Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο μπορώ να συνδυάσω ένα barcode scanner με ενα βιβλίο αποθήκης στο excel ώστε να έχω γρήγορη καταγραφή της αποθήκης αλλά και της διακίνησης της .

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω ένα barcode σε κάθε τύπο προιόντος που παράγεται σε ένα τμήμα παραγωγής  το οποίο να κατηγοριοποιεί τα προιόντα σε είδος και βάρος για να μπαίνουν σε συνθήκες προσωρινής αποθήκης,  πριν αυτά αποκτήσουν το μόνιμο barcode του πελάτη  το οποίο είναι διαφορετικό για τον καθε ένα για το ίδιο είδος.... ενώ η τελική συσκευασία του κάθε ενός (λεζάντα) είναι διαφορετική.

Ξέρει κανείς να βοηθήσει ?

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

To barcode ειναι ενα πολυ απλο μηχάνημα, το συνδέεις στον υπολογιστής σου και οταν σκαναρεις κατι αυτο στο μετατρέπει στον κωδικο του προιοντος

Δημοσ.

Ακριβώς. Απλά σκανάρεις το barcode και το εμφανίζει αυτούσιο σε οποιοδήποτε επιλεγμένο πεδίο οποιασδήποτε εφαρμογής.

Ακόμη και εδώ στο φορουμ να σκανάρεις θα σου βγάλει τον σειριακό αριθμό στον κειμενογράφο....

Δημοσ.

To barcode ειναι ενα πολυ απλο μηχάνημα, το συνδέεις στον υπολογιστής σου και οταν σκαναρεις κατι αυτο στο μετατρέπει στον κωδικο του προιοντος

Τα barcode που θα χρησιμοποιηθουν θα περιέχουν μέσα τους  το είδος και το βάρος  του εκάστοτε τεμαχίου.

Τα barcode θα οριστουν από εμένα  πάνω σε μια ζυγαριά της bizerba η οποία θα μεταφέρει την ζύγιση και το είδος στο barcode .

Πριν τα προιόντα μπουν στην αποθήκη προσωρινής εναπόθεσης θα  σκανάρεται το προσωρινό barcode και θα ενημερώνεται το excel για τεμάχια & βάρος ανά είδος, μέσω αυτού.

Εσείς λέτε πως το scanner θα αναγνωρίζει αυτόματα το barcode και μέσω μακροεντολών/vba  θα μπορώ εύκολα να το ρυθμίσω να κάνει τις προσθέσεις και τις ενημερώσεις των φύλλων εργασίας ?

Πρέπει να πάρω barcode scanner και να δοκιμάσω .... Αν πιστεύετε πως είναι εύκολο γνωρίζετε κάποια συσκευή να χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Ανάλογα αν ειναι αυτο με το σειριακό barcode οποιοδήποτε παρεις κανει, τώρα για τα αλλα δεν ξέρω τι παιζει, ενα που εχω και τα εχω πάρει απο το εβαυ ειναι μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...