Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ηχεια windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επειδη δεν ηξερα που να το βαλω το θεμα αποφασισα να το βαλω στα windows

Εχω το εξη προβλημα ειχα τα windows 8.oro μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου γιατι το παλιο χαλασε εβαλα καινουργιο turbox 550watt οπως ειπα ειχα windows 8 pro οταν ανοιξα το pc ολα καλα μεχρι ωσπου πηγα να ακουσω λιγη μουσικη και τιποτα καθολου ηχος, κοιταξα αν δεν εβαλα το audio καλωδιο στην μητρικη αλλα ηταν οκ και το jack των ηχειων στην σωστη θυρα (πρασινη) πηγα μετα κατω εκει που εχει το εικονιδιο της μουσικης και εγραφε digital audio (S/PDIF) πηγα στο playback devices να βαλω τα ηχεια και μου ελεγε speakers is unplugged ενω ειναι ολα στις θυρες τους, παλια δεν ειχα τετοιο θεμα, αλλαξα drivers εβαλα realtek τιποτα τα ιδια καθολου ηχος, αποφασισα να βαλω windows 7 ultimate μπας και βοηθησει αλλα και παλι τα ιδια speaker is unplugged  

Επισης αλλο ενα προβλημα με την webcam ανεβαζει τεραστιες θερμοκρασιες και μολις εβαλα skype ανοιξε κανονικα και εκλεισε απο την θερμοκρασια 

εδω τα specs του pc:

intel e8400 3ghz dual core

nvidia gt630 4gb ddr3

4gb ddr2 samsung 

turbox 550watt psu

Δημοσ.

Τρελα ειναι αυτα που μας λες φιλε μου.Απο αλλαγη τροφοδοτικου χαλασε ο ηχος?Ανεβαζει θερμοκρασια η καμερα?
Καταρχιν την αλλαγη του τροφοδοτικου την εκανες μονο σου?Γιατι εγινε η αλλαγη?Καηκε απο πτωση τασης?

Αν καηκε απο ρευμα τοτε ισως πηρε την καρτα ηχου μαζι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρωτη φορα συμβαινουν αυτα...εγω το αλλαξα ναι το προηγουμενο απλα σταματησε να λειτουργει δοκιμαστηκε και σε αλλο υπολογιστη αλλα τιποτε, η καρτα ηχουν ειναι integranded της μητρικης

Δημοσ.

Μπορει να καηκε και να πηρε μαζι του την καρτα ηχου,ισως και τιποτα αλλο.Βαλε μια καρτα ηχου σε pci η usb.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ωραια θα το δοκιμασω μολις γυρισω απο διακοπες ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...