Sotoskav Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ το φορουμ, Προσσφατα με φέραν ενα hp cq71 το οποίο οπως με δεν άναβε. Αυτο που παρατήρησα είναι οτι βαζοντας το τροφοδοτικό του το λαμπακι διπλα σε αυτο αναβει για 10 δευτερολεπτα και σβηνει . τσεκαρα το τροφοδοτικο βγαζει κανονικα 19 βολτ . δεν αναβει ουτε με μπαταρια . εχω λυσει ολο το λαπτοπ και εχω βγαλει περιφερεακα τα παντα και παλι τπτ . κανποιος καποια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλύτερα να δοκιμάσεις και αλλο τροφοδοτικό αλλιώς μετα κοιτάς για πρόβλημα ειτε στο dc jack στο laptop ειτε για πρόβλημα στην motherboard
Sotoskav Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 δοκίμασα αλλο φορτιστή και αλλο jack τα ιδια! αυτος που μου το φερε μου πε οτι το ειχε δωσει στα μουλτιραμα και τον 90 € και τοναλλαξαν κατι τστην μητρικη . τωρα του το ξανακανε
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ε τοτε καποιο πρόβλημα στην μητρική ειναι τώρα μπορεί να ειναι οτιδήποτε και μόνος σου άκρη ολίγον δύσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα