Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα το pc συνήθως σε heavy load, με νορμάλ θερμοκρασίες (cpu 42C max, gpu με 2 οθόνες πάνω 72C max, MB max 38C) τραβάει restart, και τις προάλλες μύριζε και κάπως (όχι δεν μαγείρευα) οπότε να φανταστώ παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά???? ή μου διαφεύγει κάτι??
Και η βασική ερώτηση αν τυχόν κάποιος είχε την ατυχία να πάθει κάτι παρόμοιο, υπάρχει καμία περίπτωση να το αλλάξουν με την εγγύηση ή θα πετάξουν καμιά ατάκα του στυλ "το δοκιμάσαμε δουλεύει" και θα μείνω σαν μ@λ@κ@ς να κοιτάω το pc να κάνει restarts....

Δημοσ.

Μαλλον τροφοδοτικο. Μπορεις να βρεις να δοκιμασεις αλλο?

χλωμο φιλε, εχω 2 μερες που ψαχνω και τιποτα, το χειροτερο ειναι οτι ειμαι κ στην τελικη εξεταστικη μου στην σχολη και μου τα χει κανει τσουρεκια ετσι και ανοιξω κανα βαρυ προγραμμα.

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω δαιμονισμένο ....:P...Πέρα από την πλακα κατά 99% είναι τροφοδοτικό Αφου λες ότι έχεις νορμάλ θερμοκρασίες.Πεσ και μια μάρκα-μοντέλο Του τροφοδοτικου

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω δαιμονισμένο .... :P...Πέρα από την πλακα κατά 99% είναι τροφοδοτικό Αφου λες ότι έχεις νορμάλ θερμοκρασίες.Πεσ και μια μάρκα-μοντέλο Του τροφοδοτικου

το χει στην υπογραφή, OCZ Fatality 750 watt. Μετα απο αναζήτηση βρήκα και αυτό http://alfredoblogspage.blogspot.gr/2013/07/ocx-fatality-750w-teardown-after-system.htmlκαι αρκετά από αυτά που αναφέρει ο τύπος τα χω παρατηρήσει και γω... οπότε μάλλον κλάταρε απο overheat.

Update, 1000% τροφοδοτικό, τώρα άμα μπω σε skype ή teamspeak να μιλήσω ακούγετε μόνο ένα βουητό, και άμα ακουμπήσω το case μειώνετε κατά 90% και χαζοακουγετε η φωνή μου. Επίσης τώρα όταν ενεργοποιώ τον διακόπτη του psu κάνει κάτι τσαφ...

Δημοσ.

Αφου Τελικά είναι αυτό μην χρησιμοποιείς άλλο το pc μέχρι να το αλλάξεις μην πάρεις καμία μητρική στα χέρια σου..:P

• Like 3
Δημοσ.

Update,  αφου το eshop εκανε μια εβδομαδα να ελενξει το τροφοδοτικο!!!!!!!! Χθες μου ειπαν οτι οντως πεταει σπινθιρες και κανει εναν ηχο οταν πατας τον διακοπτη κτλ, σημερα που πηρα τηλ να δω τι θα γινει μου λενε ειναι στον τεχνικο ελεγχο κ οτι τωρα θα το ελενξουν, ε βιδωσα, τους ειπα τοτε χθες τι μου λεγατε, ζητησα καποιον υπευθυνο, με εγραψαν, πηρα το αμαξι μου, εκανα 40 χλμ να παω εκει, για να καταληξω με εναν κεφτε να μου λεει οτι δουλευει μια χαρα!!! Φοβεροι στο eshop!!! Τωρα το ξαναβαλα στο pc και εχει ριξει και 2 ρεσταρτ και βρωμαει....

Δημοσ.

προσεχε μην παρει τιποτα μαζι του ρε συ...για να βρωμαει σιγουρα δν ειναι θεμα απλυσιας.

οποτε ξανα παρτους τηλεφωνο ξεχεσε τους απειλησε οτι θα τους κυνηγησεις με ολα τα νομιμα μεσα κτλ.

ωστοσο επειδη το τροφοδοτικο σου ειναι για προσαναμα για το τζακι (περιμενε εως τον χειμωνα να φτιαξουμε λιγη αιθαλοομιχλη ..εγω θα ριξω τον καναπε μου) αν δεις οτι δν βγαζεις ακρη αγορασε καποιο αλλο.

ομως με την καμια μην ρισκαρεις.

Δημοσ.

Μήπως πείραξες πρόσφατα τίποτα στο bios;; O κύριος λόγος που συνήθως κάνει restart είναι για να προστατέψει την cpu ..

Δημοσ.

προσεχε μην παρει τιποτα μαζι του ρε συ...για να βρωμαει σιγουρα δν ειναι θεμα απλυσιας.

οποτε ξανα παρτους τηλεφωνο ξεχεσε τους απειλησε οτι θα τους κυνηγησεις με ολα τα νομιμα μεσα κτλ.

ωστοσο επειδη το τροφοδοτικο σου ειναι για προσαναμα για το τζακι (περιμενε εως τον χειμωνα να φτιαξουμε λιγη αιθαλοομιχλη ..εγω θα ριξω τον καναπε μου) αν δεις οτι δν βγαζεις ακρη αγορασε καποιο αλλο.

ομως με την καμια μην ρισκαρεις.

bb.jpgη παραπανω εφευρεση που λεγεται optocoupler χρησιμοποιειται εδω και χρονια στα τροφοδοτικα υπολογιστη και μαζι με τον κυριο μετασχηματιστη τα καθιστα isolated  δεν αφηνει πολλα στην τυχη.

Προς θεου δε θελω να το παιξω εξυπνακιας, εννοειται δεν πρεπει να χρησιμοποιειται το τροφοδοτικο, αλλα καλο ειναι να μαθαινουμε γιατι αυτο το τροφοδοτικο που μαλλον τα εχει παιξει και καπου εχει βραχυκυκλωσει δεν περασε μερικες 100αδες βολτ μεσα στον υπολογιστη τον οποιο τροφοδοτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...