Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπερδευτηκα γιατι το Σκρουτζ το γραφει ως Plus.Και στο ιντερνετ δεν ειναι ευκολο να βρω τις διαφορες μοντελων κλπ.Δεν ειχα καν τον χρονο οπως καποιοι αλλοι.

Δεν χρειαζεται να μου την λες σε καθε παραθεση που κανεις.Οποτε ασε τις εξυπναδες για να νιωσεις ανωτερος.

Αν το VE ηταν το διπυρηνο θα μπορουσε το Plus να ηταν το τετραπυρηνο.Δηλαδη να ηταν 2 διαφορετικες εκδοσεις.Αλλα δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ μου να καταλαβεις.

Ο mpokwsths πχ γιατι ποσταρε χωρις να μου την πει?

Στην τελικη αν δεν εχεις παραγγειλει το κινητο γιατι συμμετεχεις στο θεμα?

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχει gorilla glass το διπυρηνο και αρα θα εχει και το Value edition.

http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung/samsung-galaxy-s4-mini

Αφού έχει και gorilla glass και η voda δίνει και το νεότερο μοντέλο στην ίδια τιμή, τότε μια χαρά προσφορά είναι για μένα. Έριξα κι εγώ μια παραγγελία. Το sar του τετραπύρηνου όπως προείπα εξακολουθεί να θεωρείται χαμηλό κι ας μην είναι τόσο χαμηλό όσο του διπύρηνου.

Δημοσ.

Κανείς ρε παίδες...

κάποιος που πήρε το 4πυρηνο μπορεί να τσεκάρει αν έχει ANT+?

θα δείτε τα services στο play store προεγκατεστημενα

Δημοσ.

Μπερδευτηκα γιατι το Σκρουτζ το γραφει ως Plus.Και στο ιντερνετ δεν ειναι ευκολο να βρω τις διαφορες μοντελων κλπ.Δεν ειχα καν τον χρονο οπως καποιοι αλλοι.

Δεν χρειαζεται να μου την λες σε καθε παραθεση που κανεις.Οποτε ασε τις εξυπναδες για να νιωσεις ανωτερος.

Αν το VE ηταν το διπυρηνο θα μπορουσε το Plus να ηταν το τετραπυρηνο.Δηλαδη να ηταν 2 διαφορετικες εκδοσεις.Αλλα δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ μου να καταλαβεις.

Ο mpokwsths πχ γιατι ποσταρε χωρις να μου την πει?

Στην τελικη αν δεν εχεις παραγγειλει το κινητο γιατι συμμετεχεις στο θεμα?

Απλα κουραστηκα να διαβαζω τις ερωτησεις σου στις οποιες η απαντηση ειναι παραπανω και απο προφανης. Αν το plus ηταν το 4πυρηνο και το Value Edition ηταν το διπυρηνο, η λογικη (αλλα και η "ιστορια") λεει οτι θα επρεπε να υπαρχει και ενα τριτο μοντελο, πιο απλο, το οποιο δεν θα λεγοταν ουτε plus αλλα ουτε και VE. Οπως για παραδειγμα για να χαρακτηριστει ενα μοντελο ως S4 mini (compact κλπ), αυτο προυποθετει οτι υπαρχει ενα αλλο μοντελο μεγαλυτερο το οποιο δεν λεγεται mini αλλα σκετο S4. Καποιοι το λενε κοντα στο νου και η γνωση.

Εχεις το λογο μου παντως οτι απο εδω και περα θα προσπερναω τις ερωτησεις σου...

Το γιατι συμμετεχω στο θεμα και αν εχω παραγγειλει ή οχι, δεν σε αφορα. Τελος απο εμενα.

Δημοσ.

Εγώ το παρέλαβα χτες απόγευμα από το κατάστημα, το έστησα στα γρήγορα και το παρέδωσα στην φίλη.

Στα λίγα που το είδα μου φάνηκε πολύ καλό για τα λεφτά του, ειδικά αν κάποιος θέλει μαζεμένο μέγεθος. Το άφησα με touchwiz βέβαια, αλλά στην ανάγκη υπάρχει και ο nova. Πάντως είχε την μισή RAM ελεύθερη, οπότε καλά είναι.

Δημοσ.

η οθονη σας φαινεται πολυ μικρη? ή ειναι οκ?

Ανάλογα τι κινητό έχεις. Αν έχεις iphone 5/5s πχ που έχει 4 ίντσες θα σου φανεί μια χαρά. Αν έχεις συνηθίσει σε πάνω από 5 ίντσες θα σου φανεί μικρή  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...