11demian111 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Στη σύνδεση μου (hol) έχω attenuation 5.8 (σαπακι netfaster) και όμως δεν πιάνω το μέγιστο. Ούτε μακριά ειμαι από το κέντρο του οτε, αλλαγμένο καλώδιο βρογχου έχω (το παλιό έκανε νερά). Να πάρω κανένα τηλ να πιεσω? Και αν ναι τι να πω? Edit: Θα ανεβει φωτο stats με την πρώτη ευκαιρία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ανέβασε πρώτα τα stats για να μπορέσουμε να απαντήσουμε
11demian111 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δίκιο, τόσες μέρες δεν έμπαινα απο pc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 πράγματι κανονικά έπρεπε να παίζει πάνω από 20mbps... κάλεσε την Τ/Υ και πίεσε, ζήτα να σου ρίξουν και το SNR σε 6-7db αν μπορούν...
11demian111 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το έκανα ήδη. Με εξαρι δεν συγχρονίζει λενε... Η πλάκα είναι ότι κάποτε έφτασα τα 17, και μετά το τηλεφώνημα έπεσα ξανά... Edit: Οι τεχνικοί παρακολουθούν σίγουρα το insomnia, 17400 τωρα αλλά και πάλι χαμηλά είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 η εσωτερική καλωδίωση είναι testαρισμένο ότι είναι άψογη?
11demian111 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 To επόμενο αυτό θα είναι. Θα πάω στο κουτί της πολυκατοικίας με το μόντεμ να κουμπώσω εκεί. Αν όντως γίνει η δουλεία τραβάω cat5. To περίεργο είναι πως η υπάλληλος είπε ότι οι συνδρομητές στην περιοχή μέχρι εκεί φτανουν
11demian111 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Επαναφέρω το θέμα μετά από δοκιμή στον κατανεμητή. Ίδιες ταχύτητες, ίδιο attenuation. Άρα αποκλείουμε την εσωτερική καλωδίωση. Τώρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 τρέχει σε adsl2+ mode το modem έτσι? έχεις δοκιμάσει άλλο? αν ναι σε όλα, ζήτα μέτρηση στο KV για χαμηλό συγχρονισμό...
11demian111 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναι και όχι, δεν έχω άλλο μοντεμ εύκαιρο. Θα δεχτούν να κάνουν έλεγχο στο KV? HOL έχω
dj_takis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πήγαινε στο adsl, parameters βάλε το Mode σε adsl+2 από automatic που είναι. Θα ανέβει λίγο. Και ζητα από hol να σου πάνε το snr στο 9. Παρακάτω δεν το πάνε. Κανα 19αρι λογικά θα τα φτάσεις.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ποσο snr εχεις τωρα?δεν γινεται να μην συγχρονιζεις με 6 snr.απλα δεν γινεται.ο οτε δεν προκεται να το δεχτει βλαβη αλλα πες μας τι margin εχεις τωρα. Το έκανα ήδη. Με εξαρι δεν συγχρονίζει λενε...Η πλάκα είναι ότι κάποτε έφτασα τα 17, και μετά το τηλεφώνημα έπεσα ξανά...Edit: Οι τεχνικοί παρακολουθούν σίγουρα το insomnia, 17400 τωρα αλλά και πάλι χαμηλά είναι... 17 ισως να ηταν με 9 snr.μεχρι το εξι θα κερδισειςκαι αλλο. To επόμενο αυτό θα είναι. Θα πάω στο κουτί της πολυκατοικίας με το μόντεμ να κουμπώσω εκεί. Αν όντως γίνει η δουλεία τραβάω cat5.To περίεργο είναι πως η υπάλληλος είπε ότι οι συνδρομητές στην περιοχή μέχρι εκεί φτανουν αυτο το ψεμα.δεν μπορει να ξερει που εισαι για να σου πει οτι εκει φτανουν ειδικα οταν εχεις μικρο attenuation>αυτο το λες μονο οταν μιλαμε για μεγαλη αποσταση.liesssss 1
WalkerSW Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλά υπάρχουν και χειρότερα .. Στο πατρικό μου καλαμαρια με 14αρι ATT και 9snr με το ζόρι κλειδώνει στα 12. Forthnet με το Technicolor! Με 6αρι snr πάει η αποσύνδεση σύννεφο!
11demian111 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ποσο snr εχεις τωρα?δεν γινεται να μην συγχρονιζεις με 6 snr.απλα δεν γινεται.ο οτε δεν προκεται να το δεχτει βλαβη αλλα πες μας τι margin εχεις τωρα. 17 ισως να ηταν με 9 snr.μεχρι το εξι θα κερδισειςκαι αλλο. αυτο το ψεμα.δεν μπορει να ξερει που εισαι για να σου πει οτι εκει φτανουν ειδικα οταν εχεις μικρο attenuation>αυτο το λες μονο οταν μιλαμε για μεγαλη αποσταση.liesssss Πώς δεν γίνεται ρε συ, δεν έχουν τις διευθύνσεις??? anyway θα πάρω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα