Theo1903 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα ,πρίν λίγο καιρό είχα ανοίξει ένα θέμα στην ενότητα με τις οθόνες για αγορά μόνιτορ .Πέρασε λίγο ο καιρός και ανέβηκε λίγο το budget οπότε υπάρχει μια πιθανότητα, αντί του u2414h που είχε προταθεί και είχα καταλήξει ,να πάω σε u2515h .Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οτι εφόσον στην 2η περίπτωση μιλάμε για 1440p monitor και όχι 1080p αν "φτάνει" η 980 ή το sli είναι μονόδρομος .Να αναφέρω οτι σε περίπτωση που δεν φτάνει η υπάρχουσα κάρτα ,κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω το u2414h και θα ησυχάσω γιατι ξεφεύγει πολύ το budget . Το σύστημα αποτελείται απο : i7 4790k 16gb ram 2400 mhz z97x-ud5h gigabyte gtx 980 g1 cm silent pro m2 1000w Έχω μια ιδέα στο περίπου τι συμβαίνει απο forums και benchmarks (οπου προκύπτει οτι η κάρτα είναι οριακά αρκετή) ,αλλα θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη και κυρίως εμπειρία πάνω στο θέμα .
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 1440p κατ'αρχην σε 25"" δεν θα σε βολέψει,κοίτα για 27"".. Οριακα αρκετό πρέπει να είναι το ζητούμενο μας,αν κάποιος θελει να βαλει ολα τα φίλτρα και τα εφε σε ενα μη optimizing παιχνίδι ουτε ο θεος δεν τον σώζει.. Μια χαρα ειναι η κάρτα σου για 1440p με δεδομένο οτι εγω έπαιζα παραπάνω από αξιοπρεπώς σε 1440p με GTX 770
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κοίτα να δεις οπως αναφερθηκε, αν εισαι του στυλ θελω να τα παίζω ολα στο max και με φίλτρα και με ολα, τοτε sli λέγεται ο δρόμος. Αν απο την αλλη δέχεσαι συμβιβασμους, κυριως φιλτρων διοτι σε αυτην την ανάλυση δεν χρειάζονται τα Msaa x4 πχ, τοτε θα εισαι κομπλε ειδικα και με ενα oc μιας και εχεις καλη υλοποίηση. Στα βαρια παιχνίδια πχ οπως Witcher 3 και GtaV, δυο ρυθμίσεις εχω μειωσει εγω απο τα ultra settings και εχω πανω 50+fps,προς το παρων θελω να καταλήξω δλδ, με τα παιχνίδια που έχουν βγει μεχρι στιγμής είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την απόδοση της 970,ποσο μαλλον εσυ με 980. Movie,δεν εχω δει απο κοντα 25" οθονη με 1440p αλλα ξερω οτι θα εχει μεγαλύτερο ppi απο εμας, πραγμα που ειναι.. θετικο? Οχι?
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τι κάνεις αγορίνα ? καιρό έχουμε να "τα πούμε".. κατ'αρχην εγώ μόλις το έδωσα το QNIX και μάλιστα του είπα να σε ρωτήσει ότι θέλει για oc κλπ γιατί αυτός που το πήρε είναι "παιχνιδιάρης" σαν εσένα .. Πάω εδώ τώρα την Δευτέρα θα είναι "στα χέρια μου" > http://www.guru3d.com/news-story/iiyama-prolite-b2888uhsu-will-get-freesync-update.html Κοίτα ναι η εικόνα θα είναι πιο "συμπυκνωμένη" από άποψη ppi αλλά ένα μόνιτορ δεν είναι μόνο για Games η ταινίες που εκεί είναι "Υπέρ" είναι και το μέγεθος των γραμμάτων τις υπόλοιπες ώρες,που εκεί θεωρώ ότι το 27αρι είναι ιδανικό και το 25αρι κουραστικό.. Με λίγα λόγια και εγώ το ίδιο "λάθος" έχω κάνει εν'γνωση μου και ευελπιστώ ότι θα μπορώ να το ρίχνω στα 1440p το καινούριο από τα 4Κ γιατί φοράω ήδη γυαλάκια και θα θέλω κυαλια..το ιδανικό πάλι εδώ μάλλον είναι 30"" + Σίγουρα συμπεράσματα την Δευτέρα όπως και αν θα μου "κακοφανει" το πέρασμα από IPS σε ΤΝ..
Theo1903 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το μέγεθος νομίζω με βολεύει γιατι πρώτον έχω μικρό γραφείο και είμαι αρκετά κοντα στην οθόνη οπότε με την 27αρα σίγουρα θα φορέσω γυαλιά και δεύτερον γιατι δεν υπάρχει νομίζω κάποιο άλλο αξιοπρεπές 1440p monitor στα ίδια λεφτά
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ωπα ρε τι εκανες??? time for 4k??O_O και FreeSync? Ριξε και μια FuryX να μας στειλεις όλους Εχω καιρο μεχρι να αλλάξω εγω, αν και η τεχνολογία Gsync/FreeSync γαμαει! Κοιτάξτε να δειτε, εφόσον μπορουμε να τροποποιησουμε τις γραμματοσειρες ισως να μην εχει τοσο θεμα. Εγω πχ στο γενικο μέγεθος γραμμάτων το εχω στο 125% αν θυμάμαι καλα και στο browsing zoomαρεις σε ενα μέγεθος που θες και ειμαστε κομπλε. Στο λαιμο μου όμως μην σε παρω για την 25αρα,που την ειχα ερωτευτεί για την εμφάνιση της, οποτε ισως καλύτερα να παρεις γνώμες απο τους κατόχους της οθόνης αυτης. 1
katerinapn85 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Για μενα ειναι πιο απλα τα πραγματα παρε τη u2515h και ξεχνα τη δευτερη 980. Και σου μιλαω μονο απο αποψη στο να γλιτωσεις χρηματα. Τα 500 ευρω που θα εδινες για την 980 κρατα τα και οταν ερθει η ωρα τη πουλας τη μια και πας για pascal...(θα βγουν σε ενα 8μηνο πιστεψε με) Τωρα εαν εχεις τοσα πολλα χρηματα τι να πω δε μπορω να βοηθησω εγω
Theo1903 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Για μενα ειναι πιο απλα τα πραγματα παρε τη u2515h και ξεχνα τη δευτερη 980. Και σου μιλαω μονο απο αποψη στο να γλιτωσεις χρηματα. Τα 500 ευρω που θα εδινες για την 980 κρατα τα και οταν ερθει η ωρα τη πουλας τη μια και πας για pascal...(θα βγουν σε ενα 8μηνο πιστεψε με) Τωρα εαν εχεις τοσα πολλα χρηματα τι να πω δε μπορω να βοηθησω εγω Μα ίσα ίσα δεν πρόκειται να δώσω 900 € για να παίξω 1440p με sli 980 ,αν δεν είναι η μονή up to the task οπως αναφέρω και πιο πάνω θα πάω σε u2414h και θα αρκεστώ στο 1080p
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγω δεν ειχα την δυνατότητα να δω την οθονη live πριν την αγοράσω,αν εσυ την εχεις,έστω και με ενα κόπο παραπάνω μην το αμελήσεις..
DTsuras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυτή αξιζει? http://www.e-shop.gr/othoni-asus-rog-swift-pg278q-27-wqhd-g-sync-p-PER.170290
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυτή αξιζει? http://www.e-shop.gr/othoni-asus-rog-swift-pg278q-27-wqhd-g-sync-p-PER.170290 Τι κάρτα/κάρτες έχεις; Δες και αυτήν http://rog.asus.com/420062015/gaming-monitors/asus-announces-mg279q-27-wqhd-ips-gaming-display-with-144hz-and-freesync/
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυτή που προτείνει ο Mill εφόσον έχεις AMD κάρτα, αλλιώς το ROG αν έχεις NVIDIA(Και προφανώς μιλάμε για high-end κάρτες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα