deadp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Όχι, πήρα πριν ένα μήνα Iphone με τη φοιτητική έκπτωση...
someone- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πηγα βονταφον δε ξερανε κατι ουτε για το 4πυρηνο μοντελο ουτε οτι ειναι σε προσφορα στα 129. οποτε ρε παιδια το παραγγελνω κανονικα και αν ειναι το 4πυρηνο το παιρνω αλλιως το αφηνω; στο σαιτ για 2πυρηνο γραφουν ρε γμτ
ekkli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πηγα βονταφον δε ξερανε κατι ουτε για το 4πυρηνο μοντελο ουτε οτι ειναι σε προσφορα στα 129. οποτε ρε παιδια το παραγγελνω κανονικα και αν ειναι το 4πυρηνο το παιρνω αλλιως το αφηνω; στο σαιτ για 2πυρηνο γραφουν ρε γμτ όλοι οι συμφορουμίτες έχουμε λάβει το 4πύρηνο. Μην ανησυχείς. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να το παραγγείλεις και από το κατάστημα, ακόμα κι αν δεν ξέρουν αν είναι 4πύρηνο ή όχι, την τιμή θα την ξέρουν, δεν γίνεται.
someone- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 το παρηγγειλα μεσω ιντερνετ με παραλαβη απο το καταστημα για να δουμε.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εμενα μου ηρθε σε λευκο ειναι το GT-i9195I ,υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ?
theoritikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτό το χαζοπρογραμματάκι της vodafone με όνομα update πως το διαγράφω? Έχω διαγράψει όλα τα άλλα, αλλά αυτό δεν βγαίνει. Για την ιστορία, και εμένα το τετραπύρινο μου έστειλαν.
NaGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παιδιά, τόσοι έχετε παράλαβει. μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν έχει ΑΝΤ+ το κινητό; είναι πανεύκολο, στο play store θα έχει 2 apps. ένα ant radio services και ένα ant plugins services
Scottas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Scottas είπε:<br /> Εγω το εκανα δωρο στην κοπελια μου σε ασπρο και παρηγγειλα αλλο ενα σε μαυρο να το εχω καβα <br /> Δλδ έδωσες 260 ευρώ για να πάρεις s4 mini που δε θα χρησιμοποιείς ? Ας έπαιρνες ενα και καλό (LG G2 με λένε) <br /> <br />Εχω 5αρι μηλο απο οταν πρωτοβγηκε<br /> Απλα ειναι συμπαθητικο και ειπα να παρω ενα ακομα να εχω σε περιπτωση που παθει κατι το μηλοφωνο <br /> Το αλλο ηταν για δωρο .....</p>
runner69 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παιδιά, τόσοι έχετε παράλαβει. μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν έχει ΑΝΤ+ το κινητό; είναι πανεύκολο, στο play store θα έχει 2 apps. ένα ant radio services και ένα ant plugins services Θα μπορω να το κοιταξω αυριο βραδυ να σου πω. 1
ekkli Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 παιδιά, τόσοι έχετε παράλαβει. μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν έχει ΑΝΤ+ το κινητό; είναι πανεύκολο, στο play store θα έχει 2 apps. ένα ant radio services και ένα ant plugins services εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι έχει ant+ το κινητό; Καλή φάση. Να ξέραμε και που χρησιμεύει Εγώ με άλλο έχω πάθει πλάκα, εν έτει 2015, κυκλοφορεί συσκευή που δεν έχει led notification ; Απίστευτο μου φαίνεται.
gepant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 <p>Από Ηράκλειο κρητης οποίος το θέλει πμ μέχρι αύριο</p>
NaGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι έχει ant+ το κινητό; Καλή φάση. Να ξέραμε και που χρησιμεύει Ήταν προεγκατεστημένο ή εσύ το εγκατεστησες;Αν το έβαλες εσύ, τότε δυστυχώς δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα. Είχα μια ελπίδα ότι θα έχει, γιατί το πολύ όμοιο Α3 το δίνει. ΥΓ ένα πρωτόκολλο εναλλακτικό του Bluetooth είναι, και χρησιμοποιείται πολύ σε αισθητήρες για διάφορα αθλήματα. 2
rasputin _ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγώ από κατάστημα . Κάτω από το κουτί έγραφε μοντέλο GT-I9195I τετραπύρινο .
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 γιατι να επιλεξει. Καποιος αυτο εναντι του moto g η του lumia 640? Ψαχνω ενα τηλεφωνο στα λεφτα αυτα για δωρο και ελεγα να τους παρω ειτε το 640 που εχω και ξερω οτι ειναι καλο ειτε το moto g 2nd που ακουω καλα λογια... Οποτε αυτο αξιζει παραπανω απο τα αλλα 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα