mechanicarts Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν είμαι γραφίστας στην saatchi and saatchi μωρε κι εσύ σαν να το υπερτίμησες λίγο το ζήτημα Σε ένα μικρό στούντιο δουλεύω και αναγκάζομαι όλες μου τις δουλειές να τις κάνω με φωτιές και εκρήξεις (το "γούστο" του αφεντικού) οπότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος σε τέτοια χρώματα...Δεν με ενδιαφέρει η γραφιστική σαν ενασχόληση. Δεν έχω δηλαδή κάψα να έχω το τέλειο. Επίσης δουλεύω mostly web graphics για τις σελίδες της φίρμας κλπ, και 1-2 φορές το μήνα έντυπα. Εμένα το μεράκι μου είναι το 3D modelling και animation απλά δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό στην Ελλάδα να δουλέψω, για αυτό και προτιμώ να ρίξω παραπάνω σε γραφικά και cpu παρά οθόνη. Σας εγγυώμαι δεν είμαι τρολ. Δεν νομίζω να ασχολιόταν ένα τρολ τόσο σοβαρά (εκτός πια κι αν το είχε κάνει επάγγελμα). Όπως ανέφερα και παραπάνω, ρωτάω από τώρα και όχι μια βδομάδα πριν μήπως και βρω κάποια προσφορά σε αυτά που θέλω στο μεσοδιάστημα (omg το eshop βαζει μονο μαλακίες στο crazy sundays). Θα ψάξω τουλάχιστον για IPS οθόνη, τώρα δε νομίζω να πάρω 24άρα. Και δε μπορώ να βρω οθόνη budget για γραφίστες γιατί δεν υπάρχουν τέτοια reviews (εδώ οι γραφίστες οι "ψαγμενοι" δίνουν 1500(!!!) για ένα macbook 12" με CPU 1.1 GHz, γραφικά intel και 256 GB σκληρό, σιγά μην κάνανε budget reviews). Είδα πάντως τη διαφορά σε ips και κανονικές οθόνες και μπορώ να πω I was sold, κυριως γιατί αυτά τα προβλήματα με το φωτισμό στις συμβατικές τα θυμάμαι σε πολλές οθόνες που χρησιμοποίησα και ζαλίζομαι στη θύμηση.
mechanicarts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Λοιπόν κουκουβάγιες μου! Αυτή είναι η μίνι βερσιόν της gigabyte gtx970. Ελάχιστα χαμηλότερες επιδόσεις από την κανονική, αλλά με 30€ διαφορά. Όπως σας είπα στο πρώτο μήνυμα είμαι σε μπάτζετ 1000€, οπότε με αυτά τα 30 ανεβαίνω σε οθόνη που χρειάζομαι λόγω δουλειάς. BTW, αν μου πείτε οκ για την μικρή, θα την παραγγείλω τώρα, μιας και είναι κατόπιν παραγγελίας ώστε να χει έρθει μέχρι να πάρω τα υπόλοιπα λεφτά (->κομμάτια)
ChaniaExpress Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 γεια σου φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να πας με r9 380 μολις βγηκαν και επισης βγηκαν και οι broadwell,πρεπει να προσεξεις καλα τι θα αγοραζεις με τετοια πραγματα γιατι συνεχεια βγαινουν καινουργια και καλυτερα.Αυτα
Crystallization Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 γεια σου φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να πας με r9 380 μολις βγηκαν [..] συνεχεια βγαινουν καινουργια και καλυτερα.Αυτα Αν δεν κάνω λάθος η R9 380 είναι η ίδια αρχιτεκτονική με την R9 280 με λίγο ανεβασμένα ρολόγια ..οπότε θα μπορούσε άνετα να πάει στην R9 280X! Τίποτα το καινούργιο εδώ
Millennium Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος η R9 380 είναι η ίδια αρχιτεκτονική με την R9 280 με λίγο ανεβασμένα ρολόγια ..οπότε θα μπορούσε άνετα να πάει στην R9 280X! Τίποτα το καινούργιο εδώ Η 380 βασίζεται σε άλλο πιο καινούριο πυρήνα με επιπρόσθετα features (freesync πχ),καλύτερο geometry/tesselation throughput,καλύτερo efficiency του bandwidth+color compression και καλύτερη θερμική συμπεριφορά.
