Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιαχνω ενα υπολογιστη ενος παιδιου και χθες παρελαβε τα τελευτεα πραγματα... παω εκει και αφου ειχαμε τελειωσει με τη στησημο παμε να πατησουμε για πρωτη φορα το power button αλλα τιποτα ... Σκεφτομαι λοιπον και εγω θα τα ξεσυνδεσω ολα και θα αφησω τα απολυτος απαρετητα... δλδ την μια ραμ και τον cpu μαζι με τον cooler της και το pc bootare κανονικα στα bios. Ωραια λεω θα τα συνδεω ενα ενα παλι υπομονετικα και προσεκτικα μπας και εχω κανει πριν καποιο λαθος. Ξεκιναω λοιπον με το δευτερο stickaki ραμ ... και εκει τελειωνω κιολας ... με το που τα την εβαλα και πατησα να ανοιξη βγαινει καπνος απο την μητρικη ... Το κλεινω γρηγορα και δεν ξαναεπιχειρησα να το ανοιξω... και για να μην σας τα πολυλογο βρηκαμε  στην πισω μερια της μητρικης ακριβως κατω απο εναν πυκνοτη σαν κατι λευκο υγρο να εχε πεσει πανω του (δεν μπορω να το περιγραψω) τελος παντων, εαν απο καπου βγηκε ο καπνος υποθετω θα βγηκε απο αυτον το πυκνοτη γιατι δεν ειδαμε να υπηρξε κατι αλλο παραξενο σε οποιοδηποτε αλλο κομματι. 

(btw ο πυκνοτης ηταν ακριβως διπλα απο της ραμ)... Πηρα της ραμ και το τροφοδοτικο σπιτι μου για να ελενξω αν δουλευβουν... η ραμ δουλευουν αλλα επειδη εχω εναν μικρο φοβο για το psu και επειδη δεν ειναι και φθηνω το πισεο μου ειπα να μην το ρισκαρω. 

Η ερωτηση μου: 1) Καλυπτει η εγγυηση την μητρικη?

2) εαν δεν φταιει η μητρικη και μας την εκανε το τροφοδοτικο θα μας αποζημιοσει ποτε η μπα? 

cpu 4670k

gpu δεν εχει ακομα 

psu coolermaster G550

mb: Asus z97-Κ 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα τους λες   οτι ανοιξα τον υπολογιστη και εσκασε ο πυκνωτης μην ανακατευεις τροφοδοτικα και τετοια δεν ειναι αναγκη να ξερουν την αληθεια

κι εγω ειχα ανατοιναξει μια μητρικη απο λαθος συνδεση και τους ειπα οτι απλα ανοιξα τον υπολογιστη και εβγαλε καπνο η μητρικη εε μου εδωσαν καινουρια, φαντασου κι εγω να ελεγα οτι εκανα λαθος και και και δεν χρειαζονται τα πολλα γιατι θα σε πουν να φυγεις και δεν θα σου δωσουν τιποτα

Δημοσ.

Μια ερώτηση αποσατες εβαλες γιατι ενας αλλος τυπος που δεν εχε βαλει ειχε το ιδιο θεμα εδω μεσα καπνο και μαυριλα πολυ καλη

Δημοσ.

αν ειχες βαλει αποσταστες τοτε ειχε προβλημα η μητρικη να την πας πισω αν οχι ...κανε οτι σε φωτισει ... πηγαινε την και βλεπεις..

Δημοσ.

Αποστατατες ειναι κατι βιδουλες που σηκωνουνε λιγακι τι μιτρικη για να μηβν ακουμπαει πισω λαμαρινα και γινει μπουμ

MaleFemaleStandoff.png

P.S αν την πας πισω λες απλα την συνδεσα και παω να τον ανοιξω και μπουμ δεν αναφερεις τιποτε περι υγρου πισω ουτ πικνωτη ουτε τιποτα θα κανεις το κινεζακι

Δημοσ.

ναι ειχαμε βαλει

λεμε να τα παμε πισω σημερα κιολας ... θα πω οτι παει για doa .... ξερετε αν ειναι ανοικτα τα eshop σμρ? 

βασικα να παω και το τροφοδοτικο? μπας και φταιει αυτο 

Δημοσ.

Ανοιχτα ειναι τα e-shop αλλά μέχρι μια ώρα καθώς είναι Σάββατο.Πηγαινε το δεν χάνεις τίποτα σιγά.Μην σου ξεφύγουνε πολά εε περί υγρού πυκνωτή και δεν ξερώ τι απλά το σύνδεσες έβγαλε καπνούς το έκλισες επιτόπου και αυτό.

Δημοσ.

Λογικά θα στην αντικαταστήσουν, μακάρι να μην είσαι άτυχος και ισχυριστούν κακή χρήση γιατι εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι, πρόσεξε το socket τα πινάκια να είναι οκ, και δες και ξαναδές την μητρική μην τυχόν και βρούν πάτημα και βγείς εκτός εγγύησης, δηλαδή μήπως με τον φίλο σου βάλατε κανα ξθμπεράκι εκεί που δεν πρέπει σε καμια θσβ ή κανα front panel audio connector σε usb ή firewire, επίσης βάλε σωστά το καπάκι του socket το πλαστικό στην μητρική και μην αναφέρεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά οτι μόλις το έβαλες στο ρεύμα δεν άναψε ποτέ, ενδεικτικά πες πως το τροφοδοτικο το χρησιμοποιείς σε άλλο υπολογιστή χωρις πρόβλημα και να ΠΑΣ μόνο την μητρική όχι ολόκληρο το κουτι για ΔΗΘΕΝ τεχνικό έλεγχο γιατί έμπλεξες ΑΥΤΑ...

Δημοσ.

Kαι φυσικά βγάλε φωτογραφία τα πινάκια του socket!!! Εχουν συνήθειο να τα $&*(& για να μην καλύπτουν εγγύηση... :|

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό το ξέχασα επίσης να την ανοίξει, να την δεί αυτός που την παραλαμβάνει οτι οκ τα πινάκια και να το γράψει στην περιφραφή του προιόντος που παρέλαβε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον την πηγαμε πισω τελικα για εγγυηση και ακουστε τι μας είπανε ... οτι βγαλαμε τον πυκνοτη και τον αντικαταστισαμε με αλλον και οτι δεν ειναι πυκνοτης της asus αυτος

βγαλαμε λεει τον πυκνοτη :mellow:  ... και βαλαμε αλλον :mellow:  ... και οτι δεν ειναι δικος τους αυτος :mellow:  :mellow:  :mellow: ... 

πφφφ ... τα παλικαρια πρεπει καπνιζουν χορτο εκει μεσα 

δηλαδη ειναι τοσο ανικανοι για να ξεχωρισουν τα ιδια τους τα προιοντα?

ο πυκνοτης που ΒΑΛΑΜΕ :X ειναι λεει χαμηλοτερης ποιοτητας ...

ΟΚ!

παιδια τι να πω ... την βοηθεια σας τι να κανουμε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...