fotmak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σας. Έχω το iphone 6 και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν παίρνω αναφορά για τις κλήσεις που έγιναν προς εμένα, όταν το τηλέφωνο ήταν κλειστό ή δεν είχε σήμα. Θυμάμαι στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ( android ), μόλις το άνοιγα ή μόλις βρισκόταν σε περιοχή με σήμα, μου έβγαζε τις κλήσεις που με είχαν πάρει όταν ήταν κλειστό ή εκτός σήματος. Αυτό, στο iphone δεν γίνεται ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ πολύ
taslikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Συνήθως έρχεται μήνυμα...πάρε ένα τηλέφωνο τον πάροχο σου να ρωτήσεις μήπως συμβαίνει τιποτα με τον αριθμό σου..
arc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τηλεφωνείς στον πάροχο σου και του ζητάς βοήθεια να το φτιάξεις. Ειναι θέμα ρυθμίσεων και προωθήσεων.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 αν εχεις voda κληση 1285 η αν εχεις cosmote στις ρυθμισεις κλησεων και προωθηση οταν δεν ειμαι διαθεσιμος +306975 και τον αριθμο του κινητου σου η και εναλλακτικα www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143595
fotmak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Όντως ήταν θέμα της voda και λύθηκε με το 1285.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα