Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να το βάλω στο "βρήκα κάτι..." αλλά λόγω λουκέτου το βάζω εδώ.

Nikon Digital Camera L330 Black & Coolkit

Οι τιμές που βρήκα σε skroutz και bestprice είναι αρκετά πιο πάνω  (165€).

Το κιτ περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς Nikon και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με φορτιστή Varta

Είχε παίξει πριν από μήνες στα 124 αλλά χωρίς το κιτ.
Στα επιπλέον θετικά οι 12 άτοκες δόσεις. Στα αρνητικά ο 1 χρόνος εγγύησης.

Δεν ξέρω σαν μηχανή αν αξίζει για τους expert του είδους,

αλλά για αρχάριους που θέλουν point'n'click όπως η αφεντομουτσουνάρα μου, νομίζω κάνει....
Αν δεν αξίζει ας μεταφερθεί/διαγραφτεί. Ευχαριστώ.

post-200501-0-26456700-1434749298_thumb.png

post-200501-0-79261100-1434749317_thumb.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω... Και επίσης δεν το γράφει κάπου... Για την αποθήκευση των φωτογραφιών και βίντεο πρέπει να πάρω κάτι εξτρά η εχει από μόνη της;

Δημοσ.

Επειδή είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω... Και επίσης δεν το γράφει κάπου... Για την αποθήκευση των φωτογραφιών και βίντεο πρέπει να πάρω κάτι εξτρά η εχει από μόνη της;

Δυστυχώς η εσωτερική της μνήμη είναι μόλις 43 mb που σημαίνει ότι θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια κάρτα μνήμης.

Δημοσ.

Ναι θα χρειαστεις να τοποθετησεις μια καρτα μνημης, γιατι ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι συνηθως πολυ μικρος , για λιγες μονο φωτογραφιες επαρκει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα την αγοράσει κανείς άλλος;

Υποθέτω είναι καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά θα βγει καλή; Αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει....

• Moderators
Δημοσ.

H τιμη των 165 που φαινεται στο σκρουτζ για τωρα είναι παραπλανητικη. Εχει ξεστοκαρει ηδη και ετσι εχει μεινει σε μαγαζια σε ξεχασμενη τιμη από τοτε που βγηκε ως νέο μοντελο.

Το νέο μοντελο αντικαταστατης της, εχει από 160€ Ελλαδα...

https://www.skroutz.gr/s/6287980/Nikon-Coolpix-L340.html

και από 135 ευρω Ευρωπη http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4719413_-coolpix-l340-nikon.html

Στην ουσια στην τιμη αυτή που είναι η κανονικη της για την εποχη, το μονο προσφορας είναι η θηκη και οι μπαταριες με τον φορτιστη. Κανενα 20αρικακι χοντρικα.

Night offer, ας μεινει για οποιον την θελει, ωστε να την δει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι προτείνετε από κάρτα μνήμης και σε τι μέγεθος θα ήταν ιδανικό;

Δημοσ.

Μια των 16gb νομίζω ότι θα σε καλύπτει και υπάρχουν πολύ οικονομικές

όπως αυτή που έχει και αντάπτορα για να την κάνεις usb.
Μπορείς να βρεις και 32άρες με λίγα χρήματα παραπάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Αποφυγετε micro sd + adapter. SD κατευθείαν.

Επειδή είναι πιο ευκολο να τα παρεις μια και καλη όλα μαζι στην ιδια παραγγελια χωρις μεταφορικα, τρεξιμο και αναμονες...

4.90 μια οικονομικη 8αρα class 10 που για τους περισσοτερους θα είναι αρκετη ως χωρητικοτητα  http://www.plaisio.gr/fotografia-video/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/TeamGroup-SD-Card-8GB-Class-10-TSDHC8GCL1001.htm

H ιδια σε 32αρα 15 ευρω για οποιον θελει πολύ χωρο για πολύ βιντεο  http://www.plaisio.gr/fotografia-video/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/TeamGroup-SD-Card-32GB-Class-10-TSDHC32GCL1001.htm

(είναι αμεσα διαθέσιμες σε 24 ωρες, καποιες άλλες που ηταν 72ωρες δεν τις εβαλα γιατι προφανως θα προκυψουν καθυστερησεις στην παραλαβη σας)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι βιαστικα και εκανα την παραγγελια. Τωρα αμα ξανα κανω παραγγελια για την καρτα θα μου τα στειλουν ολα μαζι; Ασε που νομιζιω θα χρεωθω και μεταφορικα ετσι....

Οποτε να κοιταξω απο αλλου.

Οκ κι εγω μεταξυ 32GB - 64GB σκεφτομουνα, αλλα ειπα να ρωτησω,  :-)

• Moderators
Δημοσ.

Κριμα να δωσεις τοσα λεφτα για καρτα. Τα 64 είναι υπερβολικα. Υπερβολικα είναι και τα 32 κατά τη γνωμη μου αλλα αν τραβας μονο βιντεο και όχι φωτο μπορει να χρειαστουν. (Εχω πολλες ψηφιακες μηχανες και ασχολουμαι με τις ψηφιακες από το 2004). Φυσικα εννοείται ότι κάθε εξαμηνο θα αδειαζεις την καρτα σου μεταφέροντας τα περιεχομενα σε καποιον δισκο κλπ. 'Η αν τραβηξεις ωρες βιντεο μαζεμένες σε 1-2 βδομαδες διακοπων πχ. Μια 64αρα θα ηταν για καποιον που δεν θελει να αδειαζει ποτε την καρτα, με κινδυνο καποια στιγμη να τα χασει όλα αφου δεν τα εχει αλλου!! :shifty:

Όχι micro γιατι βαζεις άλλο ένα σημειο που μπορει να εχεις θεμα με τις επαφες - αρα πιθανα προβλήματα από κακη επαφη μεταξυ καρτας και ανταπτορα.

• Moderators
Δημοσ.

Υπεραρκετες για την μηχανη. 20/15 λεει. Και 15/10 να ειχε μια χαρα θα ηταν. Αν μιλούσαμε για καμια dslr και τράβηγμα σε πολλαπλα frames ή RAW πχ, τοτε θα ηθελες καποια ιδιαιτερα σοβαρη και γρηγορη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...