charitos_giorgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα με το εν λόγω fan controller μου ακούμπησαν τα pin από τα fan και κάηκε αυτό που σας δείχνω στη φώτο με κόκκινο κύκλο αν ξέρετε κάποιον να το φτιάξει η αν μπορώ να βρω από αυτό το υλικό να το φτιάξω εγώ. Ειναι σαν ταινία χρυσή και κόπηκε απο το βραχυκύκλωμα. http://www.lamptron.com/product/controllers/fc5-v2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αν δεν έχει πάρει κάτι άλλο μαζί του σου έχει καεί μία γραμμή από το τύπωμα της πλακέτας, η επισκευή είναι σχετικά εύκολη και από αυτά που έχω δει ότι καταφέρνεις δεν θα σε δυσκολέψει, συνήθως στο κομμάτι που έχει κοπεί η έχει καεί βάζουν ένα πολύ ψηλό καλωδιάκι από τη μία άκρη του καψίματος στην άλλη για να αντικατασταθεί η γραμμή,περίμενε να απαντήσει και κάποιο από τα παιδιά που το έχουν πολύ καλύτερα από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αυτο ειχα κανει και τωρα αλλα δεν ειχα κανει κολημα απανω σ αυτο γιατι φοβαμαι μη καει εντελως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μια γέφυρα χρειάζεται ουσιαστικά για να περάσει το ρεύμα δεν πρόκειται να χαλάσεις κάτι άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ναι αλλα τη, πιστευω οτι πανω σ αυτο κολληση δε μπορει να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χαλκός είναι μια χαρά θα γίνει. Καθάρισε απλά το μονωτικό από πάνω στο σημείο που θα γίνει η κόλληση και είσαι άρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asus_rog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) δε θα παθει τιποτα κολλα απανω ενα καλωδιο Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από asus_rog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ωραιος θα το δοκιμασω απο δευτερα γιατι τωρα λειπω και θα σας πω.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 παιδιά τελικά έγινε η κόλληση κανονικά και δουλεύει ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα