mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια. Καθε καλοκαιρι ψαχνω μια λυση για ιντερνετ στο εξοχικο και καθε χρονο δε κανω τιποτα. Εχω ηδη ενα 3G router με συνδεση f2go για 5GB με 15€ αλλά δεν ειναι και οτι καλυτερο. Για ενσυρματη συνδεση, μονο ο ΟΤΕ εχει καλυψη στη περιοχη. Αυτο που θα ηθελα να μαθω, μιας και οι καταχωρησεις που κοιταω στη σελιδα του οτε και connx ειναι παλιες, ειναι πόσο ειναι το κοστος για συνδεση οτε στο εξοχικο με ιντερνετ.Συμφερει; Εχετε να προτεινετε κατι άλλο για πιο μονιμη λυση ιντερνετ σε εξοχικο;
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αν έχεις γραμμή στο εξοχικό δες εδώ. Σχετικά καλή τιμή από ΟΤΕ https://www.ote.gr/web/guest/sl/201902/double_play_gia_to_eksoxiko?lastLayoutId=18
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Οχι, δεν εχουμε ουτε τηλεφωνικη γραμμη. Τιποτις. Το ειδα αλλά δεν ειναι πολλά τα ~17€ να πληρωνεις για 12 μηνες οταν η χρηση ειναι τους μισούς;
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εδώ τώρα δεν ξέρω τι παίζει.Αν όντως πληρώνεις για 12 μήνες και όχι για τους 6 που έχεις την υπηρεσία τότε δεν συμφέρει.Εκτός αυτού θα πληρώσεις extra για να βάλεις γραμμή.
liakjim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συγγνώμη για την εισβολή ( η ts αν Έχει πρόβλημα θα ανοίξω δικό μου θέμα). Σχεδόν παρόμοια περίπτωση εδώ, ψάχνω ίντερνετ μόνο για 3 μήνες φέτος και τέλος. Υπάρχει κάποια πρόταση ή το 3G είναι μονόδρομος?
mary Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μαλλον μονοδρομος, αφου δεν εχει βρεθει καποιος να προτεινει κατι άλλο. Παρε μια f2go που δινει 5GB/μηνα με 15€ κουμπωσε την πανω σε ενα 3G USB και μετα σε ενα 3G router και ισως δεις φως.
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 να εισαι σιγουρος βεβαια πως εχει 3g εκει που θα πας.
question mark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Εγώ προσωπικά αναγκάστηκα να βάλω μόνιμο σταθερό τηλέφωνο (wind με 20€/μήνα). Δεν γινόταν αλλιώς. Το 3G το ψάχνεις αλλά είναι χαμένο...<br /> </p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα