Προς το περιεχόμενο

Smartphone windows-android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ

Θελουμε να βρούμε ένα κινητό για τον πατέρα..μεχρι 100-150 το πολυ...

Σκεφτόμουν αρχικά το moto g αλλα κοίταζα και σε windows μεριά και μου τράβηξε το ενδιαφέρον το Microsoft lumia 535 επειδή εχει πολυ πιο χαμηλή τιμή..να σας πω οτι πριν ειχε ένα Xperia neo v το οποίο λόγω πτώσης χάλασε κάποιο σενσορ μάλλον και δεν ανάβει με τιποτα η οθόνη για να κλείνει τηλεφωνικές κλήσεις.....ωστόσο ήταν ευχαριστημένος απο αυτο

Γνωρίζω οτι ειναι δυο διαφορετικά λειτουργικά αλλα δεν υπάρχει θέμα νομίζω μπορει να οικειοποιηθεί εύκολα με ένα καινούργιο λειτουργικό, εξάλλου εχω ακούσει οτι ειναι πιο σταθερά τα windows απο το android..

Ζήτω συγνώμη αν σας κούρασα και περιμένω τις προτάσεις σας...

Δημοσ.

Δεν θα σου απαντησω αναμεσα στα δυο λογισμικα ,αλλα θα επικεντρωθω στο προβλημα του xperia... Μαλλον εννοεις τον proximity sensor που αναβει ή σβηνει την οθονη αναλογα αν το εχεις κοντα ή το απομακρυνεις απο το κεφαλι ,οποτε και δεν "βλεπει" οτι απομακρυνθηκε απο το κεφαλι ωστε να αναψει η οθονη και να πατησει τερματισμο... Σωστο ή λαθος;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς αυτο το πράγμα κανει...μόνο που σβήνει κατευθείαν και ας μην το φέρει κοντά στο αυτί...

Λέτε το windows σαν λογισμικό να τον καλύψει για email τηλέφωνα και κάμερα μόνο δεν χρειάζεται κατι αλλο ούτε εφαρμογές ούτε τιποτα μεχρι στιγμής....το 535 να το αποκλείσουμε;;;

Σας ευχαριστω και πάλι:)

Edit: για το moto e 2nd gen σε android τι λέτε?.

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

αναμεσα σε lumia 640 και moto g 2nd μονο, με τα αλλα μην ασχολησε σ'αυτην την κατηγορια πιστευω αυτα ειναι τα καλυτερα οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι, αν πας για moto e καλυτερα πανε σε lumia 640, αν παλι πας για moto g 1st gen πανε παλι σε lumia 640, αποψη μου.

Δημοσ.

Το Moto G 1st gen είναι ακριβώς το ίδιο με της 2ης πλην της μικρότερης οθόνης και χειρότερης κάμερας. Η εμπειρία χρήσης όμως είναι ακριβώς η ίδια.

Δημοσ.

Οκ παίδες μάλλον παμε σε 640 διότι το android σε αυτο το μπάτζετ το φοβάμαι να σας πω την αλήθεια αν και δεν εχω ξαναδουλέψει ούτε εγω ούτε ο ίδιος windows,..απο ποιο skroutzομαγαζο μου προτείνετε να το πάρω με αντικαταβολή? και εάν ξέρετε με εγγύηση τι παίζει και που απευθύνομαι???

Ευχαριστω και πάλι...!

• Like 1
Δημοσ.

Το Moto G 1st gen είναι ακριβώς το ίδιο με της 2ης πλην της μικρότερης οθόνης και χειρότερης κάμερας. Η εμπειρία χρήσης όμως είναι ακριβώς η ίδια.

Αυτή τη στιγμή μονο η έκδοση 4G πωλείται. Και ακόμα lollipop δεν πήρε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...