια; Έχω εγκαταστήσει τα 10άρια σε virtual machine και δεν θέλω ακόμη να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή μου στον οποίο έχω 7άρια από τον "θείο".

Δημοσ.

Πειράζει που πάλι δε κατάλαβα εντελώς τι θα γίνει;

Καταρχην λεει μονο για τους insiders, αφου υποτιθεται πως θα το παρουν και ολοι οσουν  εχουν 7 και 8... Εντομεταξυ αμα δε δινει product key θα ειναι "μιας χρήσεως"

Δημοσ.

Πειράζει που πάλι δε κατάλαβα εντελώς τι θα γίνει;

1. Γράφεσαι στο Windows Insider

2. Εγκαθιστάς στο PC σου τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 και συνδέεσαι με το ms account σου

3. Στις 29 Ιουλίου κατεβάζεις, εγκαθιστάς την τελική έκδοση, και κάνεις κανονικά activate.

Αν έχεις νόμιμα Windows 7/8, δεν κάνεις τίποτα απολύτως, απλά περιμένεις και στις 29 Ιουλίου θα τα κατεβάσεις από το Windows Store.

• Like 11
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχην λεει μονο για τους insiders, αφου υποτιθεται πως θα το παρουν και ολοι οσουν  εχουν 7 και 8...

ουσιαστικά αυτή είναι η είδηση, ότι ΟΛΟΙ θα μπορούν να πάρουν τσάμπα και νόμιμα τα Win10, όχι μόνο αυτοί με original win7/8...

• Like 5
Δημοσ.

Και να ρωτησω μετά πως ακριβώς θα ξέρει η Microsoft οτι εχω ειχα στον υπολογιστη μου τα αυθεντικα windows αφου λογικα τα 10 δεν θα δεχονται τον κωδικο τον 7

• Like 1
Δημοσ.

και τσάμπα να τα δώσουν πιστεύω οτι αρκετοί θα προτιμήσουν όντως τα πειρατικά. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το ξούρι :D

Πάντως μου κάνει εντύπωση η κίνηση αυτή της MS να δίνει δωρεάν τα 10αρια ακόμη και σε πειρατές. Κάτι έχουν στο μυαλό τους αυτοί.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεις και απλα να κατεβασεις το iso  μεσα απο το windows insider, και να το κανεις install πιο μετα ?

Παλι θα τα παρεις for free ?

• Like 1
Δημοσ.

μπα. τα προτιμω πειρατικα και παλι,

δυσκολα ν'αλλαξεις συνηθειες :P

Η microsoft δεν έχει ανάγκη,έχει δισεκατομμύρια XD

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...