skopelmix Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 γεια σου φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να πας με r9 380 μολις βγηκαν και επισης βγηκαν και οι broadwell,πρεπει να προσεξεις καλα τι θα αγοραζεις με τετοια πραγματα γιατι συνεχεια βγαινουν καινουργια και καλυτερα.Αυτα Οι R9 380 είναι μία boostαρισμένη r9 285 και στις επιδόσεις έρχεται στα ίσια με τις r9 280x αν δεν κάνω λάθος.Τους broadwell ξεχασέτους,αν και είναι ξεκλείδωτοι το μόνο που προσφέρουν παραπάνω απο τους haswell είναι 25w μικρότερο TDP και την irispro igpu.Aν είναι να περιμένεις κάτι περίμενε τους Skylake
mechanicarts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όχι έχω καταλήξει στο build μου! Και βρήκα έναν καινούριο ι5 4690Κ από έναν τύπο και θα αγοράσω αυτόν, μαζί με gigabyte gtx 970 WF, gigabyte Z97P D3, coolermaster k380, ένα gold psu 550W και ότι άλλο χρειάζεται! Επίσης μία οθόνη 22" IPS της LG.
mechanicarts Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το μηχάνημα το έχω πάρει κανα μήνα αλλά ξέχασα να γράψω εδώ. Γράφω τόσο για να σας δείξω την τελική σύνθεση όσο και για να καλύψω μερικούς που πίστευαν ότι έγραφα για την πλάκα μου Το σύστημα περιέχει τα εξής: CPU i5 4690K GPU MSI GTX 960 4GB Mobo MSI Z97 G43 RAM 16GB 1866 SSD 128GB HDD WD Blue 1TB PSU Seasonic 520W Modular Zalman Z3 Plus White Οθόνη LG +πληκτρολόγιο+ποντίκι+headset Το build μου άλλαξε από αυτό που είχα ποστάρει για 2 λόγους. Πρώτον δεν υπήρχαν αποθέματα σε αυτά που ήθελα στα μαγαζιά του σκρουτζ, οπότε έπρεπε να τα πάρω από eshop, άρα αναγκαστικά έριχνα την τιμή για να μην πληρώσω νεφρά. Επίσης λόγω των capital controls που είχαν βγει τότε, κανένα μαγαζί σχεδόν δεν έφερνε νέο απόθεμα, άρα πάλι καταλήγουμε στο ότι φταίνε οι τιμές του eshop Στο στήσιμο, το κουτί με κούρασε πολύ γιατί είναι απίστευτα δύσκαμπτα και δυσκίνητα όλα, αλλά αυτό είναι και καλό γιατί δεν παθαίνει τίποτε (μου έπεσε στα πλάγια όσο έστηνα και ούτε γρατζουνιά). Οι 4 ανεμιστήρες του δίνουν άνετους πόντους γιατί δε χρειάστηκε να ψάξω χωριστούς, ενώ γενικά το σύστημα δεν ακούγεται καθόλου και δεν έχει δείξει θερμοκρασία πάνω από 50 σε κανένα κομμάτι. Από απόδοση το σύστημα εντάξει πετάει, έπαιξα dying light ολα φουλ και δεν κόμπλαρε πουθενά, επίσης έχω κάνει καταλάθος φάση με ανοιχτό photoshop με 2 αφίσες, indesign, lol και dying light και δεν κόλλησε τίποτε, το κατάλαβα όταν τελείωσε το game στο lol. Το μόνο αισθητικό πρόβλημα είναι ότι είχα ετοιμάσει κόκκινο μαύρο σύστημα και δεν είχε το κουτί που ήθελα οπότε αναγκάστηκα να πάρω το άσπρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα