21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 S4 έχουμε αλλά με το knox δεν γίνεται τίποτα? να σου πω οτι τώρα χακεύουν και λογαριασμού στο fb από κινητά?
nikchris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 18.800 διαφορετικες android συσκευες το 2014: http://opensignal.com/reports/2014/android-fragmentation/ Ξαναγυρνα στη σπηλια σου. ΥΓ. Τονισα το ποσο αργουνε οι παροχοι το release νεου firmware ακομα και στις ναυαρχιδες, δε σταθηκα στο swift. Με 18.800 συσκευες εκει εξω, περιμενε εσυ απο το 2014 που βρεθηκε το συγκεκριμενο να σου στειλει update η καθε εταιρια και οταν το παιρνεις, να τρως στη μαπα και το bloat τους. ΥΓ2. Συγνωμη που σου εθιξα το android, δε θα το ξανακανω Kαι 500.000 να ηταν, δεν καταλαβαινω; Εγινε κατι; ΥΓ ΕΓΩ δεν περιμενω καμια εταιρια. ΥΓ2 Δεν μου εθιξες το android, αντιθετως, μαλλον εγω σου εθιξα κατι.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ευπάθειες και κενά ασφαλείας και ποτέ κανείς δεν γνωρίζει εαν γνωστοποιούνται εκσεμμένα ή εαν δεν τα γνωστοποιούν καθόλου. Πολύ τρομολαγνεία πέφτει.Κάποιοι, παραδόξως ανησυχούν πολύ περισσότερο από τέτοια κενά σφαλείας του κινητού τους απότι τα προσωπικά δεδομένα που βγάζουν οικιοθελώς φόρα παρτίδα στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και η λύση των custom ROM δεν είναι ασφαλής οτι δεν έχει τέτοιες ευπάθειες ή εσκεμμένες "ευπάθειες". Η μόνη λύση εαν δεν θες να αποχωριστείς το κινητό σου και ταυτόχρονα να είσαι ασφαλής , είναι είτε να κλείσεις τελείως το δίκτυο είτε να καθήσεις να φτοιάξεις μόνος σου λειτουργικό και εφαρμογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μιας και ανακοινώθηκαν παράλληλα την ίδια μέρα τα σχετικά security issues (swift - android), (iOS - OSX, 6 major zero day vulnerabilties): http://www.theregister.co.uk/2015/06/17/apple_hosed_boffins_drop_0day_mac_ios_research_blitzkrieg/
loic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Να κανω μια ερωτηση... Αν υπαρχουν τουλαχιστον 600.000.000 ευπαθεις συσκευες Samsung, στις οποιες πρεπει να προσθεσουμε και αυτες που δεν επηρεαζονται απο αυτη την ευπαθεια, και ολος ο πλανητης εχει περιπου 7.300.000.000 πληθυσμο, αυτο δεν σημαινει οτι 1/10 ή 1/12 κατοικους αυτου του πλανητη εχει κινητο Samsung? Μονο σε μενα φαινεται υπερβολικος ο αριθμος? Αν μιλαγαμε για android γενικα... ok μπορει να το πιστευα, αλλα Samsung μόνο... ?
coffeex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες Site: Game-over HTTPS defects in dozens of Android apps expose user passwords Να κανω μια ερωτηση... Αν υπαρχουν τουλαχιστον 600.000.000 ευπαθεις συσκευες Samsung, στις οποιες πρεπει να προσθεσουμε και αυτες που δεν επηρεαζονται απο αυτη την ευπαθεια, και ολος ο πλανητης εχει περιπου 7.300.000.000 πληθυσμο, αυτο δεν σημαινει οτι 1/10 ή 1/12 κατοικους αυτου του πλανητη εχει κινητο Samsung? Μονο σε μενα φαινεται υπερβολικος ο αριθμος? Αν μιλαγαμε για android γενικα... ok μπορει να το πιστευα, αλλα Samsung μόνο... ? Αρκετοί έχουν 2-3+ smartphones αλλά τα έχουν απενεργοποιημένα γιατί είναι παλιότερα μοντέλα.
nickelodeon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες Site: Game-over HTTPS defects in dozens of Android apps expose user passwords Δεν οφείλετε στο android είναι γενικό το πρόβλημα μιλάει για man-in-the-middle attack, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει? HTTPS bug leaves 1,500 iOS apps vulnerable to man-in-the-middle attacks, finds analytics company 1
Predatorkill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Kαι 500.000 να ηταν, δεν καταλαβαινω; Εγινε κατι; ΥΓ ΕΓΩ δεν περιμενω καμια εταιρια. ΥΓ2 Δεν μου εθιξες το android, αντιθετως, μαλλον εγω σου εθιξα κατι. Κανεις οτι δε καταλαβαινεις αλλα δε τρεχει τιποτα. Με θιγει η ανοησια μερικων, οπως εσενα. Δεν κανουν ολοι root τη συσκευη τους, απο τα 600m ποσοι να εχουν root; Αλλα και παλι, αλλο λεω εγω, αλλο θες να καταλαβεις.
nikchris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κανεις οτι δε καταλαβαινεις αλλα δε τρεχει τιποτα. Με θιγει η ανοησια μερικων, οπως εσενα. Δεν κανουν ολοι root τη συσκευη τους, απο τα 600m ποσοι να εχουν root; Αλλα και παλι, αλλο λεω εγω, αλλο θες να καταλαβεις. Παραβλεπω τον χαρακτηρισμο σου. Τι προτεινεις για να λυθει το 'ζητημα' λοιπον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα