mpokwsths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Antutu score κανείς παιδιά? Ευχαριστώ... 20500 μου είχε βγάλει
ekkli Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ήταν προεγκατεστημένο ή εσύ το εγκατεστησες; Αν το έβαλες εσύ, τότε δυστυχώς δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα. Είχα μια ελπίδα ότι θα έχει, γιατί το πολύ όμοιο Α3 το δίνει. ΥΓ ένα πρωτόκολλο εναλλακτικό του Bluetooth είναι, και χρησιμοποιείται πολύ σε αισθητήρες για διάφορα αθλήματα. το εγκαταστήσαμε εμείς. Δεν υπήρχε. Θεώρησα όμως ότι έχει ant+ γιατί αν δεν είχε δεν θα με άφηνε να το εγκαταστήσω. Όχι; Από την άλλη μεριά, για να ελέγξω το notification led εγκατέστησα το light manager, άρα μάλλον δεν έχω δίκιο. Μα κινητό που να μην έχει notification led σήμερα; Και είναι και Samsung! Δεν το είχα διαβάσει κάπου, δεν ήμουν προετοιμασμένος και αδυνατώ να το πιστέψω .....
bebis4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι καποια αλλα lg δεν εχουν.πολυ κουφο. τι τους κοστιζει ενα led. 1
ReBeLoS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ποσες μερες απο την online παραγγελια σας πηγε στο καταστημα για παραλαβη? Μηπως γνωριζει κανεις καποιο καταστημα Αθηνα/Πειραια που να εχει ετοιμοπαραδοτα?
xetasa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για το Led έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή noled στο s4mini της γυναίκας μου και κάνει μια χαρά τη δουλειά του! 2
SterThess Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ποσες μερες απο την online παραγγελια σας πηγε στο καταστημα για παραλαβη? Μηπως γνωριζει κανεις καποιο καταστημα Αθηνα/Πειραια που να εχει ετοιμοπαραδοτα? φίλος μου παρήγγειλε Τετάρτη και σήμερα του ήρθε μήνυμα για παραλαβή από κατάστημα
Lanc3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 φίλος μου παρήγγειλε Τετάρτη και σήμερα του ήρθε μήνυμα για παραλαβή από κατάστημα Εγώ παρέλαβα Τρίτη και το email για να παω να παραλάβω το κινητό απο το κατάστημα ήρθε χθες!!! Δεν ξερω αν σημαίνει κάτι αυτό για τις εκδόσεις του τηλεφώνου (παλιά/διπυρήνη, καινούργια/value edition/plus/τετραπύρηνη/stock) ή αν το σύστημα παραγγελιών της βονταφον είναι οτι να 'ναι!!! Πάντως, κατα την γνώμη μου τίμιο κινητο για τα χρήματα που δίνεις (μιλάω για την plus_value edition έκδοση πάντα, για την άλλη δεν ξέρω)!
runner69 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αισθητήρα για υπερερυθρες δεν εχει? Περικοπες? Από ότι το είδα εμφανισιακά έχει υπέρυθρες στο πάνω μέρος κοντά στο μικρόφωνο. 1
Chrisl7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το ειδα και λειτουργουν κανονικα! Μια χαρα ειναι για τα χρηματα του.
nem52 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εχω το διπυρηνο και το εχω λατρεψει, αλλα νομιζα οτι παρολο που το plus ειναι τετραπυρηνο σε καθημερινη χρηση το διπυρηνο θα φαινοταν πιο δυνατο. παρολο αυτα το antutu που λεει αληθειες εμενα μου βγαζει 17700. μπορει να κανει και καποιος ενα δευτερο τεστ με το antutu στο 4πυρηνο?
mataragas24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εχω το διπυρηνο και το εχω λατρεψει, αλλα νομιζα οτι παρολο που το plus ειναι τετραπυρηνο σε καθημερινη χρηση το διπυρηνο θα φαινοταν πιο δυνατο. παρολο αυτα το antutu που λεει αληθειες εμενα μου βγαζει 17700. μπορει να κανει και καποιος ενα δευτερο τεστ με το antutu στο 4πυρηνο? 20725
harisman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν ενδιαφέρεται κάποιος, έχω ενα που περιμένει σε κατάστημα Vodafone Β.Α Προάστια, καθώς εγώ δεν θα το πάρω τελικά. Απλά τους παίρνει ενα τηλ για επιβεβαιώση, μην τυχόν και το δώσανε - που δεν νομίζω...... Pm για λεπτομέρειες.
southdady Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το ειδα και λειτουργουν κανονικα! Μια χαρα ειναι για τα χρηματα του. στο τετραπυρηνο???
Chrisl7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ναι χτες το πηρα το 4πυρηνο, κατεβασα μια εφαρμογή για remote control και αλαζα καναλια στην τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα