Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι τιμες πανε καπως ετσι βασικα.Και ειμαι απολυτος γιατι οι σειρα 900 ειχε σε ολες τις καρτες καλο oc

Για aftermarket nvidia

970=200max,ιδια με την 470,εκεινη ειναι καινουργια ομως

980=250max,βασικα δεν αξιζει καν η αγορα της

980ti=340max.βρισκεις καινουργια με 400,1070 με 420.

Μικρη κατηγορια

960 2 gb = 140,4gb = 160

950 = 120,βασικα αυτην η καρτα αξιζει ακομα και καινουργια τωρα

aftermarket amd

390= 220,ιδια με 470 αλλα παραπανω μνημη και παραπανω καταναλωση (κατα πολυ 170 watt παραπανω)

390x= 260~,κανει το σπιτι θερμοκηπιο

380/x= 170~ 4gb μοντελο,δεν θα επαιρνα το 2 επειδη παιζουν ιδια τιμη

370 2gb = 115~ καλη καρτουλα

αυτα ειναι βαση λογικης.Αυτες οι τιμες που βλεπετε τωρα ειναι απο 2 κατηγοριες,αυτων που πανε να ποιασουν κοροιδα και αυτων που βλεπουν οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα στις καινουργιες.επισης αν δειτε ειναι πολλα ατομα που μολις εχουν κανει εγγραφη και βαζουν αγγελια παρομοια με αλλο ατομο που εχει 10+ αξιολογησεις για να φουσκωσουν τις τιμες.Αυτους καντε τους καλου κακου μια αναφορα

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα γράφει το παλικαράκι από πάνω είναι..

Τιμές Ευρώπης ενδεικτικά σε καινούριες και καλές υλοποιήσεις.

Θα αναφερθώ μόνο σε προηγούμενες σειρές.

GTX 980Ti MSI Gaming 6G> 399 ευρώ

GTX 970 Gigabyte G1 > 239 ευρω.

GTX 960 Gigabyte oC 4G > 206 ευρω (η μόνη που κρατάει τιμή αλλά ποιος νοιάζεται όταν με +33 παίρνει καινούρια 970 ?)

απο εκει και πέρα εύκολα κανείς μπορεί να συμπεράνει τιμες για την σειρά 7xx- 6xx που έχουν και τεράστια διαφορα σε απόδοση από την σειρά 9xx και έχουν λήξει και οι εγγυήσεις τους.

Επίσης κάθε φορά γελάω με την στανταρ τιμή της 5770 που εδώ και 3 χρόνια έχει καρφωθεί στα 50 ευρώ .. 25 αξίζει.

Θα διαπιστώσετε μόλις ότι οι τιμές μεταχειρισμένων ξεπερνάνε τις τιμές καινούριων στις Αγγελίες μας.!

Το ξέρω Guys ειναι σκληρό οταν έχεις πάρει 980Ti στα 700 σήμερα να πρέπει να την δώσεις 340

Ίσως λοιπόν πρέπει να κρατάμε περισσότερο τις κάρτες μας γιατί είναι ικανές ακόμα ώστε αν μη τι άλλο να κάνουν απόσβεση,και να μετριάσουμε τον καταναλωτισμό μας,αντί να ψάχνουμε και να ζητάμε παράλογα για την αγορά ποσά.

Από την αλλη και σωστά ελεύθερη αγορά έχουμε και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.. :)

• Like 4
Δημοσ.

εγω συμφωνω περισσοτερο με τη λιστα και μη ξεχναμε η τιμες ειναι ενδεικτικες...

για καποιον που δε γνωριζει να παρει μια ιδεα που περιπου βρισκονται οι τιμες...

τωρα το τι πεζει στην ευρωπη παλι δεν το θεωρω σωστη συγκριση ...

σημασια εχει τι πεζει στην ελλαδα και που κυμαινονται η τιμες στης καινουργιες..

και αναλογως την αποδοση και την τιμη μιας καινουργιας 

παει και η τιμη μιας μεταχειρισμενης παλαιοτερης γενιας...

το αν καποιος μπορει να παρει 980 με 200ε απο την βραζιλια η απο την κινα η απο την γερμανια δε νομιζω οτι εχει σημασια...

δε διαφωνω ομως οτι πολλοι το παρακανουν με τις τιμες στα μεταχειρισμενα αλλα οκ αλλο θεμα αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

...και εγώ είμαι της άποψης ότι οι διαφωνίες δεν είναι αιτίες πολέμου,

αντίθετα μπορούν να αποδειχτούν δημιουργικές.

Επειδή όμως μιλάμε για κάρτες γραφικών που είναι ένα κομμάτι hardware που δεν υπάρχει Ελληνική πραγματικότητα,

αλλά Ελληνική παράνοια,συν το γεγονός ότι κάποιος που πουλούσε ψυγεία μέχρι χθες αποφασίζει να φέρει hardware και μάλιστα με 

τις καλύτερες τιμές στο Skroutz,αλλά το ίδιο εύκολα αποφασίζει να σταματήσει και να ξαναπουλαει πλυντήρια,

αρα δεν υπάρχουν δυο βασικά χαρακτηριστικά, "σταθερότητα" και "μέτρο" καλο είναι να μην βγάζουμε την Ευρώπη απο την μέση,

γιατί έχει συνοχή,εχει λογική,και γιατί αν μην τι αλλο έχουμε πληρώσει ακριβά το γεγονός του "μένουμε Ευρώπη"..

Θεωρό λοιπόν απόλυτα λογικό αλλά και εύκολο απ'ολες τις απόψεις οτι κάποιος που θελει μια κάρτα 100 ευρω να μην τον ενδιαφέρει το από που αλλά κάποιος που θέλει σήμερα μια 980Ti η ακόμα και ενα SLI  αυτών με 800 ευρώ να μπορεί να το έχει,ολοκαίνουριο κιόλας.

Αλλα θα σου πω και κατι άλλο,επειδή δεν είμαστε της μάθησης αλλά του οπαδισμου και της "κόντρας",

υπάρχουν πολλές πιθανότητες παίρνοντας μεταχειρισμένη κάρτα να είναι και ελαφρώς "ξεροψημενη" απο κακό oc,κυρίως δε στην σειρά 9xx φυσικά όλοι στις Αγγελίες θα γράψουν οτι δεν είχαν χρόνο και είναι με ελάχιστες ωρες λειτουργίας,η ειναι δώρο χωρις απόδειξη κλπ..

Αυτη η πιθανότητα απο μονη της λοιπόν αν είμαστε λογικό αγοραστικό κοινό κυρίως,γιατί η ζήτηση ορίζει την προσφορά,

θα πρεπει να μπορεί να κρατήσει σε λογικές τιμες το μεταχειρισμένο και οχι ακριβότερο απ'οτι πουλιέται καινούριο στην Ευρώπη.

Τεσπα μπορούμε να μιλαμε και να γράφουμε για μέρες πάνω σε αυτο το θέμα,για εμένα το βασικό ειναι αυτό που έγραψα πιο πάνω,οι κάρτες να αλλάζουν όταν παύουν να ικανές να μας προσφέρουν αυτό που ζητάμε,και οχι απλα μόλις βγει μια καινούρια σειρά που σιγουρα θα ειναι πιο γρήγορη απο την προηγούμενη,αυτό θα εξομάλυνε και την αγορά του μεταχειρισμένου.

Χαίρομαι που διαπίστωσα απο χτες μια μικρη αλλαγή στις τιμες της μεταχειρισμένης κάρτας,είναι ελπιδοφόρο..

...και ως τελευταίο θα πω δικαίωμα του καθενός είναι πόσο καταναλωτής θέλει να είναι,αλλά να είναι έτοιμος συνειδητά να το πληρώσει κιόλας,και όχι να προσπαθεί μέρος αυτού να το επωμισθεί ο άλλος.. Πρέπει να έχουμε αγοραστική συνείδηση και να ξέρουμε οτι το να έχουμε την 980Ti δεν είναι το κόστος απόκτησης μόνο αλλά και πόσο θα χάσουμε απο αυτή όταν θα κυκλοφορήσει "η επόμενη"..

• Like 4
Δημοσ.

Ρε Κατερινα από εκεί που ήθελες κάρτα μας έγινες τιμοκατάλογος; Κουλ.

Προσωπικά πουλάω όταν πουλάω ανάλογα τις τιμές που παίζουν και ξέρω τι προσφέρω, αυτά τα μπακαλιστικο τόσο κάνει εγώ τα ακούω βερεσε γιατί παίζουν πολλά στο μτχ.

Άντε με το καλό και με νεα GPU, θα περιμένω ποστ σου όταν θέλεις και CPU ;)

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι αυτές τις τιμές είναι ποσό θα θέλανε να τις πουλήσουν όχι ποσό πραγματικά πουλιούνται, για παράδειγμα εγώ πριν ένα χρόνο είχα πουλήσει μια 7950 και μια 280 και η δύο με custom coolers, και η μια είχε και αρκετό υπόλοιπο εγγύησης, και πουλήθηκαν αρκετά πιο κάτω από τις τιμές  στην λίστα σου, και να υπενθυμίσω αυτό πριν ένα χρόνο, τώρα θα πουλιούνται ακόμα χαμηλότερα.

Δημοσ.

αυτες οι λιστες ειναι μονο για θεωρια.  στην πραξη δεν ισχυει καμια απο αυτες τις τιμες...!!!   

ειδικα στην αγορα των μεταχειρισμενων ισχυει μονο ενας κανονας. αυτος της προσφορας και της ζητησης.

αν εχει ζητηση ενα προιον, θα πουληθει ακριβοτερα απο οτι αξιζει. 

αν δεν εχει ζητηση, θα πουληθει παμφθηνα...!!

• Like 1
Δημοσ.

αυτες οι λιστες ειναι μονο για θεωρια.  στην πραξη δεν ισχυει καμια απο αυτες τις τιμες...!!!   

ειδικα στην αγορα των μεταχειρισμενων ισχυει μονο ενας κανονας. αυτος της προσφορας και της ζητησης.

αν εχει ζητηση ενα προιον, θα πουληθει ακριβοτερα απο οτι αξιζει. 

αν δεν εχει ζητηση, θα πουληθει παμφθηνα...!!

για αυτο εχω βαρεθει να βλεπω καποιους "εξυπνους" που και καλα πουλανε καρτες 100 ευρω ακριβοτερα απο καινουργιες.Ειδικα ενας χθες με μια 980 Αγγελια στις 1315,1320 εγραφε πουληθηκε στα 400 ευρω..

Δημοσ.

για αυτο εχω βαρεθει να βλεπω καποιους "εξυπνους" που και καλα πουλανε καρτες 100 ευρω ακριβοτερα απο καινουργιες.Ειδικα ενας χθες με μια 980 Αγγελια στις 1315,1320 εγραφε πουληθηκε στα 400 ευρω..

Την οποια 980 με 330Ε την εχεις καινουργια στη πορτα σου πλεον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...