southdady Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 https://www.ebnb.gr/el-Θήκες/el-Θήκες-Samsung/el-Galaxy-S4-Mini-i9190/10249-el-Θήκη-S-View-για-Samsung-Galaxy-S4-mini-i9190-Μαύρο.html https://www.ebnb.gr/el-Μεμβράνες-Προστασίας/el-Μεμβράνες-Samsung/16349-el-Tempered-Glass-9H-για-Samsung-S4-Mini.html τσιμπημένα λιγο αλλα τα πηρα την άλλη μερα..
arisg90 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το tempered glass μια χαρα τιμη εχει.Απ εξω θα γλιτωνες 3 Ευρω αλλα θα περιμενες 1 μηνα περιπου.Παιδια βαλτε tempered glass στα κινητα.Προστατευουν την οθονη αψογα. Τωρα για οσους επιμενουν στις μεμβρανες,δειτε απο ebay τα savvies [τα 6 τεμαχια 2 Ευρω,τα 12 3 Ευρω] απο Γερμανια.Πολυ καλη ποιοτητα και ερχονται με απλο ταχυδρομειο σε φακελο σε 4-5 μερες μαξ.Δευτερα παραγγελνω,μεχρι την Παρασκευη εχουν ερθει.
thinlizzy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μόνο που τώρα δεν παίζει αγορά από το εξωτερικό. 1
gr234567 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μόνο που τώρα δεν παίζει αγορά από το εξωτερικό. ακριβώς. αγορά απέξω ούτε 0,01€ δεν επιτρέπεται πλέον 1
runner69 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τωρα για οσους επιμενουν στις μεμβρανες,δειτε απο ebay τα savvies [τα 6 τεμαχια 2 Ευρω,τα 12 3 Ευρω] απο Γερμανια.Πολυ καλη ποιοτητα και ερχονται με απλο ταχυδρομειο σε φακελο σε 4-5 μερες μαξ.Δευτερα παραγγελνω,μεχρι την Παρασκευη εχουν ερθει. 6€ εχουν τα 6. Εχουν και μεταφορικα.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δοκιμαστε κατι στο κινητο: Χτυπηστε με το δαχτυλο ελαφρως αριστερα,δεξια,πανω και κατω απο την καμερα.Στο δικο μου κανει 1 θορυβο σαν κατι να υπαρχει μεσα που εχει ξυλωθει.Χθες το καταλαβα.Το κινητο δεν εχει πεσει κατω. Καπου ειχα διαβασει οτι το κανουν και τα nexus και οτι ειναι καποιο εξαρτημα της καμερας,δεν θυμαμαι. Ειναι ετσι στο δικο σας κινητο?
Chrisl7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εχω 2 θεματακια αν μπορει να βοηθήσει καποιος .1ο πως στελνουμε 160 χαρακτήρες στα μηνυματα?οταν αρχισω να γραφω γινονται 60. 2ο οταν εχω το απλο ρολόι χωρις τον καιρο καθε μερα μου γινονται μαυρα τα γραμματα και το σβήνω και το ξαναπερναω.ευχαριστώ
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εχω 2 θεματακια αν μπορει να βοηθήσει καποιος .1ο πως στελνουμε 160 χαρακτήρες στα μηνυματα?οταν αρχισω να γραφω γινονται 60. 2ο οταν εχω το απλο ρολόι χωρις τον καιρο καθε μερα μου γινονται μαυρα τα γραμματα και το σβήνω και το ξαναπερναω.ευχαριστώ Ρυθμισεις-Ρυθμισεις εφαρμογων-Μυνηματα-Sms-Εισαγωγη λειτουργιας-Αλβαβητο GSM.Αλλα θα γραφει μονο κεφαλαια. Για το 2ο δεν εχω ασχοληθει. 1
eko13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σας βγαζει κανονικα 4G? Εγω που αγορασα απο το Mediamarkt εχει θεμα. Δεν το εμφανιζει καν στην επιλογη δικτυου... Eχουν και αλλοι θεμα στο νετ μαλλον προβλημα με την αναβαθμιση ειναι... http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σας βγαζει κανονικα 4G? Εγω που αγορασα απο το Mediamarkt εχει θεμα. Δεν το εμφανιζει καν στην επιλογη δικτυου... Eχουν και αλλοι θεμα στο νετ μαλλον προβλημα με την αναβαθμιση ειναι... http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html Αυτο βλεπω μιλαει για το S4, οχι για το mini. Δεν ξερω αν εχει κανενα γενικο προβλημα αναλογα με τον παροχο αλλα τσεκαρε καλου κακου απο τον παροχο σου αν η καρτα σου ειναι 4G και αν ειναι ενεργοποιημενο. Σε καρτοκινητο cosmote για παραδειγμα πρεπει να στειλεις μηνυμα για να το ενεργοποιησεις.
eko13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ιδια σιμ δουλευε 4g στο προηγουμενο κινητο στην ιδια εταιρια... Εμενα δεν το βγαζει καν στις επιλογες δικτυου!
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν εγραφες και ποια εταιρια εχεις, θα βοηθουσες στη συζητηση.
eko13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 wind. Πρεπει να εχει θεμα με την εκδοση 4.4.2 γιατι το προηγούμενο κινητο που δουλευε νορμαλ ειχε 4.4.4
kotsosp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εγώ άλλαξα την sim σε κατάστημα Wind πληρώνοντας 5€ και συνδέεται κανονικά σε 4G. Λογικά το δικό σου δεν είναι η έκδοση της προσφοράς του νήματος γι αυτό έχει την έκδοση 4.4.2 του Android. Σε αρκετές συσκευές της Samsung με 4.4.2 δεν δουλεύει το 4G της Wind μέχρι να γίνει κάποια αναβάθμιση του λογισμικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα