Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ο υπολογιστής εδω και δυο βδομάδες μου καβει νερά. Έχω κανει φορματ αλλα τίποτα δεν πιάνει ! Ουσιαστικά μερικές φορές αν ειμαι πολυ "απότομη" με τα προγράμματα που του ζητάω ν ανοίξει κολλάει όλος μέχρι και το ποντίκι και πρεπει να πατήσω το κουμπί on για να κλείσει ..σ ενα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν να κανω τεστ για τη ram και για το σκληρό. Έτρεξα τα διαγνωστικά της Dell αλλα δεν βρήκαν κατι..κάποιο αλλο προγράμμα να κατεβάσω για να δω τι γίνεται ;!

Δημοσ.

memtest & passmark για RAM & HDD αντίστοιχα.

Καλώς ήρθες.

Υ.Γ: Εκτός από αυτά, δες και τις θερμοκρασίες σου. Αν τρέχεις πολλά πράγματα μαζί, παίζει να ανεβάζει λίγο παραπάνω και γι αυτό να σου κολλάει.

Just in case, κατέβασε και το freeware hwmonitor από cpuid.com

Δημοσ.

Θα τα κατεβάσω στη safe mode γιατι αλλιώς δεν κανει δουλεια ...θα τα δω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις να μας πεις από τι αποτελείτε ο Η/Υ σου;

Μπορείς να τρέξεις το speccy και να κάνεις αντιγραφή/επικόλληση εδώ το τι θα σου βγάλει.

Αν είναι αρχαίος ο Η/Υ ενδέχεται να είναι και κανονική η συμπεριφορά του.

Λίγη μνήμη αργός δίσκος = μόλις τρέξεις κάνα δυο πράγματα ταυτόχρονα πρέπει να περιμένεις μέχρι να συνέλθει. 

Δημοσ.

elf τον υπολογιστή τον έχω 3 χρόνια και πραγματικά δεν δικαιολογείται αυτο που κανει. Άλλωστε το ξεκίνησε μετά απο ενα φορματ που έκανα. Θα το τρέξω και θα το περάσω. Χθες έτρεξα το τεστ passmark δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

elf τον υπολογιστή τον έχω 3 χρόνια και πραγματικά δεν δικαιολογείται αυτο που κανει.

Άρα το ποιο λογικό είναι να μην πέρασες με σωστή σειρά τους driver ή να μην πέρασες καθόλου κάποιον από αυτούς.

Δημοσ.

Cpu Intel core i5 460M @ 2.53 GHz 48 βαθμούς Κελσίου

Ram 4.00 GB Dual Channel DDR3 @ 532 MHz (7-7-7-20)

Motherboard Dell Inc 54 βαθμούς

Graphics generic PnP Monitor (1366x768@59Hz)

ATI Mobility RAdeon HD 550v (Dell) 59 βαθμούς

Storage 465 GB western digital WDC WD5000LPVT-00FMCT0 ATA device (SATA) 45 βαθμούς

Η κάρτα γραφικών τωρα που τη βλεπω φτάνει τους 63 βαθμούς ...μήπως ειναι παρά πολυ ;!

Χμμ αυτο που λες ειναι πολυ πιθανό αλλα που ξέρω ποια ειναι η σωστή σειρά η ποιους πρεπει να περάσω;!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήγα για φτιάξιμο αλλα δεν του βρίσκουν κατι...κολλάει τωρα μονο οταν πάω να παίξω βιβτεο στο YouTube ...ειναι κάρτα γραφικών πιστευω...άρα πάω για νέο υπολογιστή

Δημοσ.

Εγώ ποντάρω στους drivers της κάρτας γραφικών.

Κάνε πλήρη απεγκατάσταση του Catalyst αν το έχεις, τρέξε μετά το DDU σε safe mode, απεγκατέστησε εντελώς τους drivers της κάρτας σου και κάνε επανεκκίνηση.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα το catalyst, για υην ακρίβεια δεν μου το εγκαθιστούσε. Το έτρεξα το προγραμμα και πάλι κόλλησε αλλα αυτη τη φορα έβγαλε μπλε οθόνη στην οποία κόλλησε.

Ναι πως να τα ελέγξω ;!

Λοιπόν η νέα εγκατάσταση του catalyst λέει οτι λείπει το "cli.implementatiin" και το "mon.implementation". Καμία ιδέα ;

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει όλα τα διαθέσιμα windows updates;

Στο Έναρξη->Πίνακας Ελέγχου->Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος

δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με ATI/AMD catalyst στη λίστα με τα προγράμματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...