8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει τυχη,ειναι απλα μια λεξη για να περιγραψουμε κατι.Μονο πιθανοτητες υπαρχουν, ειναι ολα απλη αριθμοι. Το να βρεις 10ε. στην Αθηνα δεν σε κανει τυχερο, ο καθενας εχει μια πιθανοτητα να βρει 10 ευρω σε μια τοσο μεγαλη πολη. Οπως και να πετυχεις το τζοκερ και αυτο ειναι μια πιθανοτητα, τυχη ειναι μια λεξη να περιγραψουμε καποιον η κατι για καποια στιγμη οπου η πιθανοτητες ηταν πολυ λιγες για να συμβει. 1
21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πραγματικά εκπληκτικό βίντεο και σας αφιερώνω το τραγουδάκι για το ταξίδι στα άστρα, ο Διονύσης Σιμόπουλος μου έλεγε πάντα σε συνεντεύξεις ότι είμαστε αστερόσκονη...
pcos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 https://www.ted.com/talks/brian_greene_why_is_our_universe_fine_tuned_for_life?language=en αφιερωμενο σε ολους μας δειτε πού υπαρχουμε!
gassim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεκα ολοκληρα χρονια για να φτασουμε στον πλουτωνα αλλα κατ τα αλλα ξερουμε πως δημιουργηθηκε το συμπαν! Η αλαζονεια του ανθρωπου δεν εχει ορια. δέκα χρόνια είναι μια στιγμή σε κοσμικό χρόνο 1
gassim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Θα αρχίσω από τέλος... Διακρίνω ότι μια από τις κεντρικές σου πεποιθήσεις είναι ότι η ζωή είναι τύχη. Δεν πιστεύω μάστορα στην τύχη. Εγώ είμαι ευτυχισμένος γιατί ευλογώ τη ζωή και πιστεύω στον παράγοντα άνθρωπο. Δράση - αντίδραση. Σαφώς δεν αποφασίζεις αν θα γεννηθείς έξυπνος παρόλα αυτά ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα είναι απόρροια μιας ένωσης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (το γιατί αυτή η ένωση πολλές πιθανές εξηγήσεις αλλά όχι τώρα). Πραγματικά πιστεύεις ότι ο φτωχός στη Ζιμπάμπουε είναι θύμα μιας συμπαντικής μεταφυσικής συνωμοσίας ...Η χλωρίδα και η πανίδα του Αμαζονίου έχει μειωθεί δραματικά γιατί μία βασανιστική μοίρα το ήθελε?? ε όχι δα Το Venus project ουτοπία για πλούσιους? Έχεις διαβάσει αναλυτικά για το Venus project ή δανείζεσαι πληροφορίες από επικριτές????Ρητορική η ερώτηση. Σημείωση ο Fresco εκτός από ευφυής εδώ και 50 χρόνια είναι και ενοχλητικός για πολλες εταιρείες και κυβερνήσεις. Γιατί άραγε??? Σου συστήνω να διαβάσεις πριν απορρίψεις και μετά είμαι εδώ για περαιτέρω κουβέντα .. Θυμάμαι ότι δεν σου αρέσει η ημιμάθεια. Διάβασε το αρχικό μου ποστ. Δεν αμφισβητώ τα ωφελεί των διαστημικών εγχείρηματων και δεν έκανα skip την αναγκαιότητα να υπάρχουν δορυφόροι. Στα δικά μου μάτια όμως είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ο άνθρωπος θέλει να βρει ζωή στον παγωμένο Άρη όταν δεν σέβεται τη ζωή στον πλανήτη που τον θρέφει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Για την ακρίβεια το βρίσκω απείρως παράδοξο. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια και δεν χρειάζεται να είναι η δική σου. φίλε αν για να ξεκινήσουν για τον Νέο Κόσμο οι θαλασσοπόροι περιμέναν να λυθούν όλα τα προβλήματα της Ευρώπης, η Αμέρική δεν θα είχε ανακαλυφθεί ακόμα. 1
parlapipas25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 δέκα χρόνια είναι μια στιγμή σε κοσμικό χρόνο Οταν υπαρχει μεγαλη στρεβλωση της βαρυτητας υπαρχει αλλαγη του χρονου. Το σκαφος μια χαρα 10 χρονια εκανε να παει.
pcos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 οταν φτιαξουμε το warp drive, θα κανουμε αυτα τα ταξιδια σε δευτερολεπτα!
Getapen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 φίλε αν για να ξεκινήσουν για τον Νέο Κόσμο οι θαλασσοπόροι περιμέναν να λυθούν όλα τα προβλήματα της Ευρώπης, η Αμέρική δεν θα είχε ανακαλυφθεί ακόμα. Δεν θα διαφωνήσω.. Αλλά να θέσω μία άλλη όψη. Η θαλασσοποροι τράβηξαν για νέους τόπους μεταξύ των άλλων και με στόχο την ανεύρεση νέων πόρων. Δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα τις γης είναι οι πεπερασμενοι πόροι αλλά ή διαχείριση τους Ακόμα και τυχόν ελλείψεις είναι τεχνίτες με στόχο αύξηση τιμής.
Regulus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πάλι οι αστροφυσικοί θα αλλάξουν αυτά που ξέρουν. Τυχεροί αυτοί που θα δουν τις πρώτες εικόνες. Και κάτι σαν παράκληση. Όταν βγείτε με το χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά από τα εργαστήρια σας στις κάμερες ρε παιδιά, πέστε και καμιά καλή κουβέντα για τον κατακαημένο τον πλανήτη μας που τον έχουμε ξεσκίσει. Αν όχι εσείς τότε ποιοι.
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Λίγες ώρες έμειναν. Στις 14.49 Ελλάδας (11.49 GMT) το New Horizons θα βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του προς τον Πλούτωνα. Το επίσημο webcast εδώ: http://www.ustream.tv/nasahdtv Το πότε θα δώσουν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες δεν είναι βέβαιο, φαντάζομαι κάποια στιγμή το βραδάκι αφού το σήμα θέλει και 4,5 ώρες για να φτάσει μέχρι τη Γη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα